5 tip til at komme godt gennem, vinteren!

5 tip til at komme godt gennem vinteren!

Reklame for VitaePro: Det er godt nok blevet efterår med regn rusk og mørke dage. Og man skal være lidt af en jubeltosse for ikke støde ind i de dage, hvor energien ikke er helt i top, og man bare helst blev liggende under dynen med en remote og en plade chokolade. Sådan har jeg det i hvert fald. Det løser bare ikke problemet. Så her er 5 tip til at komme godt gennem vinteren!

1.Rør dig

5 tip til at komme godt gennem vinteren!

Rør dig hver dag!

Mit allerbedste råd er det her: Rør dig! Træn, løb, cykl, gå tur HVER dag – også selvom du ikke gider. Det behøver ikke være overdrevet pulstræning hver dag. Bare du bevæger dig. Jeg har skrevet det før, men træning gør noget godt for ALT i vores krop og hjerne. Derfor træner jeg mindst 2-3 gange om ugen.

Træning udløser adrenalin, dopamin og serotonin…. Alt sammen stoffer som booster vores humør og følelsen af energi og velvære. Faktisk er sex den mest effektive måde at skrue op for serotoninen – så har du har en partner,  er lagengymnastik no.1!

Men hvis følelsen af træthed virkelig står i vejen, så boost dig selv med et kosttilskud. VitaePro  har været min følgesvend i halvandet året og hjælper ikke kun på træthed – men også på ømme led som kan drille her i vinterkulden.

2.Spis sundt

Vinter rimer i min verden på hygge og god tid i køkkenet. Og lige præcis nu er det årstid for nogle af de allerbedste frugter og grøntsager proppet med vitaminer:

Jeg elsker selv alt fra rosenkål, grønkål, spinat, rødbeder, pastinak og knoldselleri. ALT som kan bages i ovnen, eller bruges i salater, supper og smoothies –  og som samtidig batter på vitaminkontoen.

Kosten betyder rigtig meget for, hvordan min krop og hjerne fungerer. .… SÅ skru op for alt det gode og sunde.

3.Giv trætheden fingeren!

5 tip til at komme godt gennem vinteren!

Mit køkken bugner af gult, rødt og grønt!

Vinteren er lang – mega lang. Og jeg elsker den på mange måder: Julen. Sneen. En smuk frosthimmel og den skarpe kulde i næseborene. Men det ER bare et faktum, at det er sværere at komme op om morgenen og i gang. Vi mangler lys, og kulden tærer på energien.

Følelsen af træthed er noget af det værste, jeg ved, fordi det lægger en dæmper på alt. Og til trods for at jeg gør mange af de rigtige ting med træning og kost, så er min madvaner ikke perfekte hver dag året rundt!

Her giver mit kosttilskud fra VitaePro mig et forspring hver dag. Så får jeg bl.a. dækket mit behov for B12, C og D vitaminer, der er supervigtige for muskler, hud og knogler – OG som netop mindsker følelsen af træthed!

 4.Forkæl dig selv

Tænd stearinlys. Hyg om dig selv. Lav god mad. Tag et dejligt bad med skønne olier og en kop the. Ikke bare en gang imellem men hver dag. Selvforkælelse kan SÅ meget, og vi har alt for travlt med at gøre noget godt for andre, så vi helt glemmer os selv. Lidt lige som instruksen i flyvemaskinen: Tag iltmasken på dig selv før dig sætter den på dit barn.

  5.Oplev noget hver dag

5 tip til at komme godt gennem vinteren!

Hyg om dig selv – tænd stearinlyns!

Hver sommer laver jeg lange tjeklister over alt det, jeg gerne vil nå.  Det er alt fra bøger, jeg vil læse, film, jeg gerne vil se i biografen til museumsbesøg, teater, spa eller korte udflugter til steder, jeg aldrig har fået besøgt. Det har jeg besluttet også at gøre om vinteren. Simpelthen fordi det at opleve noget er det modsatte af at gå i hi!

Så jeg skal en smut til Skagen, Skåne, på Rungstedlund, Frederiksborg Slot bare for at nævne noget af det på listen. Og det gør jeg allerhelst sammen med mine familie eller mine veninder, fordi det sociale betyder utrolig meget for min livskvalitet og energi.

 Du får iøvrigt 50% rabat på første VitaePro pakke lige nu… Der er til 7 uger i en pakke. Det kommer lige til døren. OG vigtigt: Der er ingen binding. Du skal bare klikke på mit VitaePro link her.

https://www.vitaepro.dk/artikler/traet-af-at-vaere-traet/

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar