Vind 3 måneders forbrug!

Vind 3 måneders forbrug af Oslo Skin Lab!

KONKURRENCEN ER SLUT

Vinderne blev: Tulle Tulleberg, Maria Ferrarese,Anette Retlef Jensen

Alle vindere har fået besked på mail.

Reklame: Jeg har netop passeret en milepæl i livet. Jeg har rundet de 60 og mit 6.årti er i gang, bortset fra lidt corona går det aldeles smertefrit. Gode vaner og rutiner, sund livsstil, latter, venner og familie er nøgleingredienserne i mit liv. Og så er der de små tilskud – blandt andet mit kollagenpulver fra Oslo Skin Lab , som i 3 år har hjulpet og boostet min hud. Det sidste vil jeg og Oslo Skin Lab gerne dele med jer, så du kan starte 2022 med en ny god rutine. Vind 3 måneders forbrug af Oslo Skin Lab!

Huden er vores største organ!

Jeg startede på The Solution fra Oslo Skin i efteråret 2018. Og allerede efter få måneders brug var der synlige resultater. Dem kan du læse om her . Huden er vores største organ,  og kollagen er en af de vigtigste byggesten. Desværre begynder vores naturlige kollagenproduktion at dale allerede, når vi runder de 30 år… Og vi mister 10% hvert år af vores naturlige kollagenproduktion.

 

Vind 3 måneders forbrug af Oslo Skin Lab!

Resultatet efter et års brug af Oslo Skin Lab

Betyder det noget? Ja, det gør det, hvis man ønsker at passe på sit hylster og give det de bedste betingelser. Rynker er jo ikke farlige, grimme eller ikke skamfulde. Alligevel vil de fleste af os gerne udskyde dem og vedligeholde vores hud, ligesom vi vedligeholder taget på vores hus, plankeværket, bilen, vores bedste par sko eller noget helt fjerde.

Som nyslået 60-årige i fin form, vil jeg selv gerne have at tingene hænger sammen. At det, jeg ser i spejlet, også er det, jeg føler og tænker. Vi bliver ældre og ældre – og samtidig føler vi os yngre. Er det forkert? Nej det synes jeg ikke. Og for mig handler det ikke om at efterstræbe ungdommelighed men om at være tro mod mig selv.

Sunde rutiner er gode rutiner

Vind 3 måneders forbrug af Oslo Skin Lab!

3 pakker til 3 måneder med små doseringsposer

I mit liv er der både plads til sunde og mindre sunde vaner.  Jeg vil leve fuldt ud hver dag, hele livet, og jeg vil leve længe og godt. Og hvis det indebærer, at jeg f.eks. gør noget for, at spejlbilledet stemmer overens med selvfølelsen, så gør jeg det, som gør mig glad og godt.

Mine bedste vaner er træning, hudpleje, sund mad tilført romkugler, vin og andre mindre fornuftige ting. Alt handler om balance i livet.

Så, hvis du vil prøve et af mine små fif, så får du chancen for at vinde 3 måneders gratis kollagenpulver fra Oslo Skin lab . Det har en værdi af 1494 kr.

Der er 3 præmier, og det eneste, du skal gøre, er at skrive JA TAK i kommentarfeltet her på min blog – så er du med i konkurrencen.

Du må også gerne dele dine bedste fif med andre.

Du kan også tyvstarte og bestille første pakke og få 65% rabat på første pakke med min rabatkode: Line 65. Du klikker bare her

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

94 kommentarer

Skriv et svar