Tak for et dejligt farvel!

Tak for et dejligt farvel!

Jeg har ikke været så flittig ved tasterne på bloggen den sidste tid. Jeg har haft rasende travlt både med foredrag, konferencer OG et kort come-back på TV2 Lorry under Kommunalvalget. Et come-back jeg virkelig har nydt. For nu kan jeg med ro i sjælen sige: Tak for et dejligt farvel!

Tak for et dejligt farvel!

Klar til valgdebat om Region Sjælland

Jeg forlod jo mit job bag skærmen lidt hovedkulds men dog velovervejet for lidt over et år siden, efter at have været lagt ned med stress i et halvt år. Jeg fik en dejlig afsked med mine søde kolleger. Men jeg fik aldrig rigtig ”rundet af” og sagt farvel med en god fornemmelse i maven til studiet, til kameraerne og til alle Jer, der trofast har fulgt med hjemme fra stuen gennem årene.

Faktisk var min sidste arbejdsdag traumatisk, fordi jeg næsten ikke kunne stå på mine ben i studiet. Alt sejlede, og jeg følte jeg stod på et skib i høj sø, mens jeg forsøgte at læse nyheder op og bare holdt fast i bordkanten. Det var på ingen måde et rart minde at have om det job, som jeg har ELSKET og haft en fest med igennem årene.

Tak for et dejligt farvel!

Live fra Helsingør Rådhus Foto: Trine Lønbro

Derfor blev jeg simpelthen så glad, da TV2 Lorry spurgte mig, om jeg var klar til at hjælpe med Kommunalvalget. Jeg skulle være vært på 2 valgdebatter med Region Sjælland og Region Hovedstaden. Og på selve valgaften fik jeg fornøjelsen at stå som live-reporter på Rådhuset i Helsingør, hvor et af de politiske dramaer udspillede sig forleden.

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde sommerfugle i maven til den første politiske debat. Jeg var nervøs for, hvordan min krop ville reagere, når den igen stod i det studie, som den forlod slidt og rundtosset. Jeg besluttede mig derfor for at gå hen til min gamle værtposition for at hilse på den, lagde lige hånden på bordet og sagde tak for sidst og vendte rundt. Det var en god følelse – og nødvendig. Og alt gik som det skulle derfra.

Tak for et dejligt farvel!

Det bedste valgteam, Cecilie, Line & Trine

Men den allerbedste følelse var at træde ind ad døren på sin gamle arbejdsplads og  mærke den kollegiale varme. Det føltes fuldstændig som om, jeg bare lige havde været væk på orlov eller en lang ferie. Og det var helt magisk at sætte sig bag computeren, åbne den og bare se, hvordan fingrene helt per automatisk klikkede de rigtige steder og dansede henover tastaturet. Lidt ligesom at cykle – man glemmer det aldrig helt !

Og da min producer talte ned i min øresnegl til den første debat, da var jeg simpelthen så høj og tændt, at jeg dårligt nåede at være nervøs.

 

Tak for et dejligt farvel!

Live interview med den radikale kandidat

Mange har skrevet og spurgt mig : Skal du nu tilbage på TV ? Men nej, det skal jeg ikke. Ligeså sjovt og fantastisk det var at være tilbage. Ligeså hårdt var det for kroppen og hovedet at være tilbage. 13 timer i rap på job mange dage i træk, det kan jeg ikke mere. Og der er også så mange dygtige unge TV-folk, der står klar i kulissen.

Men som den gamle cirkushest jeg er, så NØD jeg at få lov at være en del af noget større og vigtigt for en stund. Og allervigtigst: Jeg fik chancen for at gå ud at mit studie med et smil på læben, og jeg fik dermed sagt mit eget stille, men vigtige farvel.

Husk det kære blog mennesker:  Det er så vigtigt, at sige et godt og positivt farvel. Ellers sidder det som en knude i maven for altid .

Tak for et dejligt farvel!

Kage skal der til !

Tak for et dejligt farvel!

Og mad… Endda med headset!

Tak for et dejligt farvel!

Min søde unge makker og liveblogger Trine Lønbro – du er sej!

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

5 kommentarer

 • Marie-Louise Dam Christensen

  24/11/2017 at 23:32

  Du var fremragende Line. Det var en fornøjelse at se dig styre debatten‼️

  Svar
 • kit brandt talreja

  24/11/2017 at 21:42

  TAK Line for din flot skrevne kommentar til dit endelige farvel.
  Har laest den med stor glaede ogsaa paa dine vegne over du fik
  taget endegyldigt afsked med den del af dit tidligere liv paa en smuk maade.

  Svar
 • Christina

  24/11/2017 at 16:27

  Hej Line.
  Det var en stor fornøjelse at opleve dig på skærmen igen. Du gjorde det super godt 💪
  En skam du ikke fortsætter.
  Kh
  En fan 😊

  Svar
 • Edwin Chammon

  24/11/2017 at 13:09

  Tusind tak Line, det er et fantastisk dejligt indlæg, du har skrevet om dit comeback og samtidig farvel til dit gamle arbejdsliv, den lille ting med at lægge hånden på dit bord,var så smukt at læse om. Jeg lever kun i dag fordi en fantastisk terapeut har lært mig, hvor vigtigt det er,det er at få gjort som du gjorde, skønt at læse om din åbenhed og ærlighed,tak for dig 😍 Line, det er vidunderligt og utrolig givende at være en del af dine blogger.
  Kh Edwin

  Svar

Skriv et svar