Vi gør det igen

Vi gør det sgu igen i uge 39!

Kære følgere. Vores ”Kom i form 45+” for kvinder var så stor en succes, ikke bare for dem, der deltog, men at dømme ud fra alle de henvendelser, som jeg har fået både her, på Facebook og på Instagram. Så derfor: Vi gør det sgu igen i uge 39!

Vi gør det igen

Workout på stranden med Frank Naundrup

25 kvinder får mulighed for seks fantastiske dage i træningens, samværets og den sunde livsstils tegn i hyggelige omgivelser i Spanien på “Marbella Fitness camp Kom i form 45+“. Målet er at få trænet kroppen med fokus på, som vores modne kvindekrop har brug for her midt i livet og for nogle midt i eller på tærsklen til overgangsalderen.

Skal vi passe godt på os selv og sparke os selv godt ind i næste livsfase, så skal vi nemlig i gang nu. Træningen tager hensyn til, at alle har forskellige niveauer og skavanker, men ALLE får maksimalt ud af det. Det lover både jeg og vores vidunderlige træner Frank Naundrup.

Campen finder sted fra søndag den 23.september til lørdag den 29.september. De to dage er hhv. ankomst- og afrejsedag. Dvs. vi træner 5 dages i rap med en halv hviledag onsdag. Hver dag byder på tre til fire træningspas, vi starter typisk dagen med yoga, derefter er der morgenmad efterfulgte af styrketræning, strand- eller poolworkout. Du kan læse meget mere om det i blog indlægget her fra vores seneste camp i maj. Der kan du også se et helt galleri med billeder fra ugen.

Når hedeturene flytter ind

Der er også god af tid til at slappe af og nyde den skønne pool

Vi bor på den hyggelige Finca Naundrup, som oprindelig var et fint stutteri, men som nu ejes af Jane og Peter Naundrup. I dag er det ombygget til ferieboliger og fitnesscamp. Og det er et ægte familieforetagende – med en dejlig og familiær stemning.

Der er 3 måltider inkluderet i prisen, dem spiser vi sammen, og her er der hverken sparet på det lækre, det sunde og det grønne. Vi er så hellige, som vi har lyst. Så vil du gerne ha’ vin til din mad, så er du ligesom os andre!

Onsdag er der halv fridag, så kroppen lige kan komme sig lidt. Det betyder også, at vi kan komme ud og se lidt på omgivelserne, og der er derfor indlagt en udflugt.

Ugen byder også på noget for hovedet ! Der er indlagt 3 aftenforedrag, der tager afsæt i et modent kvindeliv. Jeg holder de 2, det ene om stress. Det andet om performance. Og så har vi fokus på, hvad der sker i kroppen, når vi nærmer os den alder, de færreste orker se i øjnene: Overgangsalderen!

Vi gør det igen

Maria Steffensen holdt oplæg om alt det der sker i vores kroppe 45+

 

Kort sagt så får du en uge, der booster dig på alle måder. 

Prisen er : 5.695,- inkl træning, kost og logi, træning og transfer til og fra lufthabnen. Flyrejse er IKKE inkluderet.

Tilmelding sker til Lena@marbellafitnesscamp.com eller via Marbella Fitness Camp hjemmeside. Her kan du også læse meget mere og se andre skønne billeder.

Jeg glæder mig til at se dig i Marbella.

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

7 kommentarer

 • Ulla Mullis

  06/06/2018 at 12:21

  Gad vide om 56 år og en overgangsalder nærmest overstået gør det passé at deltage?
  Det lyder vildt interessant.

  Svar
 • Gitte jørgensen

  05/06/2018 at 16:57

  Hej Line!
  Jeg skrev igår mhp at booke mig ind på uge 39, men har ikke fået svar endnu…..mon jeg har glemt at vedhæfte mail🤔. Håber vildt meget på at få en plads på “overgangsholdet”
  Venlig hilsen Gitte

  Svar
 • Susanne Jessen

  04/06/2018 at 12:16

  Hej Line
  Ang. Kom i form +45
  Ejjj jeg er ikke gammel nok (længe siden jeg har kunne bruge den sætning:-)
  Jeg er 43 år, er det en mulighed?
  Hilsen
  Susanne

  Svar

Skriv et svar