• Home
  • /
  • Mænd
  • /
  • 25 mænd og en gang sort gummi på hjernen
25 mænd og en gang sort gummi

25 mænd og en gang sort gummi på hjernen

Jeg har været småkulret de sidste 2 uger. Mine drenge vil nok påstå, at jeg altid er sådan. Men denne gang har de ret. Jeg har nemlig haft 25 mænd og en gang sort gummi på hjernen. Ligesom en stor del af det øvrige Danmark.

25 mænd og en gang sort gummi

På scenen i fanzonen i Herning

Vi taler ikke dog om ’den’ slags gummi, men den slags, som en ishockeypuck er lavet af. Nu er det desværre slut – for Danmark røg sent i aftes ud af VM-turneringen i ishockey – men sikken en fest det har været. Jeg har siddet som en loppe i sædet til 3 af Danmarks kampe ved ishockey VM i Boxen i Herning – og råbt og hujet som en anden rejekælling. Jeg har siddet åndeløs foran TV-skærmen hjemme i stuen og set de kampe, jeg ikke har set live. Eller som her i Marbella, hvor jeg er på fitnesscamp med 16 kvinder på BT Live.

Og jeg behøver nok ikke fortælle, at jeg er pænt begejstret for sporten og for de skarpe idrætsmænd under hockeydragten – rigtige mænd kan jo trylle med staven, som jeg tidligere har skrevet ! Og som stolt ambassadør for VM forsøger jeg ihærdigt at smitte Jer med min begejstring.

25 mænd og en gang sort gummi

Jo, det er Jes Dorph, der lige er kommet med: Aage, Anne, Betina, Kenneth og jeg

Fredag havde jeg de 2 vindere af konkurrencen her på bloggen med til live ishockeyshow i Herning. Anne – en ægte ishockeyjomfru , og Betina som selv havde spillet og set lidt i den hjemlige lige.

Jeg havde lovet lidt af en pigeaften og et treat af de særlige – og det løfte holdt jeg. Anne, Betina, deres respektive mænd og jeg mødtes fredag eftermiddag i strålende sol foran Boxen i Herning. Hvad de 2 skønne kvinder ikke vidste var, at de skulle på scenen med mig i den store VM-fanzone og interviewes før VM-derbyet mod Norge.  De var begge friske på opgaven, og stod nærmest scenevant og uden synlig nervøsitet og svarede på spørgsmål om forventninger og resultat.

Anne og Betina var de perfekte vindere. De levede sig totalt ind i dagens begivenhed – Anne, der til daglig er jurist havde fået malet røde hjerter på kinderne. Betina, der er studiesekretær i Roskilde kom i lånt landsholdstrøje. Og deres 2 mænd var mindst lige så tændte på dagens kamp mod Norge. Vi fik både popcorn, øl og vand og indtog vores pladser blandt de 10.000 andre kampklar fans.

25 mænd og en gang sort gummiVi sad midt imellem danske og norske fans lige over spillerindgangen til isen. Vi heppede, hujede og klappede –  Anne smed lige de pæne jurist manerer og piftede af sine lungers fulde kraft. Det var en fantastisk oplevelse. Det var en mega intens kamp, og mine 2 vindere og deres mænd havde blikket stift rettet mod banen i samtlige 3×20 minutter. Betina kendte reglerne i forvejen – Anne måtte lige have lidt regel-info undervejs. Og da Danmark først scorede til 1,2 og 3-0 var succesen ligesom hjemme der på 16 række, hvor vi sad.

Efter kampen var vi alle 5 inviteret til middag i VIP-området af folkene i Boxen. 3 retter mad med vin og avec – og i tilgift fik alle en puck, hvor Danmark vs Norge var indgraveret. Klokken 21 gik turen hjemad. Betina og hendes man Kenneth tog retur til Roskilde. Anne og Aage til Beder ved Århus.

25 mænd og en gang sort gummiTak fordi I  var med – og tak til de danske ishockey drenge for at levere et fantastisk ishockeyshow for hele Danmark.

Det kan godt være vi ikke nåede kvartfinalen. Men vi spillede så en gammel ishockeytøs som jeg var stolt og rørt!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar