• Home
 • /
 • Kvindeliv
 • /
 • Jeg hader ikke mine rynker, men jeg elsker dem heller ikke
Jeg hader ikke mine rynker, men jeg elsker dem heller ikke

Jeg hader ikke mine rynker, men jeg elsker dem heller ikke

Sponsoreret indlæg:

Jeg hader ikke mine rynker, men jeg elsker dem heller ikke. Derfor har jeg kastet mig ud i en test: Kan I huske dem her? De små gyldne kapsler fra Elizabeth Arden, som var totalt skønhedshippe, da vores mødre var i 40’erne? Jeg husker i hvert fald, at de stod på toilethylden derhjemme og hos nogle af mine veninder. Nu er de kommet igen i en ny udgave. Og dem har jeg fået lov at prøve.

Elizabeth Arden relancerer de små kapsler i denne uge. De er stadig fuld af et flydende serum, men den nye version skulle have flere virkemidler end de gamle. Og de lover, at indholdet i the Advanced Ceramide Capsules kan gøre om ikke mirakler, så ”styrke hudens naturlige foryngelsesproces”.  Og hvis de virker efter hensigten, så får jeg ”et synligt fastere, glattere og sundere udseende”. Og hvem drømmer ikke om det !

Jeg hader ikke mine rynker, men jeg elsker dem heller ikke

Sådan ser de ud – the Avanced Ceramide Capsules

Jeg har sagt ja til at teste de nye kapsler i skønhedens hellige navn. For mig selv, for jer og for pengene skyld! Skønhedsindustrien lover os jo konstant færre rynker, mere collagen og et strammere look. Jeg har endnu ikke prøvet en creme, der kan det hele, så jeg er spændt på, om det her virker. Og ja, I får FØR og EFTER billeder, og min ærlige mening kan stadig ikke købes for penge.

Til gengæld elsker jeg god service og gode historier. Og Elizabeth Arden kan faktisk levere begge dele. Jeg var for nylig forbi deres stand i Magasin i København, og her fik jeg den skønneste  gratis ansigtsbehandling. Ikke fordi jeg hedder Line Baun Danielsen og har været på TV. Men fordi jeg er potentiel kunde. Og ALLE kan gå ind og få en behandling, der varer 15-20 minutter.  Så se at komme afsted ! Og så kan jeg lide historien om Elizabeth Arden – der efter sigende skulle have været en kvinde, der ikke bare var hardcore forretningskvinde, men som også var forud for sin tid med både cremer og service. F.eks åbnede hun som én af de første sit ”red studio” på 5th Avenue i New York, hvor kvinder kunne komme og få en hudbehandling.

Jeg hader ikke mine rynker, men jeg elsker dem heller ikke

Ultralydsbehandling hos Freja i Magasin

Jeg har tit tænkt over, hvad der får mig og millioner af andre kvinder til at investere i dyre cremer Jeg tror vi  køber en drøm om ungdom eller i hvert fald HÅBET om et ungdommeligt look. Jeg er som sagt ikke rynke-hader, men jeg elsker dem heller ikke, selvom jeg jo godt ved, at de kommer med alderen. Og for min skyld må folk gøre og se ud, som de vil. Bare jeg også må. Og jeg vil gerne ligne en god 55-årig udgave af mig selv. Og i den kontekst betyder det noget, hvordan huden ser ud i min optik.

Jeg er ikke storforbruger af dyre cremer, men jeg har som mange andre  toilethylden fuld af alverdens dag- og natcremer, peelingprodukter, en rulle med pigge og alt mulig andet. Men jeg er for mange år siden gået bort fra 1000 kroners cremerne og hælder i det daglige til jævne mærker uden de farlige stoffer. Og så passer jeg på min hud ved at rense og fugte, hver dag. Jeg har haft rigtig mange problemer med rødme, ujævnheder og irriteret hud, fordi jeg som TV-vært ofte var pakket ind i make-up og sad badet i kraftigt TV-lys. Idag har  jeg omsider fået nogenlunde styr på det. Og min hud er pænere idag end for 20 år siden.

Nu er jeg så gået i gang med de nye Elizabeth Arden kapsler, som sammen med en masse skønne produkter står linet op på badeværelset. Og flot ser det ud, som I kan se. Indpakningen er super tjekket. En smuk, rund forgyldt dåse med et lukkesystem, som selv kluntede hænder kan åbne.  Det er vigtigt, når man har travlt morgen og aften. Der er MASSER af serum i de små engangskapsler, og det skal der også være, for instruktionen fortæller, at man skal smøre det i ansigtet, på halsen og det, de så fint kalder decollete. På dansk brystet og kavalergangen. Og hver kapsel svarer som sagt til en dosis – man skal ikke være sparsommelig og gemme det. Hele pointen er, at man bruger den portion, der er i hver kapsel. En dåse med 30 stk koster iøvrigt 380 kroner.

Jeg hader ikke mine rynker, men jeg elsker dem heller ikke

Sådan – linet op til “skønhed”

Foreløbig står alle produkterne i den rækkefølge, jeg skal bruge dem, så jeg ikke glemmer noget. Og de indgår nu i min daglige rutine morgen og aften: Rensning, booster, capsules og dag- eller natcreme. Det lyder omstændeligt – men det er faktisk en hyggelig rutine. Jeg skal bare huske at komme serummet på, lige når jeg kommer ud af badet. Så det kan nå at trænge ind i huden, inden jeg skal lægge makeup. Jeg tyvstartede med kapslerne og cremerne i weekenden, og det er alt for tidligt at sige noget om resultatet. Men jeg kan mærke, at huden især på halsen og brystet er langt mere mættet at fugt, så jeg ikke ligner en vintertør rosin.

Hvad gør du ved dine rynker ? Og hvordan har du det med dem?

Om et par uger får I første status – og hvis I vil spørge om noget undervejs så spørg løs!

http://www.elizabetharden.dk/

https://www.elizabetharden.com/

@elizabetharden
#advancedceramidecapsules, #iconicbeauty, #elizabetharden, #youthrestoringserum #sponsoreret

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

  • Line Baun Danielsen

   17/05/2017 at 11:57

   Hej Pia.

   Det er svært at sige. Men jeg synes, at min hud er blødere og har en pænere og mere jævn farve. Jeg ved ikke om jeg fortsætter med kapllerne – jeg har stadig en del tilbage, da jeg kun bruger dem om aftenen.
   Men jeg kommer ikke til at kunne undvære Boosteren, Prevage Citysmart dagcremen m solfaktor 50, og når jeg skal være særlig pæn Prevage foundation. Dem er jeg blevet rigtig glad for.

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar