TV comeback og jeg storglæder mig!

TV comeback og jeg storglæder mig!

Jeg har ventet utålmodigt på at skrive dette indlæg. Jeg har haft mundkurv på og måttet bide mig i tungen for at holde kæft. For det ’umulige’ skete for nylig. Jeg blev kontaktet af Discovery i Danmark, som havde et tilbud, jeg bare ikke kunne sige nej til. Jeg skal lave OL. Jeg får TV comeback og jeg storglæder mig!

‘Man har et standpunkt, til man tager et nyt’

Jeg ved godt, jeg har sagt det om og om igen: at jeg aldrig skulle lave TV igen. Men dette er for mig noget helt særligt. Det er OL, det er sport, det er der min TV-karriere begyndte. Og man har som bekendt et standpunkt, til man tager et nyt! Og ærlig talt: Jeg kan ikke sige nej til at dække OL.

Det er ringen, der på en måde slutter. Jeg startede på TV2 Sporten for 33 år siden, så det her føles både vildt og rigtigt på samme tid. Jeg har været OL-vært to gange før, og jeg ved præcis hvor stort det er at få lov til at formidle verdens største sportsbegivenhed, som OL er. Det er verdens dygtigste idrætsstjerner, toppræstationer,  de store følelser med vindere og tabere, jubelrus og skuffelser og medaljer som belønning. Jeg har det selv lidt som cirkushesten, der lugter savsmuld – og jeg har de vildeste sommerfugle i maven. Tænk at få vakt den følelse igen – og endda så mange år efter, det hele begyndte. Det er jeg meget taknemmelig over !

Ydmyg og stolt

TV comeback og jeg storglæder mig!

Mine kommende medvært Simon Egeskov fra Discovery

Jeg har selvfølgelig tænkt mig godt om og spurgt mine nærmeste til råds, inden jeg sagde ja. Men den opbakning, jeg fik, blæste enhver tvivl eller usikkerhed af banen. Mine drenge udbrød spontant: ’Hvor er det SEJT mor!’ Mine veninder som sagde: ’Du fortjener det SÅ meget’.

Så jeg har sagt JA  med lige dele ydmyghed og stolthed. Ydmyghed fordi jeg har været væk fra skærmen (og ikke mindst sporten) længe. Jeg er på vej til at runde mit 6. skarpe hjørne, og der findes så mange andre oplagte og kompetente kvindelige værter.

Og jeg er stolt af stort set de samme grunde: At jeg trods lang tid væk fra skærmen og stofområdet alligevel er kommet i betragtning.

En finger til alderskonvention

Og når vi nu er ved det med alderen, så skal jeg danne værtspar med Discoverys egen vært Simon Egeskov. Han er 27 år og dermed kun et par år ældre end min ældste søn! Og jeg synes, det er modigt, at Discovery har matchet præcis os. Det er lidt en tiltrængt ’finger’ til alderskonventionen – og jeg glæder mig big time at være erfaringen overfor ungdommeligheden! Og til at komme’ i lære’ blandt de unge tv-løver. For det er præcis, hvad jeg skal nu. Jeg skal have banket rusten lidt af hist og pist, så jeg går i lære fra starten af juli.

At jeg selv skulle få tv-comeback var nok det sidste, jeg havde regnet med. Og mange spørger mig selvfølgelig – skal du så fortsætte på TV? Men nej, det skal jeg ikke. Det er ringen, der slutter. Jeg skal ikke tilbage i hamsterhjulet. Jeg er bare på visit. Men jeg har også lært nu, at jeg skal aldrig sige aldrig – det bliver man jo holdt op på!

Så vi ses på skærmen fra den 23.juli til den 8.august!

Andre indlæg om min TV-tid:

En dag jeg aldrig glemmer

Mødet der ændrede mit liv

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

33 kommentarer

 • Dorthe Horup

  28/05/2021 at 19:40

  Fedt Line! Sådan! Og super lige at give den videre med aldersforskrækkelse! Det klarer du som en mis 😊👍🏻💃🕺⛹️‍♂️🤸🏼‍♀️🏋️🏇🏼🏌🏼‍♂️

  Svar
 • Anna-Grethe Nielsen Hjortlund

  27/05/2021 at 21:51

  Tillykke Line …det bliver bare dejligt at få dig på skærmen igen du er så dygtig.

  Svar
 • Erik

  27/05/2021 at 18:32

  Kære Line
  Stort TILLYKKE til både dig og os seere!
  Det er en såkaldt win-win-situation – eller måske snarere en win-win-win-situation. Discovery har nemlig set helt rigtigt og vil nu få flere seere under OL.
  KH, Erik

  Svar
 • Fru Olsen

  27/05/2021 at 17:45

  Kære Line.
  Det er bare godt gået – tillykke med udfordringen, den klarer du helt sikkert også på bedste vis. Så tænker jeg at dine morgentræninger holder en lille pause imens, men der er jo nok at tage af, så vi klarer os allesammen:-)

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   27/05/2021 at 17:52

   Arrhhh, måske en gang om ugen og så må O klare jer med de gamle træninger ligesom sidste sommer🙏🏻🙏🏻😅

   Svar
 • Charlotte Freudendal-Pedersen

  27/05/2021 at 16:46

  Hej Line,
  Hvor er det fedt, at det bliver netop dig, der giver aldersdiskriminationen fingeren 😉
  Tillykke og rigtigt stort tillykke.

  Svar
 • Conny

  27/05/2021 at 13:01

  Tillykke! Jeg er faktisk ikke klar over, om vi har Discovery i vores pakke – men det må vi da næsten sørge for, nu hvor der kommer en god vært! Hvor er det modigt, at du tør springe tilbage – og hvor bliver det godt at få alle køn og aldre repræsenteret!

  Svar
 • Malene Carstens Clausen

  27/05/2021 at 12:48

  Wow, hvor er det sejt! ❤️
  Dit JA er da det helt rigtige – både for dig og for alle os andre, som får glæden ved at følge med på skærmen.
  Kæmpestort tillykke og rigtig god fornøjelse, Line!

  Svar
 • Nina Breyen

  27/05/2021 at 12:40

  Kæmpe TILLYKKE kære Line. Hvor er det fedt! Jeg interesserer mig ikke meget for sport og havde umiddelbart ikke planer om at se med i år heller. Men det vil jeg nu og jeg glæder mig!❤️

  Svar
 • Christina

  27/05/2021 at 12:22

  Hej Line🌹
  Kæmpe tillykke👏👏
  Jeg er stor fan af dig, og glæder mig meget til at se og høre dig igen😍
  KH Christina💜

  Svar
 • Janne Bodil Hansen

  27/05/2021 at 12:16

  Kære Line.
  Et stort tillykke. Jeg ønsker det bedste for dig og du fortjener det så meget.
  Jeg elsker at læse dine meninger om mange forskellige ting.
  Held og lykke med dit nye job.
  De bedste hilsner Janne Bodil Hansen

  Svar
 • Vibeke Rosenfeldt Thomsen

  27/05/2021 at 12:06

  Kæmpe tillykke.
  Det bliver dejligt at se dig på skærmen igen … og ikke mindst at høre dig igen. Det er desværre efterhånden en luxus at høre et forståeligt sprog på TV – og det mestrer du så flot 👏

  Svar
 • Jonna skov

  27/05/2021 at 12:01

  Hej Line
  Desværre kan jeg ikke se Discovery. Det bliver dejligt for seerne at blive guidet af sådan en dygtig moden og smuk kvinde som dig. Tillykke

  Svar
 • Jytte

  27/05/2021 at 11:44

  Det kan udtrykkes meget event. Win -win for alle parter ! Og så godt at du nu også her bliver rollemodel!

  Svar
 • Peter Winther

  27/05/2021 at 11:36

  Velfortjent, TILLYKKE! GODT GÅET!
  Så får vi igen dit “kønne fjæs” at se på skærmen :-))))
  (Dejlig fornyelse i forhold til Steinmetz, Barnaby, Vores værste år, En by i provinsen… ja, jeg kunne blive ved i det uendelige!)

  Svar
 • Mari-Ann Kralund Clementsen

  27/05/2021 at 11:35

  Hej Line!
  Stort til lykke med jobbet. Det er velfortjent, og jobbet må vel gå til den mest egnede uanset vedkommendes alder og charme. Så dobbelt til lykke med at din kommende arbejdsgiver ikke er aldersforskrækkede. Længe leve dette. Kommer du også til Japan, eller er det fra Danmark, du skal dække OL-begivenhederne?
  Har desværre selv i flere år oplevet denne aldersforskrækkelse hos arbejdsgivere (er nogle år ældre end dig), så nu er jeg blevet Kvik-poder – og jeg er kvik – og samarbejder med mange yngre kolleger, der næsten kunne være mine børnebørn. Men pyt med det, for vi hygger os med de mange positive kommentarer fra borgerne og bliver eksperter på næse-området. God vind til dig.
  Mange knus til dig fra mig

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   27/05/2021 at 11:39

   Hej Mari-Ann

   Hvor er du sej! Og godt tænkt med kvikpoder. Nu ved jeg ikke, hvad du lavede før.

   Nej, jeg skal ikke til Tokyo. Vi har studie i Mileparken.

   Kh Line

   Svar
 • Michael

  27/05/2021 at 11:19

  Et kæmpe STORT tillykke med dine nye udfordringer – det bliver fedt, at se dig tilbage i TV – held og lykke i fremtiden 👍👍👍

  Svar
 • Tina Jakobsen

  27/05/2021 at 11:13

  Kære Line,
  Et STORT tillykke, det er så fortjent, og herligt, at de vælger en voksen quinde til jobbet.
  Alt det bedste.
  De bedste hilsner Tina

  Svar

Skriv et svar