Så blev det hverdag igen!

Så blev det hverdag igen!

Jeg tror det var det. Sommeren er slut. Jeg har skruet op for varmen. Det bliver tidligere mørkt. Og der skal smøres madpakker, vaskes tøj og vækkes unge mennesker om morgenen. Kort sagt: Så blev det hverdag igen!

Så blev det hverdag igen!

Min brillemakker Lisbeth fra Nine Eyewear

Og hvilken hverdag… En uge  fuld af spændende aftaler, møder, fotoshoot og så tog jeg og min brille-makker Lisbeth hul på 3.sæson af vores roadshow med foredraget Skab Dig- bevidst rundt i landet.

Vi lagde ud forleden hos Thiele i Kjellerup. Og meget kan man sige: Men min nye bil og jeg kommer dælme rundt i landet. Onsdag gik turen gennem Hampen, Skægkær og Tandskov. Og med al espekt for de små midtjyske samfund, så måtte jeg sgu trække på smilebånedet over bynavnene.

Så blev det hverdag igen!

Fotoshoot i træningstøj – jeg fik også trænet!

Det blev også til 2 gange morgentræning denne uge. Jeg har meldt mig til holdtræning hver mandag og onsdag morgen klokken 7.30 på Esplanaden i København. Så er dagen ligesom sparket i gang. I morgen lørdag skal der løbes – så har jeg også gjort mit til at holde doktoren og kiloene fra døren.

Ugen bød faktisk også på en fotoshoot. Sådan en rigtig en i et studie med sminkør, fotograf og god tid. Det er stadig en hemmelighed, hvad billederne skal bruges til – det må være en cliffhanger til senere, men glæd jer bare.

Så blev det hverdag igen!

I kyndige hænder…

Og i det hele taget glæder jeg mig over, den hverdag jeg har nu, som godt nok er travl, men på en anden måde, end da jeg sad på den samme pind 12 timer om dagen. Bare det at køre gennem København fra et møde til en anden smager af frihed, og jeg nyder det virkelig og føler, jeg er heldig.

Det er dog tankevækkende, så hurtigt man bliver ramt af hverdagens monotone og trygge rytme, vaner og rutiner. For en uge siden var min hjerne stadig i sommerferie-mode. Aftenerne var stadig lange og smålune. Men her 8 dage inde i september føles sommeren allerede langt væk. Og et kig ud af vinduet vidner mere om efterår på vej. Ligesom påklædningen, der nu lugter mere af støvler og stiktrøjer end af sandaler og sommerkjoler.

Så blev det hverdag igen!

.. Så fik Ulla Glud lige tryllet

Jeg har tidligere skrevet om hverdagen  – den som Dan Turell hyldede. Han kom jo i øvrigt her fra Gentofte – nærmere betegnet fra Vangede på den anden side af Lyngbyvejen. Og jeg tænker på ham, når turen går til Ikea og Elgiganten – det gør den ret tit. Senest i mandags hvor jeg skulle købe blækpatroner og kom hjem med en ny avanceret toastmaskine, der også kan lave panini og vafler ! Ja ja, det skal være nemt at lave madpakker, for med 2 unge mænd i huset bliver der spist godt igennem. Det kræver både et fyldt køleskab og en maskinpark der kan alt fra toastning og milkshaking!

Så blev det hverdag igen!

… Næste uge gælder det Sæby og Aars

Nu er det  så fredag, og weekenden banker på. Den yngste skal feste. Den ældste og jeg skal til Guldtuben i den nye Royal Arena og søndag venter en arbejdstur til Geneve, hvor min søn og jeg skal undervise en dansk virksomhed.

Er der noget at sige til, at jeg elsker hverdagen!

God weekend.

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

Skriv et svar