Hvor tit gør du noget godt for dig selv?

En hund efter mad, mad og atter mad!

Sponsoreret af Purina Pro Plan

En hund efter mad, mad og atter mad!

Vores lille familie: Emil, Gumle, mor og Rasmus

Vores lille pelsede familiemedlem Gumle, er en ældre herre på efterhånden 9 et halvt år. Jeg har tit dårlig samvittighed, når vi andre sætter os til bords med store bøffer og diverse tilbehør, der dufter hundehimmelsk. For hvad gør man, når hunden altid er sulten? Gumle er og bliver en hund efter mad, mad og atter mad!

Som dem af Jer, der følger min blog, måske husker, så hang Gumle i koderne i januar  med både gigt og et flænset ledbånd i bagbenene. Dengang lød dyrlægens gode råd: Smertestillede medicin, måske en operation OG aldrig mere overvægt. Så en god diæt har været og er stadig nødvendig. For vi kæmper med de hundekilo.

Nu skal vi så i gang med et helt nyt kost program fra Purina Pro Plan, som er skræddersyet til vores lille glade ven. Og han er glad, selvom han tit sidder parkeret foran køleskabet eller skabet med godbidder i håb om, at der på forunderlig vis pludselig skulle falde noget ud – bare sådan helt tilfældigt. Det er som om, at der danser flæskestege, krummer af alle slags og store bøffer på hans nethinde. Og der kommer den dårlige samvittighed ind i billedet. For det er jo synd, hvis han hele tiden er hundesulten! Og samtidig er han jo et lille familiemedlem, der altid sidder med ved bordet, så derfor skal der være god og sund mad til ham også. Ikke ved bordet – men inden vi selv spiser.

En af mine veninder har en lille hund, og hun kogte selv mad til sin Coco i lang tid. Det har jeg aldrig gjort, og ærligt så ved jeg ikke, hvad der er bedst. Jeg har haft tillid til, at det hundefoder, jeg gav min hund havde den næring, han har brug for. Og det skal der nok være nogen, der synes er synd eller forkert.

En hund efter mad, mad og atter mad!

Får jeg mon noget eller hva’?

Men efter vores lange periode med usikkerhed omkring hans ve og vel i januar, så har det stået øverst på hundemenuen at sikre, at Gumles vægt ikke sneg sig over de 10 kg. Og da det ligesom ikke er muligt at have den vigtige vægtsamtale med hunden selv – ja så er det mor her, der må være den onde. Den der eksekverer de daglige madrationer ! Faktisk må jeg slet ikke sige højt, at Gumle er lidt for tyk. Mine sønner mener, at jeg fornærmer Gumle, ved at sige det.

Det nye foder, som vi skal i gang med nu, er ifølge deklarationen særligt udviklet til små, ældre hunde som vores. Det hedder som sagt Purina Pro Plan Small &Mini adult 9+ med Optiage. Jeg og dermed Gumle er blevet spurgt , om vi vil teste det… Og JA det vil vi gerne. Ikke kun fordi vi får foder og penge for det, men fordi, at selvom han er over 9 år, så vil jeg jo gerne sikre mig, at vi har ham længe endnu – og at den tid han har foran sig er både smertefri og fuld af energi. Og det her foder er specielt beregnet til mindre hunde over 9 år.

En hund efter mad, mad og atter mad!

Med til bords – jeg ligger på min storebrors mave!

Indholdet i foderet er doseret og sammensat, så det tager hensyn til hans alder,  skavanker og ernæringsmæssige behov. Og da Gumle både har gigt og er lidt for rund, så lyder det jo godt. Samtidig er foderet produceret på en videnskabelig metode, der skulle sikre, at vovsen får PRÆCIS det, der passer til dens behov. Det står i hvert fald på hjemmesiden.

At dømme efter Gumles nysgerrige og evigt sultne næse, så skal det nok blive et hit. Foreløbig skal foderet gradvist introduceres i hans nuværende kost over de næste 10 dage. Vi er i fuld gang, og udover han tydeligvis kan lide det, så har jeg bemærket, at han er lidt længere om at spise maden, fordi han rent faktisk TYGGER det. Han plejer ellers at sluge sin mad, som var han en støvsuger. Så jeg er en spændt hunde mor ! Også fordi foderet ifølge deklarationen indeholder næringsstoffer, som fremmer hjernefunktionen hos hunde over 9 år. Og så skulle det hjælpe med at holde hunden aktiv og frisk. Så hvis vore lille hundeven blive mere legelysten, så er det en dejlig bonus. Det vender jeg tilbage i en anden post.

For senere i maj kan du vinde 14 kg af foderet, hvis du deltager i den stor konkurrence på Facebook – men det vender jeg tilbage til.

En hund efter mad, mad og atter mad!

“Ud på tur, aldrig sur”, som min venindes mormor altid sagde

Indtil da kan du læse meed om Purina Pro Plan Small & Mini adult 9+ med Optiage på hjemmesiden her.

Eller på deres Facebookside.

Så god appetit til en lille, sulten hundeven, som er mit 3.barn.

#hund #bedstevilkårfordinhund #PurinaProPlan #sponsoreret

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

4 kommentarer

  • Line Baun Danielsen

   09/05/2017 at 17:27

   Tak Hanne.

   Det synes vi også – og derfor vil jeg så gerne, at han får de bedste vilkår med de skavanker, han nu har. Som jeg skrev tidligere, så er hund ikke bare en hund… Han er et familiemedlem – han skal bare ikke ha’ bøffer og bearnaise, selvom han gerne ville !!

   God tirsdag

   Svar

Skriv et svar