Mit hjem er min hule og min oase

Mit hjem er min hule og min oase

Jeg elsker mit hjem. Det er her, minderne fra mine bedsteforældre, mine børns små kunstværker og betydningsfulde gaver fra familie og venner er samlet. Mit hjem er min hule og min oase.

Mit hjem er min hule og min oase

Lidt af hvert. Plakat fra Cannes. Bænk fra veninde

Et hjem fortæller en masse historier om de mennesker, der bor i det. Når folk kommer her sir de altid: hvor bor du hyggeligt… og ordentligt ! Og ja, jeg bor ordentligt – altså uden det store rod. Det duer jeg ikke til – til mine drenges store irritation.

Mit hjem er min hule og min oase

Tina Horn maleri – arven fra min far

Jeg er ikke den, der investerer i dyre design ikoner lige bortset fra min efterhånden lidt slidte sofa og nogle lamper. Jeg foretrækker at skifte ud fra tid til anden – puder, tæpper og lysestager. Nips prøver jeg  at drosle ned på. Det fylder og skal støves af. No Go for en som mig, der prøver at holde husholdningsstressen fra døren !

Mange ting i vores hjem har en historie og betyder noget for mig. Det elsker jeg, for når jeg ligger på sofaen eller går i køkkenet, så dukker historierne jo op midt i afslapningen eller madlavningen. Som min mormors vægt og ælteskål. Min farmors vase og frugtfad. De små indiske figurer, som min mor har valgt netop til mig fra Indien. Det store maleri, jeg købte for arven efter min far. Karikaturtegningen af ayatolla Khomeini  fra min onkel. Knapstøvlerne fra min tipoldefar….Og selvfølgelig små børnenes figurer og fine billeder. Mit hjem ville ikke være mit hjem uden dem.

Men som mange andre kvinder elsker jeg indretning og flytter jævnligt rundt på menageriet.

Mit hjem er min hule og min oase

Bord fra Snowdrops Copenhagen

Jeg har lige skiftet den vietnamesiske brudebænk ud med et smukt konsolbord og et ekstra sofabord, der praktisk nok kan trækkes ud. Det er smart, når man som vi, bor småt. Og så kostede det ikke en halv arm. Så jeg har haft travlt her i weekenden med at flytte lidt om og bytte ligt rundt på tingene. Det er afstressende og hyggeligt på en gang. Og bare det at tingene får en ny plads vækker minder, tanker og historier til live.

Nu kan I nyde det sammen med mig. En dag skal få nogle af de historier, der gemmer sig

Hav en dejlig mandag.

Mit hjem er min hule og min oase

Min søns fine tegninger

Mit hjem er min hule og min oase

Indiske kærlighedsfigurer fra mor

Mit hjem er min hule og min oase

Mit nye bord og gevir fra veninde

Mit hjem er min hule og min oase

Mormors ælteskål

Mit hjem er min hule og min oase

Farmors vase og frugtfad

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

6 kommentarer

 • Susan

  20/09/2018 at 06:59

  Hej Line.
  Jeg så til middag hos i går, hvor bor du dejligt, du har hund har jeg læst, ærligt vi ikke så den jeg tror den er magen til mine to.
  Jeg synes du er så god Line og meget meget ærlig. God dag til dig fra mig knus susan fra Stevns😘

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   20/09/2018 at 07:01

   Kære Susan.

   Tusi d tak 🙏🏻 Bores hund er en havsbeser. Han måtte desværre ikke være hjemme fordi her vsrcså mange mennesker der rendte ud og ind ad dørene hele tiden.

   God torsdag🙏🏻

   Kh Line

   Svar
  • Line Baun Danielsen

   19/06/2017 at 23:55

   Hej Bettina.

   Bordet er fra Snowdropscooenhagevhttp://www.snowdropscopenhagen.dk/

   Held og lykke.

   Kh Line

   Svar
 • Catarina

  19/06/2017 at 16:52

  Du bor smukt og personligt Line og ja, nips skal konstant tørres af, så her er det også efterhånden skåret kraftigt ned på sådan noget. Livet skal nydes og tiden skal ikke bruges kun på rengøring.

  Svar
 • Rikke Jørgensen

  19/06/2017 at 13:27

  Hvor er dog et smukt og meget personligt hjem du har Line, men det kommer slet ikke bag på mig, hjemmet ligner dig😊 personlighed😊 mvh Rikke J

  Svar

Skriv et svar