10 ting jeg godt kunne bruge en mand til!

10 ting jeg godt kunne bruge en mand til!

Jeg vidste det ! Manden er ikke længere nødvendig. Det stod i hvert fald i min morgenavis  forleden. Jeg tjekkede lige en ekstra gang og så for mit indre øje de stakkels mænd gå i lange lige rækker til genbrugspladsen som 80’ernes walkmen.  Og det fik mig til at tænke på 10 ting jeg godt kunne bruge en mand til!

Lad bare tiden stå stille i dette paradis

Jeg kigger sgu stadig langt efter “ham”!

Dem vender jeg tilbage til.

For det her er ikke noget korstog mod mændene – tværtimod. Vi elsker dem jo, og artiklen i min Berlingske var faktisk lidt trist. Den handlede om, at mens vi kvinder har tilpasset os den moderne verden, så er mændene fortabte og bliver sat mere og mere ud af spil. Og det er ik’ sjov det her. Bare se på fakta: Mænd lever kortere end kvinder. De er dårligere uddannede. Flere mænd er barnløse end kvinder. Og dem, der har familie, bruger mindre tid med den, end vi gør.

10 ting jeg godt kunne bruge en mand til!

Jeg kan jo godt grave selv!

Og så sidder der jo nok nogen, der tænker ligesom jeg: Ja, det har han sgu selv været ude om ham manden. Så må han jo komme ind i kampen. Tage sin barsel, gå på forældreintra, uddanne sig i stedet for at se Champions League og drikke øl med gutterne og dyrke ironman. Det handler om at prioritere og være forandringsparat.

Men ærligt – hvor nemt er det mon at komme ind i en kamp, hvor kvinder som os kan det meste selv?  Jeg fik faktisk lidt ondt om hjertet og lidt dårlig samvittighed. For sådan en er jeg jo. Selvkørende på stort set de fleste områder i livet.

Som jeg før har skrevet, så ønsker jeg mig ikke en mand for enhver pris, og det er der mange andre kvinder, der heller ikke gør. Jeg kender f.eks flere, der har valgt “far” og dermed en mand fra og fået børn via en sæddonor! Den løsning vælger en procent  af alle kvinder, fortælle min avis. Hvad med det sjove tænker jeg så ?

10 ting jeg godt kunne bruge en mand til!

Jeg kan også godt grille selv

I gamle dage sad manden ikke bare med ”joysticken” – han sad også på pengene. Det gør han stadig – men i mindre omfang. For i næsten hver 3.familie tjener kvinden nu mest kunne min avis også rapportere. Manden har mistet sin nødvendighed siger en forsker til avisen. Så mens vi altså trives som fisk i vandet i den nye virkelighed – så er mændene i krise.

Forleden gik jeg og gravede terrasse ud, da min ex kom forbi med sønnikes ting. Han konstaterede med tør mandehumor : “Det slap du for, hvis der var en mand i huset” – og det har han jo nok ret i!

Så jeg kan godt komme på mindst 10 ting, jeg kan bruge en mand til. Ikke fordi jeg ikke selv kan, men fordi han gør det bedre:

 1. Grave terrasse ud
 2. Lægge fliser
 3. Sætte lamper op
 4. Stege bøffer og lave bearnaise
 5. Tænde op i grillen
 6. Give nakkemassage
 7. Skifte bildæk
 8. Lappe cykler
 9. Lægge en tryg arm rundt om mine skuldre
 10. Give en ordentlig tur i høet

Så helt ærligt kære kvinder: Skal vi ikke give ham lidt kunstigt åndedræt – ham manden.

Værre er han jo heller ikke!

PS. Artiklen var i Berlingske tirsdag den 4.juli 2017. Og mandeforskeren, der blev citeret var Svend Aage Madsen.

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

17 kommentarer

 • Jens A

  23/11/2017 at 15:20

  Hmmm, du gider ikke kommentere…
  Tror måske din blog er lidt for let til en ordentlig diskussion så, nok mere til en cafe latte snak. Og det er jo ok, men kan nok ikke tages så alvorligt så.
  Jeg kommenter ikke igen. Held og lykke skønne Line

  Svar
 • Jens A

  21/11/2017 at 14:35

  Hej igen Line
  Jeg havde ventet lidt på et svar fra dig på min sidste kommentar, og er lidt skuffet over, at du blot ignorerer det. Jeg havde jo lagt en del kræfter i det, og jeg mener det ærligt.
  Var det upassende eller sexistisk eller slet og ret blot irrelevant?

  Svar
 • Jens A

  13/10/2017 at 13:30

  …. hm, må lige moderere mig selv, for det er da lige groft nok ;o)
  Det kunne se ud som om, jeg ikke mener, at kvinder har særlig meget dybde, hvilket er helt forkert.
  Jeg må i denne forbindelse erklære mig helt enig i Henrik Sørensens ovenstående liste, som jeg synes er intelligent, indsigtsfuld og fyldt med kærlighed til det andet køn.
  Som første punkt lister Henrik “Glæden ved at debattere og høre det andet køns opfattelse af situationen”.
  Og netop fordi I kvinder er meget forskellige fra os mænd, er jeres holdninger ofte særdeles interessante og kan rykke ens eget verdensbillede, og er der noget federe. Og hvis man så kan blande med lækker dejlig sex, så er det jo den bedste kvalitetstid.
  Men jeg bliver nødt til at sige, at på en lang række områder, får jeg oftere dybere input fra mine mandlige venner, det være sig samfund, historie, geografi, økonomi, teknologi, digitalisering, musik og sport, måske fordi det er traditionelle mandeområder.
  Men nu vover jeg virkelig pelsen, for min opfattelse er nok også, at med den mængde tid og energi som det kvindelige køn lægger i deres udseende, tøj, make-up og i øvrigt også i bolig og haveindretning, dvs. materialistiske og overfladiske ting, så er der altså alt andet lige mindre tid til at fordybe sig i mere tunge emner, og interessen er også mindre. Vi bliver jo bare nødt til at kalde en spade for en spade, og det er jo ikke så mærkeligt, at der måske ofte mangler lidt dybde.
  Her er vi nok ved en afgørende ting i ligestillingen, for det er jo forventet af en kvinde, at hun ser smuk ud, og det er hendes vigtigste parameter for tiltrækning. Hun skal bare se godt ud!
  Mandens vigtigste parametre er mere blandet, og intellekt, slagkraft, indsigt, erfaring og viden er vigtige værdier. Denne balance skal forskubbes, hvis ikke kvindens vigtigste videnområde i al fremtid bliver tøj, sko og make-up.
  Når det så er sagt, så er kvinder det mest vidunderlige, lækre, dejlige, bløde og guddommelige på denne jord, og som mand er man da bare ved sprænges, når man ser på jer, og hvor magiske og fantastiske I er, og ved tanken om at måtte røre jer, kysse jer elske med jer og gøre jer lykkelige. Det vil vi gerne.

  Svar
 • Jens A

  13/10/2017 at 12:06

  Hej Line
  Sikke en fin, humoristisk og indsigtsfuld blog, du har her. Er først lige blevet opmærksom den i dag, men vil følge mere med og kommentere lidt, hvis det er ok, selv om min pen godt kan være lidt spids en gang i mellem, men så kan vi vel have en god og givende diskussion tænker jeg.
  Og jeg snublede jo over dit indlæg, om 10 ting som manden kan bruges til, som jeg synes er både sjovt, hyggeligt men også provokerende på en foruroligende måde.
  Først en kommentar til det efterhånden lidt klichéagtige udsagn om, at kvinden er bedre til det moderne samfund end manden. Det bør i hvert fald nuanceres kraftigt.
  Kvinderne har nu været arbejdsmarkedet i mange år og en lang glidende bevægelse er stadig i gang, hvor kvinderne i stadig stigende omfang besætter lederposter og tunge specialiststillinger, indtil at kvinderne er lige repræsenteret på arbejdsmarkedet 50/50 med manden (om 20 år måske). Kvinden har nemlig formentlig ganske samme forudsætninger på dagens arbejdsmarkeds som manden, vi er lige kloge, men kulturskift med ændringer af grundlæggende mandlige og kvindelige roller og værdier tager tid, lang tid. Og vi er stadig i bevægelse på dette punkt.
  Derfor ønsker og prioriterer mænd nok stadig i højere grad karrieren, mens kvinden stadig i højere grad prioriterer familien og børnene. Arbejdsmarkedet er præget af et stærkt konkurrencepræget miljø, som nok traditionelt er mændenes miljø, og mange kvinder ønsker i dag stadig ikke at være med i denne hårde konkurrence og være leder osv., og holder fast i en blødere tilværelse, og det skal de have lov til.
  Og så er det korrekt, at nu hvor både piger og drenge på lige fod opfordres til at uddanne sig, viser det sig, at uddannelsesmiljøet nok er mere egnet til kvinder, hvor man skal sidde stille og læse bøger eller diskutere i læsegrupper mv. Problemet med de mange 12-tals piger kan dog være, at de stadig ikke er særlig egnet til et benhårdt konkurrencemiljø, og mangler råstyrke, initiativlyst og entreprenørship og evnen og lysten til at dominere og slå igennem. En erhvervsleder har for nylig udtalt, at han hellere vil se pigernes billeder på Instagram end deres eksamensbevis, for hvis de er fyldt med selviscenesættende selfies, kager og ”se-hvor- lækker-jeg-er”-billeder, så kan de have nok så fine karakterer. Men de er ubrugelige på en arbejdsplads.
  Men det hele ændrer sig stille og roligt. De fleste kvinder er nu fuldtidsmedlemmer af arbejdsmarkedet og rigtig mange af disse går benhård ind i den (mandsdominerede) karriereverden, hvor de konkurrerer nådeløst, og gør det rigtig godt, mindst lige så godt som manden (jeg vil tro kvinderne har været savnet, og at arbejdsmarkedet i Danmark har fået kraftigt øget dynamik af kvindernes indtog. Fedt.)
  Men dertil kommer så, at kvinderne nu også overtager en stor del af alle de tidligere mandeproblemer.
  Kvinder får stress (og er mere skrøbelige på dette punkt end mændene), der er i dag flere kvindelige rygere end mandlige, kvinderne nedprioriterer nu i langt højere grad børnene og familien end tidligere, og afstanden mellem kvindelig og mandlig levealder skrumper, desværre først og fremmest pga. kvindelige livsstilssygdomme. For nylig læste jeg så, at det nu er en fjerdedel af alle hjemløse, der er kvinder og andelen er stærkt stigende. Og hvor manden ser Champions League og Formel 1 mens de bliver federe i sofaen, så sidder kvinderne og ser endeløse tåbelige serier og reality shows og bliver federe i den samme sofa.
  Der er mao. en pris for ligestilling, og lad mig dertil lægge til, at hvis kvinderne virkelig vil fraskrive sig samlivet med en mand og være single, men samtidig være haveejer, så bliver de jo også nødt til selv at slå græs og klippe hæk. Hehe gys ;o)
  Og lad mig den forbindelse fastslå, at der nok også er en bevægelse i gang på mandesiden, hvor vi i lige så høj grad spørger os selv, hvad vi skal bruge kvinderne til. For vi er jo i den grad trådt ind på alle kvindens domæner, og ofte lige så gode til at lave mad, vaske tøj, sylte, bage og passe børnene – ja, også passe børnene … for hvor er der dog efterhånden i den grad brug for mandlige værdier, hvor vi desværre ser alt for mange selvcentrerede, angste, stressede, hypersensitive, bløde skvat blandt vores børn i dag , som er blevet fyldt med alt mange bøde kvindelige værdier, og ikke kan tåle noget som helst.
  Som nyligt fraskilt mand, har jeg derfor tilladt at vende din artikel om, og for alvor spørge mig selv om, hvilke 10 ting, man kan bruge en kvinde til. Med oplagt fare for at blive hængt ud som sexisitisk, for hvilken mand tillader sig dog at stille sådan et spørgsmål. Det synes jo indlysende, at kvinden er guddommelig, og manden vil jo bare have hende, så det er måske helt absurd, at stille det spørgsmål.
  Men jeg vover pelsen og prøver alligevel. Og jeg må indrømme, at det havde jeg sgu lidt svært ved.
  Der er i virkeligheden kun to indlysende, nemlig at dyrke dejlig lækker sex, og at føde og amme de børn, som vi mænd naturligvis gerne vil have. Madlavning, oprydning, tøjvask, bleskift, børnepasning, indretning og andre traditionelt kvindelige discipliner, dem klarer jeg da så udmærket selv.
  Og ja, jeg ville også fint selv kunne stå projektledelsen af børnene og indkøb af tøj til dem, hvis kvinden ikke altid lagde sin tunge klamme hånd på den del. Ja, jeg ville nok gøre det anderledes, men det ville fungere helt fint. Så ja, grundlæggende er det kun sex og børnefødning/amning, det I kan bruges til
  Og nu har jeg en umådelig dejlig kæreste, men jeg skal da indrømme, at jeg da ofte har tænkt, at det måske ville være en bedre tilværelse at være single. For så skulle jeg ikke høre på alt det brok, surhed, ængstelse, følelsesudbrud og alle de forkælede krav til gaver, følelser, komplimenter, originalitet, som kvinden kræver af manden, for at hun er tilfreds og føler sig elsket nok – uden at hun mener at skulle give noget som helst igen.
  I så fald skulle jeg heller ikke have dårlig samvittighed, når jeg tillader mig at se fodbold, som jeg elsker, og jeg skulle ikke på endeløse kedelige udredninger om make-up, og hvad hun har købt på sin sidste shoppetur. Hvor er det dog uendelig kedeligt, overfladisk og materialistisk. Og jeg ville heller ikke være tvunget til at se alle de reality-programmer og dumme serier.
  Så kunne jeg bruge min tid på indholdsrige diskussioner af samfund, økonomi, historie, sport, samliv, hvor man virkelig gik i dybden, og spille musik og dyrke hård sport med vennerne. Og sex kunne jeg så få, og endda med mange forskellige spændende kvinder i alle former og farver, fra forskellige portaler på nettet. Intet problem.
  Det er faktisk et særdeles tillokkende scenarie og muligvis et realistisk fremtidsbillede, hvor kvinder og mænd i fremtiden vil leve mere i hver deres verden. Kvinderne på cafeerne med latten med snak om make-up og mode og følelser, og mændene der dyrker holdsport, muskeltræning, musik, teknologi og økonomi.
  Og så kunne vi mødes en gang imellem til sex og børnesamvær. Der tror jeg i stort mål, vi er på vej hen.
  Hmm, når det så er sagt, så hører jeg nok til fortidens generation, der stadig tror på det smukke og skønne i en tæt kærlighedsrelation til en kvinde, og at man kan gro ind i hinanden, og hvor dejligt det bare er, når man ikke kan undvære hinanden, og bare hele tiden længes efter at være i den andens favn, kigge hende dybt i øjnene og erklære sin dybeste inderste kærlighed til hende, og mærke hendes og kun hendes varme under dynen om natten. Uanset hvor irriterende, forkælet og sur, hun så end kan være. Det vil jeg gerne !!!
  Men jeg er jo også en mand. Håbløs romantiker, som vi er flest.

  Svar
 • Peter L

  31/07/2017 at 23:14

  Hej Line,
  Du har ret i det humoristiske, det er da sjovt.
  Jeg kan endda klare alle 10 punkter og kan tilføje:
  11. El-arbejde
  12. Fixe computer-problemer
  13. Gøre rent
  Vi mænd venter sådan set kun på en kvinde-robot…. ha ha
  God dag til dig.

  Svar
 • Rikke Jørgensen

  11/07/2017 at 11:02

  Lidt useriøst sjov😊 vi skal lære at give og modtage komplimenter! Jeg er ikke bleg for at fortælle en ganske ukendt at han dufter godt😊 eller fortælle en kvinde at hun ser fantastisk ud med den kjole! Osv! Jo mere man øver sig jo mere falder det naturligt, hvis budskabet er ægte, bliver de fleste rigtig glade, når først de har rablet – den er gammel og vasket hundrede gange! Det bliver den jo ikke mindre fantastisk af! Ikke duften på manden, den skal jo ikke være gammel men så dufter den jo heller ikke dejligt, vel! Ligeså at smile til fremmede på gaden! Det bliver stort set svaret igen, nogle er forsigtige, andre lidt undrende! Jeg har besluttet mig at være glad, selv om jeg da også har tunge ting med i bagagen! Godt hjulpet af en lille glad hund, et direkte pas til at komme i kontakt med fremmede mennesker! Som en af vores skuespillerinde har udtalt” de lalleglade har fat i den rigtige ende” alle de sure gamle mænd man møder på sin vej, er fuldstændig indtørret af mangel på kærlighed og ros! Man bliver glad af at være glad! Jeg er vist kommet ud på et sidespor😐 med lad nu være med at kastere de mænd det skal jo ikke være en videskab at være i et parforhold, vel??? Bær over med mig! Ha’ en dejligt tirsdag derude! Rikke J

  Svar
 • Henrik V Blunck

  08/07/2017 at 20:11

  Ingen tvivl om, at der er brug for et kønsligt reboot. Som du så ganske rigtigt påpeger, Line, så handler det hverken om at nedgøre manden eller kvinden. Faktisk præcis det modsatte. Vi mænd er blevet lidt smådovne. Den kedelige spiller er nemmere end nærvær – og vi mænd har åbenbart også et problem med at fastholde interessen efter de første spændende måneder. Det skal man hverken være chauvinist eller andet for at kunne genkende. Helt enig. 🙂

  Det vi især har brug for, set med mine maskuline øjne, er også, at vi tør kendes ved, at vi gerne vil kysse og nusse uden det nødvendigvis SKAL ende i den store tur i høet. Det er bare ikke spor ‘macho’ at sige, at vi også har en blødere side. Vi taler alt for tit forbi hinanden og bøger som “Mænd er fra Mars og kvinder fra Venus” m.fl. sælger som aldrig før, fordi vi åbenbart kun ‘tør’ være ærlige om alternative tanker om samværet med hinanden, så vi aldrig rigtig får talt tingene igennem med gensidig forståelse.

  Man kunne sige, at vi – rent kommunikationsteknisk – alt for tit har fordomme om hvad ordene må betyde for sådan har alle andre kvinder/mænd tænkt når de har sagt dette eller hint.

  Ja, ved ikke helt om det giver mening. Det er et område hvor vi nok alle har en smule svært ved at åbne os helt op af frygt for, at vi bliver misforstået – og sådan formoder jeg også mange kvinder tænker, fordi de alt for længe har måtte lægge øre til en masse mandehørm, som mest af alt skulle skjule, at vi rent faktisk ville kunne meget bedre sammen, hvis vi også begyndte at lytte mere til hinanden.

  Fortsat god weekend herfra. 🙂

  Svar
  • Henrik V Blunck

   08/07/2017 at 20:15

   Rettelse.
   Sætningen: “Vi taler alt for tit forbi hinanden og bøger som “Mænd er fra Mars og kvinder fra Venus” m.fl. sælger som aldrig før, fordi vi åbenbart kun ‘tør’ være ærlige om alternative tanker om samværet med hinanden, så vi aldrig rigtig får talt tingene igennem med gensidig forståelse.” skulle have været: “Vi taler alt for tit forbi hinanden og bøger som “Mænd er fra Mars og kvinder fra Venus” m.fl. sælger som aldrig før, fordi vi åbenbart kun ‘tør’ være ærlige om alternative tanker om samværet med hinanden [i meget lukkede fora], så vi aldrig rigtig får talt tingene igennem med gensidig forståelse.”
   Beklager fejlen. Det gik lige en kende for hurtigt. 🙂

   Svar
 • Henrik Sørensen

  07/07/2017 at 21:12

  Er jeg den eneste, der kan se, at artiklen er kvinde-chauvinistisk (er det et ord, som er blevet anerkendt?) – og som bliver stødt?
  Jeg kan kun tage artiklen som et udtryk for, at ligestillingen er slået helt igennem, når man kan lave sådan en liste uden at nogen løfter et øje. Der er tale om skurvogns jargon i kvindeforklædning. Skåret ind til benet, ser det ud som om, at en mand blot skal være en handyman med kompetencer, der også kan bruges i køkken og i sengen.
  Tænk, hvis jeg som mand skrev en identisk liste, bare med ”mandebriller” på. Den ville nok komme til at se nogenlunde således ud:
  Så jeg kan komme på mindst 10 ting, jeg kan bruge en kvinde til. Ikke fordi jeg ikke selv kan, men fordi hun gør det bedre:
  1. vaske mit tøj
  2. stryge mine skjorter
  3. vælge indretningen i hjemmet
  4. lave frikadeller som min mor lavede den
  5. sørge for at opvaskemaskinen får salt og afspændingsmiddel
  6. Give massage
  7. Stå for rengøringen i hjemmet
  8. Støvsuge bilen
  9. Sørge for, at jeg føler mig tryg
  10. Være til rådighed i sengen.
  Kan vi ikke prøve at grave et spadestik dybere, når vi debatterer, hvad vi mænd og kvinder skal/kan bruge hinanden til, nu hvor vi ikke længere skal bygge rede eller opdrage fælles børn. Hvad med, at debatten kunne dreje sig om den grundlæggende lyst og respekt for det andet køn og det faktum, at ingen af os ønsker at være alene men at vi blot har så pokkers svært ved at finde en model, hvor vi føler os elsket uden at føle os bundet.
  Jeg ville have elsket en liste, der lød lidt mere sådan her – og denne gang i en kønsneutral udgave:
  Så jeg kan komme på mindst 10 grunde til, at jeg behøver en kvinde/mand. Ikke fordi jeg ikke kan være alene, men fordi at vi mennesker har det bedre, når vi er forbundet med et andet menneske:
  1. Glæden ved at debattere og høre det andet køns opfattelse af situationen.
  2. Lysten til at glæde sin kæreste ved at vise oprigtig opmærksomhed.
  3. Muligheden for at vise omsorg, når ens kæreste har det svært.
  4. Stoltheden ved at være min kærestes kæreste.
  5. Overskuddet til at kunne trække min kæreste op når humøret er gået i sort.
  6. Viljen til fortsat at udvikle os som par, både i og udenfor sengen.
  7. Friheden til at opleve nye steder i verden sammen.
  8. Evnen til at være et forbillede for de unge således at de kan se, at parforholdet stadig er noget at stræbe efter.
  9. Trygheden ved at ”ligge i ske” når man falder i søvn om aftenen.
  10. Lykken ved, at det første man ser om morgenen, er ens kæreste.
  Jeg synes, at debatten om singlelivet for os +45 er yderst relevant for det er jo rigtigt, at vi kan det hele selv, det er bare ikke sjovt eller givende. Det store spørgsmål er jo, hvordan vi i en voksen alder får forventningsafstemt den fælles fremtid, således at vi kan være der for hinanden uden at føle, at vi går på kompromis.
  Det kan godt være, at nogen har den opfattelse, at mændene er sat ud af spillet og bare skal komme ind i kampen for at gøre sig interessante i kvindernes øjne. Hvis Line’s liste er udtryk for kvindernes holdning generelt, så tror jeg, at mange mænd hellere vil bruge på tiden på Champions League, Ironman og drikke øl med gutterne .

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   07/07/2017 at 23:45

   Kære Henrik.

   Du er ihvertfald den første der er stødt her. Om andre er ved jeg ikke. Men jeg ved, at det er første gang nogensinde, jeg er blevet kaldt chauvinist. Jeg tror, du misforstår mit ærinde, som jo faktisk er at imødekomme manden og hans “manglende nødvendighed”, som Berlingske beskriver den. Jeg tror også, du misforstår “bloggens” formål – ihvertfald min, som er på en humoristisk, positiv og tilgængelig måde at italesætte problematikker. Jeg kunne sagtens have lavet en liste så seriøs og alvorlig som din. Men hvis du nu tog de humoristiske briller på, ville det hjælpe.

   Men tak for det nye prædikat “kvindechauvinist”… Jeg ville hellere have været feminist.

   Med ønsket om en god weekend og held og lykke i jagten på den rigtige og nuancerede kvinde.

   Bedste hilsner
   Line

   Svar
 • Torben vestergaard

  06/07/2017 at 22:50

  Med det udsende og udstråling burde det ikke være noget problem for dig line
  Jeg stiller gerne op
  Vh Torben vestergaard

  Svar
 • Jacob Nielsen

  06/07/2017 at 19:07

  1. Fortæl hende, at hun er sexet.
  Selvom du ser hende hver dag, så er det vigtigt, du husker at fortælle hende, hun er sexet. Der vil være dage, hun føler sig fæl, og du har magten til at ændre det.

  2. Efterlad en besked på køleskabet.
  Hvadenten du bare skal på arbejde eller skal være væk i flere dage, så er det en god måde at vise hende, at hun er noget af det første, du tænker på om morgenen.

  3. Put din hånd i hendes baglomme.
  Den virker hver gang. Det vil få hende til at føle sig feminin og sexet.

  4. Tilbyd hende en gang massage
  Det er et råd, man har hørt før, men det har man netop, fordi det virker. Det skaber afslapning, intimitet og inkluderer tit nøgen hud. Lutter gode ting.

  5. Vær ikke bange for at være følsom
  Du behøver ikke at brøltude, men hun vil beundre dig for, at du lukker op og deler.

  6. Opfordrer hende til at efterlade ting i din lejlighed
  Hvis I ikke bor sammen endnu, så kan du opfordre hende til at efterlade ting i din lejlighed. Plads til hende i din lejlighed = plads til hende i dit liv.

  7. Tag hende med til bryllup
  Fakta: Bryllupper sætter gang i kærlighed, men også sexlysten. Nu ved du det, gør hvad du vil med det.

  8. Kys hendes hånd
  Nogle kærtegn skriger sex, og så er der dem, som skriger kærlighed og omsorg. Dette tip hører til de sidste og skaber tættere bånd mellem jer.

  9. Lyt til hendes synspunkter
  Du skal ikke bare tie stille, indtil hun er færdig med at snakke. Lyt til hende, vurder, det hun siger, og tag det til efterretning, så ofte som du kan.

  10. Tag med hende ud og shoppe
  – og lad vær med at stå og gabe demonstrativt midt i butikken for at signalere, du keder dig.

  11. Fortæl hende, hun er din bedste ven.
  Det bedste er, at være kærester med din bedste ven.

  12. Offentlig kærlighed
  Hvis hun synes, det er fedest at holde det mellem jer, så gør det, men synes hun til gengæld, det er dejligt, du viser, du kan lide hende offentligheden, så er det et godt trick. Hun vil vide, du ikke er bange for at prale med, at du er hendes fyr.

  13. Vær fjollet
  Hun vil elske dig for at prøve at imponere hende med dine skøre jokes eller din fjollede opførsel.

  14. Gør hendes ven/veninde en tjeneste
  Det er hele pakken, man køber, når man får en kæreste. Hvis du viser lidt goodwill overfor en af hendes veninder, som skal flytte, kommer det sikkert mange gange igen fra din pige.

  15. Fortæl hende, hvor vigtig hun er for dig
  Selv i modgang kan det være godt at minde hende om, at hun er en af de vigtigste mennesker i dit liv. So par står I sammen og håndterer udfordinger side ved side.

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   06/07/2017 at 19:43

   Kære Jacob.

   Hvor er det bare et flot og smukt svar…. Lige så noget mange kvinder vil elske.

   Tak på alles vegne.

   Kh Line

   Svar
 • Mette

  06/07/2017 at 11:10

  Jeg kan også rigtig mange ting selv, ja vel nærmest det hele, så længe det ikke involvere motorer og el, men problemet er vist mest, at jeg ikke har lyst…. Jeg ville elske at kunne tusse rundt og lave det huslige, mens han gik og ordnede det udendørs, det ville da være så skønt!

  Problemet er bare, at jeg endnu ikke har mødt ham, det skal være, ham jeg skal overøse med det jeg kan, og så længe jeg ikke har det, er jeg nødt til selv at slå det skide græs, og ordne den terrasse 🙂

  Svar
 • Rikke Jørgensen

  06/07/2017 at 10:59

  Ak ja, jovist har jeg det alene, efter et livslant ægteskab og jeg har ikke på noget tidspunkt de seks år kigger mig om efter en “ny” mand, måske er det alderen, men fakta er at jeg faktisk trives alene 😊 men alligevel derude, drejer et partnerskab ikke om at give, og ikke at (for) bruge hinanden ! Selvfølgelig kan vi kvinder meget selv, men der ALTSÅ også mænd der kan brodere! Og skal der ikke stadig en mand til at producere børn? Vi kan (stadig) ikke reproducere selv, og der falder jo nok et lille drengebarn i gryden en gang imellem?😃 jeg kender en masse morsomme kloge chamerende mænd, og også det modsatte! Og ville drr ikke mangle noget, hvis vi ikke kunne gå og smågrine af hinanden kønnene imellem!! NEJ MÆND ER IKKE OVERFLØDIGE!? HA EN DEJLIG SOMMERTORSDAG og smil nu lidt til de mænd 😊 kh Rikke J

  Svar

Skriv et svar