Det er ikke rart at være bange!

Det er ikke rart at være bange!

Reklame: Det er ikke tilfældigt, at jeg bor på 1.sal. Jeg har aldrig været glad for at være alene hjemme, og når jeg er det, ligger jeg ofte og lytter til hver en ’lyd’ i huset. Sådan har det været lige siden, jeg var teenager og skulle være alene hjemme. Det er ikke rart at være bange!

Når min underbo er væk, og mine drenge ikke er her, sover jeg altid med lys tændt alle vegne. Jeg har ofte tænkt på at få en sikkerhedsvirksomhed til at installere en alarm, men jeg har aldrig fået gjort noget ved det. Nu skal det være, jeg gider ikke være bange. Hverken for at komme hjem til et hus, der har haft ubudne gæster – eller frygte, at nogen bryder ind.

3 indbrud i mit liv

Det er ikke rart at være bange!

Pænt design, nemt at betjene og stort set uden skruer!

Jeg har oplevet indbrud 3 gange i mit liv. Som teenager hos min far, hvor vi kom hjem til et endevendt hus; juleaften hos min mor, hvor tyvene var så frække at stjæle både tv og julemad – og tilmed snuppede min mors bil til tyvekosterne! Jeg husker, hvordan døren stod på vid gab, da vi kom hjem, og min daværende kæreste gik ind bevæbnet med en havegreb, hvis der stadig skulle være nogen. Sidste gang var i vores eget hus, som var til salg og næsten tomt. Så, hvad tyvene ville, har jeg stadig ikke forstået.

Men essensen af det er, at det både er grænseoverskridende og ubehageligt, når fremmede bryder ind i dit hjem, gennemroder det, og stjæler ting der måske betyder noget for dig, og i værste fald ødelægger noget. Nervøsiteten sidder dybt i maven, og du kender garanteret fornemmelsen, når du kommer hjem sent om aftenen: Står døren åben eller er den lukket?

Med hjælp fra G4S har jeg endelig fået en alarm

Det er ikke rart at være bange!

Søde Daniel fra G4S som installerede alarmen på under to timer!

Jeg fik for nylig en henvendelse fra alarmselskabet G4S Security Services , som tilbød mig et interessant samarbejde. Og det var lige præcis det, der skulle til, for at jeg fik taget mig sammen til ’projekt alarm’.

For hvorfor skal jeg gå rundt og være bange herhjemme, når jeg rent faktisk kan gøre noget ved det. Det betyder, at jeg nu har fået installeret ikke bare en tyverialarm, for med i pakken hører også røgalarm og en ’trygheds-knap’, som tilmed også dækker min to drenge.

Det hele kan styres fra en app på min mobiltelefon – også ’trygheds-knappen’, som jeg kan aktivere, hvis der skulle ske mig noget. Og den viser med GPS-koordinater præcis, hvor jeg befinder mig.

Alarmløsninger til alle behov

G4S tilbyder forskellige alarmer efter behov, og du kan selv prøve at beregne prisen på en alarm, der passer til dit behov lige her . Da vi bor i lejlighed, gav det sig selv, at vi skulle have alarmpakken, der er designet til en lejlighed eller et mindre rækkehus på op til 100 kvm. Den passer lige præcis til min situation og gør, at jeg føler mig tryg i mit eget hjem. Men de tilbyder også specifikke alarmsystemer til huse på ca. 150 kvm. Og op til hele 250 kvm.

Uanset, om man har den ene eller den anden pakke, så giver alarmen også med andre fordele:

 • En vagt, der også tjekker indenfor
 • Nedsat risiko for indbrud, brand og vandskade
 • Direkte kontakt til politiet, hvis der alligevel skulle være indbrud
 • Direkte kontakt til brandvæsnet i tilfælde af brand

For helt ærligt: Det er ikke rart at være bange!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

 • Henrik V Blunck

  06/04/2021 at 16:09

  Der er ingen tvivl. Det er nærmest et must nu om stunder med en alarm, hvis man bor i hus. En sørgelig ting, at nogle ikke kender forskel på dit og mit. En verden af utryghed, hvor det til tider kan føles som om afstanden mellem politi-ronderinger er som herfra og til månen…
  Det har givet kronede dage til alarmselskaberne, for naturligvis ønsker folk tryghed når de sover eller er på ferie. Vi har en gang prøvet at komme hjem til et hus, hvor der havde været indbrud, mens vi var på ferie i Frankrig – og den slags sætter sig i kroppen. Der går mange år før vi igen kunne forholde os rolige, mens vi var på ferie – og det er bare ikke i orden!
  Det sørgelige er, at der er sat talrige projekter i søen for at komme disse forbrydelser til livs, og tallene taler desværre deres tydelige sprog. Ethvert indbrud er et for meget!

  Svar

Skriv et svar