• Home
 • /
 • Karriere
 • /
 • I dag er en særlig dag på godt og ondt !
I dag er en særlig dag på godt og ondt !

I dag er en særlig dag på godt og ondt !

For nøjagtigt et år siden, sad jeg ved tasterne her på min computer og lagde de allerførste første indlæg ud på bloggen – det handlede om at ha’ orden i tingene. Og i nat for 20 år siden døde min elskede far. I dag er en særlig dag på godt og ondt !

Men lad mig starte med det gode først og et TAK… Et mega, kæmpe, taknemmeligt TAK til alle Jer, der har fulgt og følger trofast med på bloggen. Lige nu er I altså over 85.000 som følger mig og vores lille blog fællesskab, det er jeg i al beskedenhed stolt over.

Idag er en særlig dag på godt og ondt !

Det allerførste billede, der blev afsløret på Instagram

For uden Jer var der jo ligesom ingen grund til at skrive og nogle gange risikere et par smæk eller to og nogle knap så flatterende overskrifter i visse aviser for at mene noget, om sager, der enten er tabubelagte, penible eller bare pudsige.

Og wow, vi har været vidt omkring på det år der er gået. Og det er de mest overraskende indlæg, der har været de mest læste. Kan I huske det om de gifte mænd ? Eller det om aldersdiskrimination på arbejdsmarkedet ? Det om at lukke de gamle døre ? Om at gå ned med stress – om strikning eller bare de 2 sidste om DBU og kvindelandsholdet og tabuet om inkontinens ?

Det har i den grad været indlæg, der fik Jer til tasterne. TAK!

 

I dag er en særlig dag på godt og ondt !

Mine drenge tager billeder til bloggen – mor poserer !

Og det giver lige det der kick de dage, hvor jeg synes hjernen er tom for ideer, og jeg egentlig helst bare vil ligge på sofaen og se serier og spise romkugler.

Livet er dejligt, og livet er uforudsigeligt. Vi ved aldrig, hvordan i morgen ser ud – og  vi må leve livet derefter. På den måde bliver livet også et mix af tilfældige og bevidste valg og hændelser.

Bloggen er mit barn – mit 3.barn. Født ud af skæbnesvangre begivenheder på den ene side og på den anden en undren midt i livet over, hvor vi voksne kvinder 45+ blev af i mediebilledet. De skæbnesvangre begivenheder var min tur ud i et stress helvede, som tvang mig til at gentænke mig selv og mit arbejdsliv.

Og når dagen i dag alligevel også har en snert af tristesse, så skyldes det, at min far døde i nat for 20 år siden.

Min søde far !

Måske er det ikke en tilfældighed, at de to mærkedage er kommet til at falde sammen. For min var journalist og sportsmand, som jeg også er blevet. Jeg plejer lige at vende verden med ham, når det er fuldmåne. Så spørger jeg lige, hvordan han synes det går – og hvad vej jeg skal gå i livet. Måske sad han deroppe på månen sidste efterår og sagde : ”Gør det min skat – lav den blog”! Han fulgte mig og min søster i al den tid han levede på alverdens ishockey- og ridebaner, så jeg er ret sikker på, han også er der nu og følger med.

Jeg mistede min far i en alder af 34, min søster var 15. Han blev kun 63 år.

Alligevel er i dag en GOD dag. Tillykke med bloggen til Jer og til mig…. Lad os blive ved med at holde flaget højt for de modne kvinder – og de mange mænd som rent faktisk har gjort os følgeskab i ”klubben”.

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

7 kommentarer

 • Karina

  26/10/2017 at 10:28

  Kære Line

  Stort tillykke med det første år – sikke en rejse – en fed en af slagsen – med alt hvad den indeholder 😉

  Tog selv et bevidst valg for 5 år siden – da var jeg 41……..har aldrig et sekundt fortrudt.

  Vi kun det ene liv og bestemmer i meget stor udstrækning selv hvad vi putter i det – så dejligt at have nogle at dele rejsen med – både dem som ikke er her længere og den “klan” af kompetente dygtige mennesker omkring os – som vi kan spørge til råds eller blot få den bekræftigelse vi behøver på endelig action på et nyt valg.

  Ønsker dig den dejligste 1 års dag

  // Karina

  Svar
 • Erik Balk-Møller

  25/10/2017 at 22:41

  Tillykke med 1 årsdagen – hold flaget højt og bliv ved med at vende verden med din far.
  KH, Erik

  Svar
 • Mormormedstilettet

  25/10/2017 at 15:43

  Tillykke med 1 årsdagen og kondolerer med din far🇩🇰😥
  Du er supersej og har gjort dig de samme tanker som jeg og det er fedt, for jo flere +45 vi er i medielandskab, jo mere bliver vi set og hørt og det er vel stadig sådan at vi med de fleste livserfaringer har en forpligtelse til at give den videre til næste generation😊

  Svar

Skriv et svar