Få din personlige datingvideo!

Det er Singles Day i dag. Én af de der nyere mærkedage, der nok mest handler om at bruge og spare penge på en og samme tid som single. Forleden fik jeg en uimodståelig mail, fra en kvinde, der både har en ide og et godt tilbud. Hun er videokreatør – og laver datingvideoer. Så Ladies & Gents: Få din personlige datingvideo!

Kvinden bag ideen hedder Anja Schønwandt og har startet hjemmesiden www.Tidmeddig.dk som henvender sig til voksne singler 45+… Så måske var det noget for DIG – eller en af de singler, du garanteret kender.

Fejrer du Singles Day?

Lav din egen datingvideo!

Anja Schønvandt – kvinden bag tid med dig

I Danmark er vi mange, der bor alene – faktisk er vi op mod 1,8 millioner singler ifølge statistikken. For nogle er det et bevidst valg, mens andre endnu ikke har mødt den ’rette’. Det kan være en udfordring at finde en partner, især hvis du føler dig ude af trit med de traditionelle datingplatforme, som ofte synes målrettet et yngre publikum. Det er her, “Tid med Dig” kommer ind i billedet.

Singles Day, som oprindeligt er en festdag for singler, er blevet et globalt fænomen. Jeg fejrer ikke selv singles Day. Og det er heller ikke alle, der nødvendigvis oplever den som en fest, fordi den også er en påmindelse om, at man netop ER alene. Og måske rammer den følelse endnu mere her i de mørke vintermåneder.

Ny dating form

Få din personlige datingvideo!

Eksempel fra Tid med dig

Jeg har selv droppet dating og datingsider for længe siden. Men jeg synes alligevel at Anja’s ide er god: Forestil dig et datingunivers, der bryder med de gængse netdatingstrukturer.

En platform, der er henvendt til til ’voksne’ singler, der ikke orker swipekulturen, men gerne vil præsentere sig selv på en ægte og og mere personlig måde.

Tid med dig er samtidig mere end en datingplatform; det er et lille community, en blog og gode råd fra ’kærligheds-eksperter’.

Anja, som er professionel fotograf og videograf, startede siden, fordi hun følte, der manglede noget for singler over 45. Hun laver derfor fine. Personlige videoer med medlemmerne optaget i deres eget hjem, så man kan vise, hvem man er i sit eget miljø.

 Hop ind og tjek Tid med dig – måske skal du ikke fejre Singles Day til næste år. 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

 • Henrik V Blunck

  26/11/2023 at 08:54

  Det er virkelig en genial ide, Anja har fulgt op på her. For vi er mange, der ligesom dig, tænker, at dating-apps er så overfladiske og ligegyldige, at man bare ikke gider gøre forsøget.
  De her videoer kan måske noget, så tak fordi du delte her på din blog, så vi andre fik en chance for at tjekke det ud.
  God dag herfra – og de bedste ønsker for en god julemåned for dig og dine.

  Svar

Skriv et svar