Der er noget, jeg gerne vil spørge om!

Der er noget, jeg gerne vil spørge om!

Kære dejlige følgere m/k. Lige om lidt runder mit lille blog-barn hele to år. Det har været to fantastiske, givende og indholdsrige år. Men: Der er noget, jeg gerne vil spørge om!

Faktisk er der flere ting, jeg gerne vil vide – so here it comes.

Der er noget, jeg gerne vil spørge om!

Historier om familie og børn?

Allerførst vil jeg hære, hvad I synes de om emner, jeg tager op og deler med jer er relevante. Mit mål er at skrive 2-3 indlæg hver uge. Nogle uger er det let, især hvis ideerne er der, og jeg tilmed har tid. Nogle af mine indlæg bliver læst af op mod 6000 læsere – og det er jo fantastisk. Mens andre bliver læst af færre. Det er jo også ok, for ikke alt kan interessere os alle.

Fx har mine indlæg om overgangsalderen storhittet, ligesom mine indlæg om alder og kærlighed mellem ældre kvinder og yngre mænd har gjort. Familie- og karriere emner hitter også. Især når jeg har skrevet om mit liv som stressramt.

Men jeg kunne godt tænke mig lidt sparring med jer på EMNER og SAGER, I interesserer jer for, og som I synes kunne være spændende, at jeg skrev om.

Der er noget, jeg gerne vil spørge om!

Historier om kvinder, mænd og kvindesager?

I løbet af de 2 år der nu er gået, har jeg fået og får et hav af forespørgsler om at skrive sponsorerede indlæg om alt fra organdonation til rynkecremer, overgangsalder, inkontinens oma.

Jeg siger faktisk nej til rigtig mange ting, ligesom jeg ikke vil have deciderede annoncer og reklamer på bloggen, som der på de fleste andre blogs. Det er mit valg, fordi jeg selv bliver irriteret over det. Men NÅR jeg siger ja til en reklameaftale, så skal produktet eller sagen på en eller anden måde have en betydning for os/jer i målgruppen. Som fx inkontinens og overgangsalder.

Her har jeg lavet faste ambassadøraftaler, hvor det vigtige for mig er SAGEN. Her stiller jeg op til advertorials i bladene, til foredrag, laver YouTube videoer – og skriver blogindlæg om det. Jeg har i alle aftaler sikret mig den størst mulige grad af frihed til at skrive om det, JEG synes er vigtigt.

Skønhed i en lille kapsel!

Historier om skønhed (reklame eller ej)?

Desværre er der nogle følgere, der ikke bryder sig om sponsorerede reklameindlæg. Jeg ved ikke helt hvorfor, men jeg tænker, at de er usikre på om min troværdighed går fløjten – altså om de kan stole på det, jeg skriver. Og det kan jeg sådan set godt forstå. MEN ærligt: Jeg er nået til et punkt i mit liv, hvor jeg ALDRIG ville skrive om noget, jeg ikke kan stå inde for. Og heller om noget, jeg ikke selv har testet eller prøvet. Så enkelt er det.

De sponsorerede indlæg betyder samtidig, at jeg kan tjene lidt penge på det, jeg skriver. Og jeg bruger faktisk megen tid på at skrive til bloggen. Jeg ELSKER det jo. Men ligesom jeg får et honorar for at skrive en klumme til fx BT eller for at stille op til et TV program, så er det vel også ok en gang imellem ?

Min afrikanske datter

Rejseberetninger ?

Samtidig betyder det også, at jeg får input til at skrive om emner, jeg ellers ikke var kommet på – eller bedre: Jeg får adgang til viden, forskning og eksperter indenfor komplicerede emner som fx overgangsalder og inkontinens.

Så her er spørgsmålene:

1)Hvilke emner og sager kan I lide, jeg skriver om?

2)Hvilke emner ønsker I, jeg tager op ?

3)I hvilken udstrækning kan I leve med såkaldte reklame-indlæg?

4)Er blogpost 3 gang om ugen for meget, for lidt eller passende?

5)Hvis ikke du allerede abonnerer på bloggen – så håber jeg du vil gøre det. Så er jeg ikke så afhængig af Facebook og alle dens besynderlige algoritmer.

Nu vil jeg pakke kuffert og drage til Stockholm med min drenge. Pas godt på Danmark imens.

 

KH
Line

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

16 kommentarer

 • Anna Micski

  31/10/2018 at 16:20

  Hej Line,
  Som en af de ‘yngre’ læsere (lige fyldt 40), er jeg meget interesseret i dine indlæg om job, stress, og dine ture med dine sønner (er selv alenemor til en dreng på snart 9år) 🙂
  Jeg er meget interesseret i dine karriere valg – skiftet fra aktiv ishockeyspiller til journalist, og nu senere fra journalist til selvstændig. Motivation, hvad der driver dig, hvad der fik dig at ændre kurs, prioriteter osv. Jeg tror vi er mange der sidder i lignende situationer, men som ikke tør tage springet.
  Reklamer er desværre blevet en stor del af vores hverdage. Uden reklameindlæg, ville det være sværere at drive bloggen. Så længe reklamerne er relevante (og helst med rabatkoder) går det nok.
  Kort sagt, keep it up. Jeg nyder i hvert fald dine oplæg, og endnu federe bliver oplevelsen, når man ser at du har taget dig tiden til at kommentere/svare på diverse kommentarer.
  Kh Anna

  Svar
 • Erik Balk-Møller

  28/10/2018 at 18:58

  Kære Line
  Læser altid din blog med stor fornøjelse og tænker sjældent på, at den som udgangspunkt er for kvinder. Men engang imellem – når det fx handler om skønhed, cremer osv – hopper jeg gerne over. Ellers er det faktisk interessant at konstatere, hvor meget mænd og kvinder ligner hinanden – og så alligevel ikke helt. Der er jo forskel.
  Ad spørgsmålene:
  1) Rejser, sport, motion, sundhed og samfundsforhold.
  2) Musik, film og teater.
  3) Reklameindslag er ok, bare du selv kan stå inde for det.
  4) 2-3 indlæg om ugen er fint, bare du selv har det godt med det(det kræver jo en del arbejde).
  5) Jeg abonnerer, så jeg ikke er afhængig af facebook.
  Helt generelt vil jeg sige, at det altid er forfriskende at læse din blog, fordi du skriver modigt og ærligt fra hjertet og lige ud af posen – og du skriver altså rigtig godt!
  KH, Erik

  Svar
 • G.

  27/10/2018 at 14:58

  Kære Line
  Alt det arbejde…- interesse – du lægger i din Blog – Det er da rimligt – at tjene på det – igennem Sponsorerede og Reklame indlæg og andet – Det er helt fint for mig- husker mest Nescafé og Tena bind – begge bedste – gode produkter. Du er jo også forsøgs personen til alle mulige produkter og ting/sager – Så det er rigtig godt for os Kvinder 45+ – at du prøver tingene først – og anbefaler det til os – andre Kvinder 45+ bagefter – Vi ved du er kritisk…du ville aldrig – lægge noget ud på din blog – som du ikke syntes om – eller kan lí selv. Tak til dig.
  At du blogger 2 – 3 gang om ugen er helt fint for mig.
  Det jeg er til.: Kvinder 45+ ting og emner og sager. Såsom Kvinde 45+ Motion og Sundlivsstil og Stressramt og Overgangsaldren og Kvinde tøj – mode/farver hvert år – Efterår – Vinter – Forår – Sommer – glæder mig til – at se – da du sender- det ud på din blog før – jeg selv ved/kender til moden og farverne. Og Emner og sager om Kvinder 45+
  Tak for en rigtig flot inspirende og spændende blog – er trofast følger med sponser og reklamer – m.m…
  Efterårs hilsen
  G.

  Svar
 • Eydrit Ragnudóttir Mikkelsen

  23/10/2018 at 11:53

  Kære Line
  Lad mig føst slå fast, at jeg er vild med din blog. Emnerne er så relevante for mig, som kvinde midt i 50’erne. Du er også meget alsidig i dine emner og dermed når du ud til rigtig mange tænker jeg, du favner bredt og alligevel meget ind i en kvindes voksne liv.
  Jeg har det helt ok med reklamer, du skal også have din løn og den giver jeg gerne ved at acceptere reklamerne 🙂
  Hyppigheden passer mig rigtig fint med et indslag ca 3 gange i ugen. Gerne lidt mere om tøj/mode/stil, ideer til påklædning, som inspiration, samt lidt omkring træning, som kan sparke til vores motivation til at tage os sammen.
  Jeg er vild med dine rejseindslag, overgangsalderen, forkælelse af os selv, hverdagsting osv.
  God arbejdslyst med kærlige hilsner fra Eydrit

  Svar
 • Marianne

  20/10/2018 at 21:01

  Kære Line
  Nyder at læse din blog✨✨✨
  Synes den er relevant også når den er betalt af et firma som har interesse i at nå “din” målgruppe.
  Ingen input, blot ros😊
  Mange hilsner
  Marianne, 47 år

  Svar
 • Dorthe

  19/10/2018 at 11:42

  Super med dine blogindlæg og valg af emner. Fedt du også skriver om alt det andre fortier. Skønt at have fundet din blog for kvinder på 45+ – befriende at være en del af en gruppe som bliver adresseret her. Jeg husker dit lille sponsor indlæg for Nescafe og din blog om veninder og fortrolige snakke – et lille indlæg men som jeg faktisk stadig husker. Så lidt skal der nogen gange til. 2 gange pr uge er fint for mig – man får så meget – så 2 der giver lidt stof til eftertanke er godt. Selvfølgelig skal du også leve af dit arbejde og kan du få lidt dækning ved at samarbejde med aktører indenfor relevante emner, så er det jo bare perfekt. Gider man ikke lige reklameindlæg er det jo supernemt at springe over. Tænk ikke på det, så længe du holder fanen højt i forhold til dine holdninger. Jeg får notits på mail når dit indlæg kommer så det er dejligt nemt. Jeg er mindst muligt på SoMe da det er en ren tidsrøver. Håber I har en skøn tur i Sverige 🙂

  Svar
 • Henrik V Blunck

  18/10/2018 at 02:33

  Først og fremmest tillykke med de to år. Det har været sjovt at følge med i de fleste af indlæggene. Jeg kan ikke konkret pege på hvilke jeg ikke har læst, men det er da sket, at jeg efter besøg hvor jeg ikke har været ved pc’en over længere tid har sprunget et par stykker over.

  [Nok ikke det, der er grund til læsertallet har været lavere :-)]

  Jeg synes egentlig ALLE emnerne har været interessante, og det synes jeg ud fra devisen, at vi som mænd – ligesom i filmen What Women Want – har stor gavn af at læse hvad I kvinder tænker. Det giver en større forståelse, som senere kan bruges i et nyt forhold. Grænsen går dog ved Ugebladet Søndag m.fl. Dér kan jeg ikke holde dampen oppe. Dét blad har kun blevet købt, hvis der helt konkret var et interview jeg ville læse…

  Organdonation kan være et meget kontroversielt emne, men samtidig tror jeg du kan bidrage med klar tale om det svære emne, så vov da endelig pelsen. Du kan allerhøjst få en masse kommentarer, og så kan det jo være, der er en journalist derude, som får lidt stof til spalterne. Så kan man jo også holde ham eller hende beskæftiget, ikke sandt? Ren win-win! 😛

  Folks skepsis over for sponserede indlæg må skyldes, at devisen “tyv tror hver mand stjæler” er deres udgangspunkt. Jeg har det fuldkommen på samme måde. Da jeg ikke hedder Olsen ville det være meget dumt, hvis jeg nogensinde skrev noget jeg ikke kunne stå ved, og derfor er det sponserede kun et tegn på, at nogen er villig til at betale for ens blogindlæg.

  Spøgefuldt betragtet kan man jo sige, at Journalisthøjskolens udtryk “l*derstof” om indhold, som gengives direkte i avisens spalter fra en pressemeddelelse var meget dækkende, for nogle gange bruger aviserne deres spalteplads på ren reklame, som ingen angiver. Sagt ligeud: hvorfor kræver nogle mennesker mere af os bloggere end de gør af den avis, de trods alt betaler for? Bloggeren er ulønnet af læseren, og det glemmer mange…

  Apropos dit fjerde spørgsmål. Skriv når du har lyst. Jeg har i forvejen lagt din blog ind i QuiteRSS-læseren, så no worries. Jeg kan løbende se når der er nye indlæg, og er der tid, bliver det læst. Engang imellem – ja, ok, ret ofte – giver det lyst til at smide en kommentar.

  God tur til Stockholm – og god weekend forude. 🙂

  Svar
 • Ann

  17/10/2018 at 19:09

  Hej Line…
  Jeg læser alle dine indlæg – 3 stykker om ugen er fint. Reklamer og sponsor penge er ikke noget problem for mig. Jeg tror på, at du er med og ikke vil bilde os noget ind for pengenes skyld.. Vi har nogenlunde samme alder og der er meget tilfælles, som er interessant at læse om.. Teenage børn, familie liv, rejse beskrivelse, indretning, overgangs alder m.m Mode til os med lidt flere “smile streger” – bøger/anmeldelser – kunne også være spændende at modtage.
  God ferie – skønt med lidt ekstra tid med de unge mennesker.. Ja, selv køre turen er en gave, når man har travle teenage børn. 🚙🚙

  Svar
 • Betina Hvas

  17/10/2018 at 17:41

  Kære Line,

  Tak for dine klummer som jeg følger med stor intresse. Jeg er meget begejstret for dine indlæg om de bøger du har anmeldt. Overgangs alder kærlighed børn mm.
  2 gange om ugen synes jeg er passende med klummer.
  Nyd din ferie med dine to sønner.

  De bedste hilsner fra Betina

  Svar
 • Lise

  17/10/2018 at 14:47

  Hej Line

  Jeg læser med stor fornøjelse næsten alt hvad du skriver, men må tilstå, at dine sponsorerede indlæg “kun” bliver skimmet 😉
  God tur til Sverige

  Svar
 • Helle Riise Lose

  17/10/2018 at 13:14

  Hej Line
  Jeg er total fan af din blog, som jeg selvfølgelig har abonneret på lige fra starten. Glæder mig altid til at læse dine indlæg, er især vild dine rejsebeskrivelser og din gode tøjsmag.
  Synes de fleste indlæg er relevante for mig(56 år), faktisk skønt at høre at nogle føler det samme som jeg. Reklamer ind imellem også OK, du skal jo noget for dit arbejde/tid.
  Tak for bloggen, og god dag. KH. Helle

  Svar
 • Mette hannesbo

  17/10/2018 at 12:06

  Emner jeg synes er spændende, er dem som singlekvinder +40 står i.
  hvad gør vi, hvor går vi hen, hvordan er det at date i vores alder, er kærligheden altoverskyggende, som da vi var 20 år, hvad med sex.

  Jeg synes også det er spændende at du tager emner op som du har gjort, fx overgangsalderen og inkontinens, ting som vi ikke umiddelbart taler om.

  Jeg tilstår at jeg ikke rigtigt kigger på reklamerne, men de gør mig heller ikke noget, og hvem ved, måske kigger jeg på dem en dag 🙂

  2-3 gange er fint for mig, ikke flere, så tror jeg ikke jeg vil få dem læst.

  god tur til Sverige 🙂

  Svar
  • Hanne Gregersen

   17/10/2018 at 12:43

   Jeg læser med stor glæde dine indlæg,de emner du har skrevet om er jo som regel noget andre ikke skriver/taler om, så gerne mere af den slags.også hyggeligt at læse om dine rejser med dine drenge.Syntes det er ok med reklamer.God tur 😊

   Svar
 • Christiane Møller

  17/10/2018 at 12:03

  Hej Line
  Jeg syntes du lavet nogle rigtig gode indlæg på din blog! Jeg syntes især at det du skriver når du er ude og rejse både privat og i job regi er virkeligt spændende så gerne mere af det.
  Mvh
  Christiane

  Svar
 • Tine Ottosen

  17/10/2018 at 11:22

  Kaere Line!
  Hvor godt, at du interesserer dig for dem, der interesserer sig for dig 🙂
  1. Alle emner der er en smule “varm kartoffel” som andre ikke toer tage fat paa. F. eks. synes jeg, at dét du skrev om “pifteloven” var spot-on! Og dét med ikke at blive inviteret til noget som man selv synes man burde vaere selvskreven til… (det synes jeg i oevrigt du var, lige i dét tilfaelde!). Og om antallet af elskere… nogen gange kan det vaere dejligt at vaere politisk ukorrekt, og det er rart at vide, at man ikke er alene om at synes det.
  2. Jeg synes ikke der mangler noget, der er altid noget for enhver smag. Don’t change anything!
  3. Indroemmet, jeg laeser ikke altid de sponsorerede indlaeg, men mest fordi de ikke (indtil nu i hvert fald) har vaeret af speciel interesse for mig. Men de generer mig heller ikke.
  4. 3 gange om ugen er helt fint! Er der mere end 3, laeser jeg ogsaa dem 🙂
  God tur til Svenskens land.
  Mvh
  Tine

  Svar

Skriv et svar