En fræk julekalender til voksne!

En fræk julekalender til voksne!

Velkommen til Julefisserne… Ja, du læste rigtigt! Det er det helt aldeles upassende og politisk ukorrekte navn på vores julekalender, der kører hele december måned om formiddagen på Radio100 – forklaring på titlen følger længere nede. Og ja, den bliver sjov og med garanti en pæn del over sexismegrænsen. En fræk julekalender til voksne!

Vi er julefisserne

En fræk julekalender til voksne!

Mette, Stine Sara, Maria og jeg selv. Foto: Baes foto

Og hvem er vi så? Julefisserne består af Mette Bloch, tidligere verdensmester i roning, foredragsholder, forfatter, mor, mormor og humorist. Maria Schnell Beeken, gift med Kai, mor til 4, farmor til en og selvstændig med eget firma. Stine Sara med en tourette diagnose og et indbygget alterego Leo – som ikke er for småbørn. Stine er gospelsanger og foredragsholder og rejser land og rige rundt for at gøre os alle klogere på, hvordan man gør et handicap som tourette til en fordel. Og så er der mig, sagde hunden – som I kender alt for vel.

Det startede egentlig som en skør ide under corona. Vi mødtes i juni for at opfinde en event, der kunne være en slags frikvarter fra corona for større virksomheder – med hjerte, grin og hjerne. Men så lukkede Danmark mere eller mindre ned igen. Vores ide om optimistiske corona-gå-hjem-møder kuldsejlede, og gode dyr var ret rådne.

Men en dag rundt om mit spisebord opstod ideen om at lave en julekalender for voksne: Morgennisserne. Men når man har en skøn pige som Stine Sara ombord, så sker der ting og sager. For Leo er alt andet end stueren. Han råber højt.  Han har et egern i lommen. Han onanerer allevegne, han har 3 kg sæd i lommen og siger de mest upassende ting på de mest upassende tidspunkter. Og Leo råbte højt den dag: JULEFISSERNE! Og sådan blev julekalenderens navn til.

Hvad vil vi med Julefisserne?

En fræk julekalender til voksne!

På optagelse med Julefisserne på Radio 100FM

Vi vil give jer et pusterum fra corona og synge julen ind på sjoveste vis. Julen 2020 bliver nok den underligste jul i mands minde. Hvad må vi? Hvem må vi samles med og hvormange? Og kan vi holde afstand omkring juletræet. Og bliver der overhovedet råd til gaver?

Vi er alle 4 big time julefreaks på hver vores måde. Vi er feminister på hver vores måde. Vi er i det hele taget ligeså forskellige, som vi er ens, når det handler om jul. Og vores julekalender har et formål: At skabe julestemning og give jer et godt grin. Vi kommer til at snakke om alt fra de pinligste julefrokoster, julegaver,  juletraditioner, kiksede gaver, elendig risalamande, jul i udlandet og meget mere.

Og med Leo på sidelinjen er der garanti for, at sarte sjæle vil føle sig krænkede. Kort sagt. Det bliver politisk ukorrekt, upassende og umådeligt sjovt, hvis altså man som os har en plat kvindelig humor og en ultimativ forkærlighed for jul.

Lidt pinlig er men vel altid

I kommer til at høre om nogle af vores pinligste julefrokoster, som dengang jeg selv med 3 kvindelige kollleger lavede en ’gæt brysterne-quiz’ til en julefrokost. Eller om dengang Maria fik konkurrence fra en ’horny’ sygeplejerske til en julefrokost med sin mand. Om de værste og pinligste julegaver, og risalamande lavet af poseris! Intet bliver skjult under juletræet. Alt kommer frem i julelyset!

Så skal du være med på en fræk julekalender til voksne!  Så kan du følge Julefisserne på Instagram – OG lytte til kalenderen næsten hver dag om formiddagen på Radio 100 hos Sisse Sejr-Nørgaard!

Om vi glæder os? Som Leo ville sige…. Så er der kun tilbage og sig PIK og skride!

 

Andre indlæg om jul:

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

Skriv et svar