Hvor godt passer du på din krop?

Hvor godt passer du på din krop?

Reklame: Jeg tror efterhånden, at de fleste af jer, der følger mig, ved, at det er vigtigt for mig at leve sundt og gøre det bedste for min krop. Jeg lever hverken frelst eller afholdende, jeg værner bare om den, fordi den skal være langtidsholdbar. Hvor godt passer du på din krop?

Jeg har brugt min krop meget hele livet. Og i perioder har jeg også drevet ’rovdrift’ på den. Først som landsholdsspiller i ishockey og dernæst som studievært, der på mange måder er et fysisk og mentalt krævende job. Derfor har jeg altid både trænet en del og sørget for at fylde mine depoter op med sund mad og forskellige kosttilskud.

Jeg er jo ikke 45 længere!

Hvor godt passer du på din krop?Som TV-vært skulle jeg i perioder op kl. halv fem om morgenen for at gå på job. Arbejdsdagene var frygtelig lange – og der skulle også være overskud til både familie og veninder om aftenen. Efter jeg stoppede på TV, har jeg skruet op for min fysiske træning. Mange års fysisk træning har sat sit præg på min lænd og skulder , derfor har jeg gennem tiden taget forskellige kosttilskud for at booste kroppen og give den de bedste betingelser… Som jeg plejer at sige: Den skal jo holde hele vejen til enden!

Jeg har kendt til VitaePro længe. Jeg har læst og set reklamer om det, men jeg har aldrig prøvet det før. Her i sommer, hvor mit arbejde har ligget stillet pga corona, har jeg trænet mere, end jeg plejer. Faktisk nogle gange op mod 4 gange om ugen – og det har jeg mærket tydeligt i min krop, der begyndte at brokke sig. Så da jeg fik muligheden for at prøve VitaePro , tænkte jeg: Yes, nu er det nu!

Følg mig på undervejs

Jeg har været gang en måned, og nu er jeg tilbage på fuld skrue med min træning igen. Og jeg var naturligvis spændt på, om jeg kunne mærke forskel – og om det varer ved. Lige nu føler jeg mig ret godt kørende og fuld af energi. Og min krop har ikke være øm, som den ellers plejer, når jeg starter træning efter en pause.

Hvor godt passer du på din krop?Jeg har naturligvis sat mig ind i VitaePro og talt med andre, der bruger det. De fortæller, der går lidt tid, før man mærker den fulde effekt – så jeg venter gerne længere endnu. Det vigtige er, at jeg forkæler min krop, så godt jeg kan.

Noget af det, jeg har fundet ud af, er, at det gavner bl.a. led, muskler, immunforsvar og blodcirkulation. Det indeholder f.eks. D-vitamin (til musklerne), C, E , B12 vitamin og selen (som bl.a. beskytter cellerne og hjælper på træthed). Og så er der tilført en ny ingrediens: olivenolie ekstrakt – som netop er godt for blodcirkulationen. Og det er de nye, jeg er startet på.

Jeg nærmer mig med hastige skridt de 59 – og jeg vil gerne vil passe på mig selv og min krop. Så nu giver jeg det en chance og holder jer opdateret på, hvilken langtidseffekt det har på mig.

Hvis du har lyst til at læse mere eller teste VitaePro sammen med mig, så kan du få første pakke til 164 kr. Der er til 7 uger i pakken. Du skal bare klikke på linket her VitaePro.dk.

Og måske vil du dele et par linjer om dig selv: Hvor godt passer du på din krop?

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

4 kommentarer

 • Sanne Niegsch

  20/08/2020 at 09:27

  Hej Line
  Som dig har jeg også fulgt med på reklamerne for VitaePro, men er meget skeptisk, så vil meget gerne høre mere om hvordan du mener det har virket for dig. jeg er 62 og ja jeg kan også mærke min krop( pt brækket fod) men eller plejer jeg også at dyrke en del motion samt cykel fra og til arbejde nogle gange om ugen 21 km hver vej).
  Så jeg følger spænd med 🙂

  VH Sanne

  Svar
 • Hanne Rask / Raskeriet.dk

  19/08/2020 at 17:08

  Jeg har fået øjnene op for verdens bedste fiskeolie, som indefra smører min krop, min hjerne, mine led, mine celler, min hud osv. Og jeg kan både se og mærke det.
  Jeg bilder mig ind, jeg spiser sundt, men giver Rikke Høst Andersen ret i, at man ikke aner, hvordan kosttilskud – og det, vi tror, er sund mad – virker på os.
  Derfor er jeg også begejstret for, at der med denne olie følger tests, der viser, om man overhovedet har brug for den – og efterfølgende om den har haft en effekt.
  Det er SÅ svært at være forbruger, og hvor HAR jeg erfaret, at der findes mange tvivlsomme produkter på markedet, efterhånden som jeg dykker ned i det.
  Og ja, måske nok lidt reklame-agtigt, da det er en olie, jeg selv forhandler, men nu hvor du spørger Line, ja, så føler jeg virkelig, jeg passer godt på min krop – også selv om jeg ikke er så flink til det med motionen. Men jeg føler mig ærlig talt mere motiveret til at få rørt mig, nu hvor jeg er overbevist om min “indre smørelse” vil forlænge mit liv betragteligt…😄🙏🏼.

  Svar
 • Rikke Høst Andersen

  19/08/2020 at 15:33

  Hej Line
  Du har virkelig taget fat i et vigtigt emne, for vores kost i dag kan ikke give os det, den burde (med mindre man er selvforsynende med egen skøn køkkenhave og løsgående dyr, der fodres med det rigtige foder, hvilket de færreste har i dag).
  Jeg er 46 år gammel og blev for et par år siden bevidst om, at min krop stille og roligt blev ringere og ringere. Jeg blev dengang præsenteret for et testbaseret produkt, og det fangede min interesse… For hvem ved om f.eks. Vitaepro virker? Reklamerne siger det virker, men er nogen blevet testet? Og hvad med alle de andre “gode” produkter vi kan finde på hylderne i supermarkedet og i helsekostforretninger? Virker de?
  Min test sagde, at det, jeg havde taget, ikke virkede, og en efterfølgende test har vist, at det, jeg tager nu, virker. Så jeg passer på min krop (indvendigt) og har mærket en KÆMPE forskel…
  Jeg møder stadig mange, der er sikre på, de er sunde, hvis de ser sunde og raske ud (og føler sig sådan)… Præcis som billedet af isbjerget… Vi ser det over vandet, men hvem kender størrelse og tilstand under vandet???
  Dejligt du har sparket gang i folks tanker… Vi skal passe på hinanden og formidle “alternativet ” videre til de folk vi holder af…
  God dag til dig.
  Mvh Rikke

  Svar
 • Joan

  19/08/2020 at 10:56

  Hej Line🌞
  Jeg er 62 år gammel og synes ikke jeg har brug for alle mulige kosttilskud som efterhånden
  flere og flere kendte bliver betalt for at reklamerer for,jeg tænker istedet over at få rørt mig dagligt med enten gå eller cykelture,tænker over hvad og hvor meget jeg spiser og vejer det samme idag
  som for 30 år siden tager ingen former for medicin hvilket jeg er meget taknemmelig for,men jeg er ikke fanatisk jeg nyder også livet men med måde så jeg kan kun være tilfreds og være glad over at være sund og rask.

  Svar

Skriv et svar