• Home
 • /
 • Familie
 • /
 • Yes, jeg har fået ny hund – og det kan du også få!
Yes, jeg har fået nyt hund, det kan du også få!

Yes, jeg har fået ny hund – og det kan du også få!

Sponsoreret af Purina PRO PLAN

Yes, jeg har fået ny hund - det kan du også få!

High five mor

Nej, nej, vi har ikke skiftet vores skønne hund ud. Og jeg ved godt det lyder helt og aldeles reklameagtigt. Det er det jo for så vidt også, men det passer. Vi – det vil sige vores hund Gumle og jeg, har nu i 14 dage prøvet et nyt hundefoder. Og yes, jeg har fået ny hund – og det kan du også få!

Du kan nemlig vinde en stor sæk med 14 kg Purina PRO PLAN, der er skræddersyet til din hund til en værdi af op mod 629 kroner. Det vender jeg tilbage til, hvor du også finder et link til konkurrencen.

For hvad er det lige, der er sket i hundeland her i Gentofte. Vores lille gigt plagede og overvægtige Gumle, har ikke været i topform, siden han flænsede et ledbånd i benet tidligere i år. Faktisk troede jeg, vi ville miste ham, fordi en stor operation var i vente. Den slap han heldigvis for, men dyrlægen ordinerede diætkost, så han ikke tog på. Og det har været en udfordring, for Gumle har altid været en madglad tiggeprins, der SLUGER sin mad på 5 sekunder, sådan som jeg skrev om i mit indlæg for nogle uger siden.

Yes, jeg har fået ny hund -det kan du også få!

Fuld fart frem og ingen vej tilbage!

På forunderlig vis er det nu stoppet, og det gjorde det allerede, mens vi kørte det nye foder ind over en uges tid. Han begyndte faktisk allerede første dag at TYGGE sin mad og var længere om at spise. Han virker også mere mæt i længere tid, for han er stort set holdt op med at tigge. Vi troede først det var indbildning, men forleden var vi til middag hos min mor, hvor Gumle normalt ikke viger fra hendes side, når hun står i køkkenet. Men den dag ænsede Gumle hende næsten ikke. Og min mors veninde bemærkede også ved bordet, at han ikke sad og stirrede på os, mens vi spiste, i håb om at det faldt noget ned på gulvet. Jeg er selv overrasket, for de eneste nye boller på suppen er som sagt maden i madskålen.

Han har også genfundet sit gamle energi niveau – han leger og spiller bold. Behøver jeg at sige, vi er glade over den forandring, vi har oplevet. Og nu kommer jeg så til konkurrencen.

Yes, jeg har fået ny hund, og det kan du også få!

En pind duer altid

For har du også en hund, så har du altså nu mulighed for at vinde en sæk med 14 kg hundmad, der passer præcis til din hund. Du skal bare klikke på dette link   – så kan du tilmelde dig konkurrencen på Purina PRO PLANs danske Facebook side.

Det eneste, du skal gøre, er at lægge et billede op af din hund. Derefter bliver det sødeste , sjoveste eller fineste hunde billede udtrukket indenfor 24 timer. Så du skal skynde dig, hvis du vil være med !

Held og lykke – og bon appetit til alle de søde hundevenner !

Og hvis du vil læse eller vide mere om Purinas hunde oder får du her link til deres hjemmeside og Facebookside

#hund#bedstevilkårfordinhund#PurinaProPlan

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

  • Line Baun Danielsen

   25/05/2017 at 15:54

   Hej Erik.
   Du skal klikke på linket, så kommer du ind på Purina Pro Plans Facebookside. Du scroller lidt ned, og så kommer du til konkurrencen. Der lægger du et billede i dit kommentarfelt, ligesom de andre har gjort.
   Held og lykke.

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar