• Home
 • /
 • Corona
 • /
 • 5 heldige vindere af ‘hvormeget er en meter’!
5 heldige vindere af 'hvormeget er en meter'!

5 heldige vindere af ‘hvormeget er en meter’!

Konkurrence: Wow, I var godt nok mange, der bød ind på konkurrencen om de 5 seje corona t-shirts fra Eva & Claudi. Og jeg anede ikke, at der var SÅ mange måde at beskrive og anskue en meter på. Jeg har nu fundet de 5 heldige vindere af ’hvormeget er en meter’!

5 kreative forklaringer

Inden jeg afslører de 5 heldige, får I lige et par af de mange gode svar:

’00 cm = 1 meter
Ja, jeg håber, som en af dem, der ikke vil have godt af en omgang Coronavirus, at alle overholder det med afstand. Jeg ser allerede MANGE der handler ind, HELE FAMILIER, og det bliver svære at holde afstand….’

’1 meter er 1 meter. Dvs fra højre skulder til fingerspidserne på venstre hånd i strakt arm.’

’Livet er så smukt, at 100 cm sandsynligvis ikke er nok til at bevare det. Livet er så smukt, at vi kan acceptere denne afstand i et par dage mere. T-shirten vil glæde mig, og jeg håber, min kone i S bærer den så godt som dig’

’1 meter er det halve af 2 meter. Så hvis man allerede har bøvl med de 2 meter – så er man allerede halvvejs udfordret på den ene😉’

’En meter er ca. to skridts længde og jo det er svært at færdes i f.eks supermarkeder og overholde reglerne, hvorfor jeg kun handler en gang om ugen. ’

Du kan evt. selv gå ind og læse de mange kreative forklaringer her.

 5 heldige vindere 

Og her er så de 5 heldige vindere af ‘hvormeget er en meter’! I vil alle få tilsendt en t-shirt direkte fra Eva&Claudi.

Joan Ringsborg

Anne Marie Ilsøe

David

Helle Lammaouar

Mona Egeborg

Tillykke og rigtig dejlig fredag

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

4 kommentarer

 • Lis Coskun Laursen

  15/05/2020 at 12:57

  Tillykke til vinderne og øv 😉 Kan man så købe den et sted?
  Bedste hilsner og god weekend til alle 🙂

  Svar
 • Jytte

  15/05/2020 at 12:18

  Og så er der lige lidt forskel på målebånd og tommestok. Jeg taler af erfaring, da jeg brugte et målebånd (som man bruger til f.eks. syning), da jeg for nogle år siden skulle bestille et nyt vindue, og glarmesteren havde brugt en tommestok😅😂🤣
  God weekend

  Svar

Skriv et svar