Kære sommer - hvor er du ?

Kære sommer – hvor er du?

Kære sommer - hvor er du?

Mit nye, gamle udekøkken

 Jeg har bikinitrænet. Ordnet terrasse. Lavet nyt ude køkken og siddet tålmodigt og ventet og ventet. Kære sommer hvor er du? 

 

I går har det haglet. Det har storregnet. Og det har stormet. 2 af mine parasoller har indtil nu måtte lade livet denne sommer. De fløj konsekvent ind i naboens have formentlig på udkig efter læ og bedre vejr. 

 

Og hver aften sidder jeg håbefuldt foran vejrudsigten og krydser fingre. Nu MÅ du da komme kære sommer. Men ak! 

 

Kære sommer - hvor er du?

Tja, det er ikke mange aftner, vi har spist ude!

Jeg har trænet og trænet hele foråret og forsommeren i håb om at komme i den rette bikini form med god røv og flad mave. Hvad nytter det, når bikinien er rykket hel bagerst i skabet… Efter sokkerne og det varme undertøj.  Og bikiniformen bliver mere og mere til kageform, fordi sommer sorgerne bliver slukket i rose vin. 

 

Heldigvis vokser græsset med sædvanlig sommerhast. Ligesom skvalderkålen og de lilla ukrudtsblomster i plænen. Det betyder, at jeg ihvertfald en gang om ugen må opholde mig i haven mere en bare en grill-bøfs tid, når græsset skal slås. Lige nu foregår begge dele i mine vinterstøvler. Jeg har nemlig  hentet mine Mockboots frem fra støvet i kælderen. De holder både kulde og regn ude. 

 

Kære sommer - hvor er du?

Mockboots om sommeren

Og så her til morgen nåede jeg alligevel 5 minutters sol, da Gumle og jeg skulle på morgen tur. Vi fik inspiceret roserne, der for første gang i mands minde er nærmest lusefri – jeg tænker, de er regnet væk! Og myrerne, som normalt undergraver både fliser, bede og plæne, ser også ud til at have kummerlige kår denne sommer. Jeg jubler !

 

For man må tage de glæder, sommeren bringer. En af dem er, at jeg kan ligge i min sofa hver eftermiddag og se Europa og Tour de France feltet køre forbi på min tv-skærm til akkompagnement af Leth, Ritter og Sørensen. Der er intet, der er så skidt, at det ikke er godt for noget. 

 

Og snart kører vi selv sydpå på Europatur og håber på sol, sommer, sandaler og strandvejr.Jeg har ikke kastet sommer-håndklædet i ringen endnu. Der skal mere til at sende en positivist til tælling.

 

Så god sommer og : Kys det hele fra mig!

Parasollerne bliver ikke slidt for tiden!

Kære sommer - hvor er du ?

Roser i flor – jubii!!

Kære sommer - hvor er du?

Se mor – der kom lige lidt sol!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

 • Rikke Jørgensen

  04/07/2017 at 11:11

  Jeg tog min vintrtfrakke på fredag på hundetur😐 i dag bliver den også hevet frem på tur nr 2, da tur 1 var en kold omgang blæsevejr! Indvielse af vores nye fine springvandd i min by(Stege på Møn) 1. Tirsdagmarkede i sommeren de næste 6 tirsdage frem, besøgg det, hyggeligt med alt hvad man kan ønske sig, og masser af aktiviteter for ungerne🙌 udover alt det andet øen kan tilbyde😃 god sommerdag til dig Line og lille Gumle og alle jer andre! Rikke J

  Svar
 • pernille knuth

  04/07/2017 at 11:06

  Ja jeg forstår heller ingen ting – skal en uge til Langeland med mor,far og Tobias i næste uge og blev lykkelig da jeg tjekkede vejret for Bagenkop indtil det gik op for mig jeg havde ramt en by med b i Brasilien istedet 🙂
  God sommer

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   04/07/2017 at 11:19

   Ha ha ha Pernille… En by i Brasilien. Men mon ikke solen netop skinner der ! Go tur til Langeland trods alt og hils familien.

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar