Mit dating liv på Match.com!

Mit dating liv på Match.com!

Jeg har været på netdating. Jeg troede aldrig det skulle ske. Men det gjorde det. Netdating har aldrig rigtig været mig, som jeg før har skrevet om. Men i sidste uge satte jeg mig for at finde ud af, hvad jeg går glip af, når jeg ikke vil og tør netdate. Så her er beretningen om mit dating liv på Match.com!

Mit dating liv på Match.com!Jeg oprettede profilen sidste fredag. Med et vellignende billede af mig selv og en klar beskrivelse af, hvad jeg leder efter. Jeg tænkte, at der på Match.com nok ville være et stort og bredt udvalg af mænd. Og det skal jeg da lige love for! Tak for kaffe….

De første 4 dage, blev jeg bestormet af mænd i alle aldre, højder og drøjder. Og fra flere europæiske afkroge! Ret interessant, for i min profil søger efter mænd mellem 44 og 60 år, veltrænede, over 180 og i en radius af 25 km fra København. Man får fik hele tiden et hav af tilkøbsmuligheder, så man fx kan kigge på andres profiler, UDEN at de kan se det. Der er så mange extras’, at det lugter lidt af pengemaskine.

Den ældste, der bød ind på min profil var en københavner på 88 – den yngste 39! Selv min mor ville synes, at 88 var for gammel (til hende selv!). Hver dag får jeg et ’udbud’ af 100 såkaldt udvalgte mænd, der skal matche mine kriterier. Efter 3 dage kunne jeg konstatere, at det ikke helt virker. En stor del var enten over 60, knap så veltrænede, nogen under 175 cm og ikke indenfor en radius af 25 km fra København. De kom i stedet fra Skåne, Fyn, Jylland, Sydsjælland – ja sågar Bologna, Frankfurt, Manchester og andre mere eller mindre eksotiske steder.

Jeg nåede på de første 3 dage at få flere hundrede besøg og være ’favorit’ hos små 200 mænd! Mange af dem, der havde mig som favorit passede ikke på mine kriterier. Altså lidt spild at tid – og også lidt ubehageligt, for hvad skriver man til en mand, som garanteret er sød, men som man ikke kan se sig selv med?

Der var mange, der skrev direkte til mig. De var søde og ordentlige – og bød mig velkommen i netdating verden. Et par stykker spurgte om min profil var fake – og hvorfor jeg var der. En skrev sågar på min private mail, for at høre om det kunne passe, at jeg havde en dating profil. Han mente, jeg måtte være hacket!

Jeg svarede alle, som det var, at jeg var nysgerrig på at forstå og kende datingverden på nettet. Og hvis der dukkede en sød mand op, var det jo win-win! Mange delte faktisk deres personlige dating historier med mig – og de bekræftede mig i, at det sgu er et lotteri, hvor man skal være mere end heldig for at møde det ’rette match’.

Mit dating liv på Match.com!

En mail jeg modtog en dag for længe siden !

En fortalte om falske russiske profiler. En anden om kvinder, der ville inviteres på hotel – selvom han i sin profil klart skrev, at han ikke var interesseret i erotiske forhold. Og andre igen kunne fortælle, hvordan de havde været i dating-land i årevis uden held – men at de stadig håbede. En fortalte, hvordan han skriver til kvinder, der er 175 og søger en over 2 meter, og så skrev han bare, at han godt ku’ lide høje kvinder! Det ku’ jo være.

Nu vil jeg nødig fornærme nogen, men der var dage, hvor jeg var ved at tisse i bukserne af grin af de navne og billeder, som dukkede op på min skærm. Der var fx profilerne ’Tispåmig’ og ’Pyllremies’ – og mænd i ’fodbolddragter’ (altså shorts, knæstrømper og trøje) og underlige grimasser – og jeg tænkte : Hvem, tror de mon, hopper på det!.

En af mine dygtige veninder (Søs Noiesen) producerede for nogle år siden en Temalørdag om dating til DR 2 – ’Sådan overlever du dating junglen’. Jeg har lige siddet og set det. Og det giver faktisk svaret på, hvorfor, så mange hænger fast i dating-dyndet uden held. Her hørte jeg, at det fx er helt normalt at lyve om sin alder og at date flere på en gang. Se det selv – det var ret interessant. Der var også en liste over dating-billedernes ‘goes’ og ‘no goes’ – ret sjovt!

Jeg har nu lukket min profil igen og fået min 430 kroner tilbage– så hop ikke ind på Match.com og led efter mig. Fuglen er fløjet og sidder igen på sin singlepind og betragter verden.

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

22 kommentarer

  • Line Baun Danielsen

   09/08/2022 at 12:45

   Kære Hanne.

   Jeg tænker det er fordi indlægget er nogle år gammelt, så linket er udløbet. Men du kan jo se om du kan finde det på DR2.

   Held og lykke.

   MVH
   Line

   Svar
 • Jonas Cronfeld - Single.dk

  08/04/2019 at 21:42

  Ærgerligt at du havde en dårlig oplevelse med online dating Line. Ligesom der er gode og dårlige restauranter er der også forskel på datingtjenesterne. Hvis du har mod på at give det en chance mere vil vi hos single.dk gerne give dig et medlemskab på vores regning, samt nogle sessioner med en af vores bedste dating coaches kvit og frit, for at maksimere dine chancer for at finde manden du skal dele resten af dit liv med.

  Svar
 • Henrik Strøm

  27/11/2018 at 10:49

  Tja du er en usædvanlig køn intelligent kvinde. Så selvfølgelig tæppebombes du. Det sørgelige er der er en ret væsentlig gruppe folk, der ganske enkelt ikke er selvkritisk, når de skriver. Jeg selv er 39, 183, fra Nordjylland og træner et par gange ugentligt. Så lidt firkantet set rammer jeg 50% af dine kriterier. Ergo ville jeg næppe passe ind i dit søgefelt.

  Personligt kan jeg sige jeg ALDRIG har haft noget positivt ud af datingsiderne. Men hvis jeg må give rådet videre, så har jeg haft fint held med Facebooks dating grupper. Koster intet. Man kan holde sig lidt tilbage, og kommentere på noget der interesserer en, og skabe kontakt med folk man svinger med den vej.

  Svar
 • Hanne Rask / Raskeriet.dk

  27/11/2018 at 09:07

  Tak for herligt indlæg Line – og ja, den “verden” er jo præcis som beskrevet, og wow hvor jeg må sige, jeg føler med dem, der har været der i længere tid. Delvist underholdende – men jo også så anstrengende, at man lige præcis ikke orker:-). Må jeg komme med et lille forsigtigt råd?! Prøv at bede om at møde kærligheden! Det er der ikke noget religiøst i, men jeg er nødt til at sige, det har hjulpet mig et par gange. Der er så meget magi mellem himmel og jord, at det altså ikke er en dårlig ide at prøve! Held og lykke herfra. Kram Hanne

  Svar
 • Nulle

  26/11/2018 at 08:30

  TAK, nu ved jeg at det skal jeg aldrig igen. Er selv +50 og var på diverse datingsider for 10-12 år siden, fandt dengang en sød kæreste (dog ikke via en datingside), og er single igen. Der er ikke blevet bedre med alle de datingsider siden dengang, tværtimod. Aner virkelig ikke hvor man skal lede efter en dejlig mand, kun at det skal være i den virkelige verden. Trist at kulturen på disse sider, er at man ikke læser profilen, og lyver omkring ens personlige forholdt. Nok et tegn på vi er for mange single kvinder i Kbh, set i forhold til antal af mænd, og vi er veletablerede og ift vores alder holder os godt, er aktive osv. Tak for godt indspark Line, tror keg begyndere til oldboys hockey🤣

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   26/11/2018 at 09:55

   Hej Nulle.

   Det var nu ikke for at skræmme nogen, at jeg skrev indlægget. Det var alene ment som en ærlig beretning fra det virkelige liv. Og heldigvis er der da nogle her i tråden, som har mødt kærligheden på nettet. Men oldboys ishockey er da en sjov mulighed. Men husk de fleste er jo gift!

   KH
   Line

   Svar
 • Jette Reimer

  25/11/2018 at 19:30

  Er så enig. Samme alder som dig, frisk , aktiv og i god form osv. Men orker heller ikke længere dating og mails fra mænd på 80 eller 20. Man ved hvad man tænder på, og self vil vi ikke nøjes. Så var vi jo ikke single. Men hvor møder man dog så en skøn mand? De er jo derude. 🤔😉

  Svar
 • Pia

  25/11/2018 at 19:26

  Har prøvet datingsites i kortere perioder. Sletter hurtigt mine profiler igen. Orker simpelthen ikke dette marked grundet mange af de årsager, du nævner. Kører nu på 18. år på singlepinden, og det går jo egentlig meget godt 😊 Jeg savner aldrig en i den anden ende af sofaen ☺️ Selvfølgelig savnes det at være to, men ikke for en hver pris ☺️ Og så vender man sig bare med tiden til at være sig selv ☺️

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   26/11/2018 at 09:53

   Hej Pia.

   Jeg lægger mærke til et lille ord, du bruger. nemlig ORKER. Og det var præcis det, der også ramte mig efter 3.dagen. Jeg orker ikke dette ‘cirkus’ mails fra mennesker, man godt ved ikke matcher. Beskedder fra dating udbyderen og alverdens tilkøbsmuligheder og de daglige 100. Jeg følte mig helt stresset.

   KH
   Line

   Svar
 • Henrik V Blunck

  25/11/2018 at 17:24

  Uden at ville genere mit eget køn, så tror jeg ikke du vil finde det rette mentale match blandt de såkaldt veltrænede. Ikke at der er modsætning mellem det at passe godt på sig selv og være godt udstyret på førstesalen, men… Du kender godt svaret i 90% af tilfældene. Typerne, der foretrækker en gulerod frem for en bøf eller en energibar frem for et glas hvidvin bruger sjældent tiden på Dostojevski.
  En fordom? Måske. 🙂
  Anyway, altid sjovt at læse dine indlæg. Fortsat god søndag.

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   26/11/2018 at 09:50

   Hej Henrik …

   Uhhhh, det otro jeg altså er noget af en fordom. Når det betyder noget for mig, så er det jo fordi jeg selv er veltrænet og jeg går op i både krop og sind. At være veltrænet for mig er nok et signal om en særlig livsstil, hvor både kost og træning fylder noget. Men du har da ret i, at jeg og andre afskærer mig/os fra andre muligheder på den måde. Men det er jo så et valg. Eller snarere et fravalg.

   Bedste hilsner
   Line

   Svar
 • Lone

  25/11/2018 at 15:28

  For 12 år siden blev jeg skilt i en alder af 48 år. Efter noget tid som single oprettede jeg en profil på Match. com. 2 måneder kunne jeg lukke den ned igen. Have mødt et godt match, som jeg nu er sammen med på 10. år og med hvem jeg blev gift ved et romantisk bryllup i Lucca i italien.
  Dating kan altså godt fungere, men giver dig ret i, at det også er en pengemaskine og “ blandede bolcher”

  Svar
 • Poul Sveistrup

  25/11/2018 at 12:53

  Hej Line.
  Hvis du ikke vil nøjes med ar være “lige ved”, så prøv Scor. SÅ!! får du muntre indslag. 😀 Der er smæk for skillingen i mere end én forstand.
  Og så et lille hjertesuk…. Hvad er der galt med os “små” på ca 1,75? ER vi mindre mandige? Så skulle Danny DeVito da ha’ tilbragt sin tilværelse som single, og det har jeg just ikke indtrykket af. Og tænk på, at med et krav på 1,80 sorterer du lige 2/3 af potentialet væk. Give or take… Med mindre da at du dykker lidt længere ned i aldersgruppen.
  Og så vil jeg gi’ dig ret. Dating sites ikke bare lugter af, men ER pengemaskiner.
  Fortsat god søndag.

  Mange hilsner Poul

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   26/11/2018 at 09:59

   Hej Poul.

   Der er på ingen måde noget galt med 175. Men vi har jo alle nogle præferencer i forhold til højde, drøjde, geografi, livsstil, filminteresser oma. Jeg er selv ca 175 med et par høje sko… Så derfor lige det tall!

   Scor – nej tak… Jeg tror jeg har fået min dosis her… (griner)

   KH
   Line

   Svar
 • Susanne Andersen

  25/11/2018 at 12:32

  Det er godt, at du har humoren med dig Line😂. Har selv været der, fandt en kæreste i 3 år, brød med ham og tager en pause på “singlepinden”. Undrede mig over alle dem, der tilsyneladende ikke kan læse (en profil til ende)😳Superdårligt at datingsiderne er så useriøse, at de sender så dårlige match, men de tjener jo stadig penge på alle de håbefulde sjæle

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   26/11/2018 at 10:00

   Hej SUsanne.

   Ja, og mon ikke det er pengene der er drivkraften på siderne mere end resultatet. Jeg så i hvert fald ingen statistik på Match.com for hvormange par, der var kommet ud af siden.

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar