Guiden du mangler til København!

Her er guiden du mangler til København!

Reklame: Kender I det, at man sidder desperat og surfer på nettet efter noget sjovt og hyggeligt at foretage sig i byen med veninden eller familien. Udover det vi kan læse om i avisen. Mine damer og herrer: Her er guiden du mangler til København!

Jeg synes, det kan være uoverskueligt og besværligt at få et overblik over, hvad der sker lige omkring en, også selvom vi har både Facebook og lokalaviser. Og nogle gange er det også helt tilfældigt, hvis jeg falder over et arrangement eller en event, jeg har lyst til. Det er det ikke mere! For vores kære hovedstad har fået en helt ny side, som er for alle os, der elsker byen.

En genial og brugervenlig guide

Her er guiden du mangler til København!

Sådan ser den skræddersyede side ud

Siden hedder Brugbyen.nu, og der er flere geniale ting ved den: Den er gratis. Det er nemt at oprette sin egen profil. Den er opdelt i kategorier, og du vælger selv de kategorier, der interesserer dig. Den gemmer dine oplysninger og vælger det ud, som du er interesseret i baseret på dine tidligere søgninger. Og så får du automatisk besked, når nye spændende ting kommer i kalenderen. Enten på mail eller på SMS – det er ret smart.

Jeg har selv bladret alle kategorierne igennem og valgt mine favoritter. Der er noget for enhver smag og interesse: Kunst, kultur, musik, foredrag, mad, for børn, sport og motion. Arrangementerne er rundt om i hele hovedstaden fra Amager, Nørrebro, Bryggen, Christianshavn til Valby og Brønshøj. Mange events er lokale og koster ikke noget. Mens man betaler mindre beløb for andre.

Ingen skal sidde alene og kede sig

Det er Københavns Kommune, der står bag siden. Og man har lavet den både for at samle alle byens aktiviteter på en nem måde. Og for at opmuntre ALLE til at bruge byen mere, også dem der har en tendens til at putte sig hjemme i stuen, og dem der måske føler sig lidt ensomme og ikke har nogen at gå ud med. Så denne side kan måske lokke flere ud og mødes med andre.  I hvert fald kan man sidde hjemme på sin tablet, mobil eller computer og finde arrangementer i ro og mag. Og måske gå på opdagelse og tjekke nogle af de mange arrangementer ud.

En guide for alle 

Her er guiden du mangler til København

Jeg har lige købt billetter til julekoncert i Valby

Jeg elsker at bruge byen og vil gerne blive bedre til det. Så jeg har lige oprettet en profil og valgt mine kategorier, det betyder, at jeg lettere kan finde rundt i de tusinder af events, byen byder på. Og jeg har allerede meldt mig til mit første arrangement. En julekoncert i Valby med The Pagsberg Big Band & The Vocals. Jeg kender dem ikke, men jeg glæder mig ! Og jeg skal nok finde flere koncerter og oplevelser.

Til februar har jeg spottet et foredrag i Brønshøj! Min mors moster Agnes boede der hele sit liv. Hendes søn (Helge Baun Sørensen) er journalist som jeg, og han holder et foredrag om det gamle Brønshøj til februar. Det kunne jeg godt tænke mig at høre, og jeg tror, jeg vil tage min mor med, for det er jo hendes fætter.

Så her er den kære følger: Guiden du mangler til København! Hop ind og tjek siden ud selv og opret din egen profil. Det er som sagt både nemt og helt gratis.

Brugbyen.nu

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar