Og vinderne er..

Og vinderne er….

Så kære følgere, nu sker det. Spændingen om de heldige, der skal med mig til VM kamp i ishockey bliver udløst nu. Jeg har trukket lod på helt ærlig gammeldagsvis, som I kan se på videoen længere nede.  Og vinderne er….

Og vinderne er....Anne  Karlsen

Betina Bech

De to heldige vindere skriver i øvrigt sådan her, i deres begrundelse for, hvorfor de drømmer om at komme med:

Anne Karlsen skriver:

Tak for en god og spændende blog.
Jeg vil rigtig gerne se rigtige mænd spille ishockey, da jeg aldrig har oplevet en rigtig kamp live før, men altid har ønsket det. Jeg medbringer en af de 3 rigtige mænd der er i min nærhed, enten en af mine store drenge, eller min nye søde kæreste.
🏒🥅🍀🏒amarkarlsen@gmail.com
På forhånd tak!
Vh Anne

Og vinderne er....Betina Bech skriver:

Jeg vil rigtig gerne vinde, jeg spillede selv ishockey som meget ung og har aldrig oplevet et VM, og så få mulighed for at opleve det tæt på ville da være fantastisk 👍🏻🤞

Og hvad skal vi så se ? Ja, vi skal en tur til Herning, hvor Danmark har hjemmebane i grundspillet. Her skal vi ses Danmark mod Norge fredag den 11.maj kl 16.15.

Nærmere detaljer og billetter får de heldige på mail.

Og til alle Jer, der ikke vandt. TAK fordi i var med i legen – og tak for de mange dejlige kommentarer og historier om jeres forhold til ishockey.

Husk at I kan følge VM på TV2 Sport. Jeg lover også, at jeg lægger noget ud til Jer fra Danmark – Norge den 11/5.

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar