Jeg var nødt til at anke!

Jeg var nødt til at anke!

Jeg havde egentlig besluttet, at jeg ville lægge Se & Hør sagen bag mig efter Byrettens dom i april. Her tabte jeg og en række andre kendte vores erstatningssag i sagen om misbrug af vores kreditkortoplysninger. Men jeg kunne ikke holde tanken ud om, at bladet med koldt og kynisk overlæg benyttede dybt kriminelle metoder for at bringe krænkende sladder-historier om mig og mit liv. Uden at det kostede dem noget. Jeg var nødt til at anke!

Stille med dørene

Jeg har med vilje ikke skrevet om det før, selvom det er længe siden, at jeg sammen med min advokat og Remee Jackmann besluttede at anke sagen. Jeg brugte også lang tid på beslutningen, fordi jeg risikerer at stå med endnu en dyr regning, hvis vi skulle tabe ankesagen. Faktisk besluttede jeg mig først på dagen for fristen – og efter at have rådført mig med mine nærmeste og to andre advokater. Og konklusionen blev at, jeg var nødt til at anke! For min egen og for retfærdighedens skyld.

Nu er historien ude, og jeg er klar til en ny retslig armgang i retfærdighedens navn. For jeg forstår stadig ikke, hvordan retssystemet kan idømme fængsel og to-cifret million straf til Aller og de øvrige ansvarlige. Mens os, det gik udover, og som har rettens ord for, at vi blev udsat for grove krænkelser af vores privatliv, ikke har krav på erstatning.

Derfor må jeg droppe Qvortrup

Jeg har valgt kun at anke afgørelsen vedrørende Aller, der som ejer af Se & Hør er de øverst ansvarlige. De var fuldt ud bevidste om, at Se & Hør først med Henrik Qvortrup og siden Kim Hemmingsen i spidsen uge efter uge ’gik over stregen – og i næste uge gør vi det igen’, som sloganet hed.

Havde min pengepung været større, havde jeg anket alle 4 afgørelser fra Byretten. Men min retshjælpsforsikring dækker ikke anken, og jagten på retfærdighed har allerede kostet mig over 80.000 af mine sparepenge.

Det ærgrer og piner mig naturligvis, for der er ikke noget, jeg hellere ville, end at se retfærdighed ske fyldest. Både overfor tys-tys kilden, der solgte vores kreditkort oplysninger til Se & Hør, og Qvortrup og Hemmingsen, som betalte for oplysningerne og fik adgang til ’private’ oplysninger om os.

Og havde jeg vidst, at Henrik Qvortrup snart sidder i chefredaktørstolen på Ekstra Bladet, havde jeg måske prioriteret anderledes.

Nu er jeg spændt på, hvordan han og Ekstra Bladet kommer til at dække sagen, når den kommer for retten. Jeg håber, du vil sende os god karma og et held og lykke. Vi får brug for det.

Andre indlæg om Se & Hør sagen:

Man kan godt ha’ ret uden at få det

Idag venter jeg på retfærdighed

Vil jeg have ret eller ro?

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

14 kommentarer

 • Dorthe R

  12/06/2021 at 17:41

  👍🏻Pøj pøj Line til dig og Remee! Som andre så rigtigt skriver – det her kalder på at vi får tilliden tilbage til retssystemet. At I ikke fik erstatning i første omgang er jo et signal om at det er ok at krænke privatlivet! Sammenholdt med nye EU dikterede GDPR regler så kan det undre en dansk ret synes det var ligegyldigt at I blev krænket! Det må landsretten kunne gøre bedre!
  – Og ja Qvortrup kan bare grine for nu bliver han belønnet af Ekstra Bladet – sikkert fordi han har de “rette” skrupler/ kompetencer når det gælde at ‘ tør hvor andre tier ‘
  Men vi sender jer god jura karma! 😇⭐️👍🏻

  Svar
 • Eva Fjellerup

  12/06/2021 at 03:10

  Godt gået Line! Der er ingen logik i retssystemet, hvis man anerkender fejl og ulovlig brug af stærkt personfølsomme data i een sag, men ikke i en anden. Jeg håber så inderligt, at du får ret og at alle andre dermed fremover kan føle sig mere sikre i vores retssystem. Sig til, hvis der er noget vi andre kan gøre! Pøj pøj.

  Svar
 • Peter Winther

  11/06/2021 at 12:27

  Flot og MODIG beslutning. Advokat omkostninger på 3.000 kr pr. time skræmmer af gode grunde de fleste fra at forfølge en Retssag 🙁 Formoder at alle forsøg på at få “fri proces” er afprøvet? Krydser alt hvad jeg kan for, at du m.fl. får det medhold, der forhåbentlig også kan give alle vi andre en tiltrængt fornyet tillid til DK-retssystemet.
  Pøj pøj….

  Svar
 • Lotte Lund

  11/06/2021 at 11:36

  Jeg er som dig rystet over udkommet af sagen. Forstår at din retfærdighedsfølelse kalder på oprejsning og er dybt chokeret over at atter at se Qvortrup som ansvarshavende. Det går ud over alle danske journalisters troværdighed. Jeg vil følge sagen og håber, landsretten giver dig oprejsning. Alt godt herfra, Lotte Lund

  Svar
 • Henrik V Blunck

  11/06/2021 at 07:28

  Sender så absolut de bedste ønsker for jeres anke. Det er præcis derfor muligheden eksisterer i retssystemet. Sager skal kunne prøves, og det lyder klogt, at fokusere på Aller i ankesagen. Knæk og bræk, og rigtig god vind herfra.

  Svar
 • Erik

  10/06/2021 at 23:24

  Kære Line,
  Det kan kun aftvinge den dybeste respekt, at du har anket afgørelsen. Det er en både meget modig og sej beslutning. Jeg mener, at afgørelsen i byretten i sine præmisser simpelthen var helt forkert, og derfor er det eneste rigtige, at få den prøvet i landsretten. Jeg og utvivlsomt rigtig mange andre bakker dig op 100% og krydser fingre for, at retfærdigheden nu vil ske fyldest.
  KH, Erik

  Svar
 • Margit Lausten

  10/06/2021 at 16:24

  Det er bare SÅ godt, at du gør det, Line ! Desværre er der alt for mange, der bare finder sig i de ulovligheder, der bli’r begået.

  Svar
 • Linda Bartram

  10/06/2021 at 11:55

  Det forstår jeg til fulde Line. Ens værdisæt er til tælling og pludselig kan det ikke være anderledes. Jeg tog også kampen op mod min tidl. arbejdsgiver, Danske Bank efter en helt urimelig og uacceptabel afslutning efter 35 år anciennitet…og VANDT!!! Så tro på det og pøj..pøj. / Kh Linda

  Svar
 • Lone Nilsson

  10/06/2021 at 11:45

  Det er super godt at du anker sagen.
  Det kan simpelthen ikke være rigtigt at, krænker/forbryder kan slippe så billigt og ofre vil altid være mærket af det.
  Måske det er blevet for let at, være ulovlig men set ud fra ofrenes så, skal de leve med det altid. I mens krænker/forbryder får en lille straf (set med mine øjne). Når den så er udstået – ja så ligger der en hel fremtid, for dem

  Svar
  • Svend Mellhorn

   11/06/2021 at 16:18

   Kære Line.

   Sådan, din beslutning er et personligt pragtstykke af vilje og troen på at overvinde et justitsmord på sin person.

   Alles Gute und viel Erfolg.

   Viel Grüß aus Berlin

   Svar

Skriv et svar