Kvinder tænker godt - sammen!

Kvinder tænker godt – sammen!

Jeg har lige været til det vildeste kvindemøde på Kragerup Gods på Midtsjælland. 5 seje kvinder samlet under samme tag. Og jeg siger bare : Kvinder tænker godt  – sammen!

Kvinder tænker godt - sammen!

Skønne Birgitte Dinesen på Alvildes værelse

Vi var samlet på Kragerup Gods hos den energiske og festlige godsejer Birgitte Dinesen, med middag, overnatning, gin og tonic og en solid gang brainstorm. Og ja – hun er i familie med Karen Blixen langt tilbage.

Jeg elsker, når kloge og dygtige kvinder samles, for ideerne står i kø og stemningen er på en gang løssluppen, skør og kreativ, når kvinder går sammen.

Birgitte havde inviteret 4 kvinder for at opfinde en ny, tilbagevendende event på godset med fokus på kvinder, udvikling, inspiration og balance i livet. Mest arbejdslivet.

Vi var udover Birgitte Dinesen og jeg selv, foredragsholder og DISC ekspert Karin Krogh, taskedesigneren Gitte Carlend og den tidligere TV- og radiochef og nu tøjdesigner Bente Nørkjær Knap.

Ideerne til vores kommende event “Topmøde på Kragerup 2018” stod i kø. På 8 effektive timer fik vi lavet skelettet til en event, som vi tror og håber flytter andre kvinder til nye mål, drømme og højder. Og som booster vores og jeres netværk.

Kvinder tænker godt - sammen!

Unghane bryst

Forstår I, at jeg er høj ! Middagen i Karen Blixen restauranten satte en høj barre med en toplækker asparges – og fiske forret. Efterfulgt af unghane bryst (lidt maskulint måtte der jo til) med nye kartofler, rabarber kompot, agurkesalat og en genial brun sauce. Afsluttet med en himmelsk dessert bestående af pannacotta, friske bær, hjemmelavet lakrids- og rødbedeis med jordbær crunch. Det var så utrolig lækkert.

Kvinder tænker godt - sammen!

Mums – dessert!

Hvorfor er det man siger, at kvinde er kvinde værst? Det har jeg selv svært ved at forstå sådan en aften. For her var ingen nid, misundelse eller dårlig karma. Kun begejstring, ideudveksling og total målrettethed blandet med personlige oplevelser og erfaringer. Og jeg lover Jer, der var livserfaringer og historier i luften. Lige fra skilsmisser til konkurser, sygdom, død,  og de store sporskifte i livet. For det er jo lige præcis sådan noget, kvinder gerne deler med hinanden: Latterbøl, erfaringer og der hvor livet har gjort godt og ondt. Her er ingen poleret overflade. Og alle sad med vifter – det blev sgu lidt hot indimellem!

Et helt katalog over et 2 dages workshop forløb blev født, og til august tager vi næste spadestik. Det endelige indhold, oplægsholdere og meget mere. Det bliver så stort. Vi har besluttet at lægge “Topmøde på Kragerup 2018” på dronningens fødselsdag næste år.  Altså den 16.april. Ikke fordi vi er specielt kongelige, men fordi det er en dag alle husker. Og fordi dronningen jo på mange måder er en rollemodel for mange. Og så er niveauet ligesom sat. Og planen klar.

Kvinder tænker godt - sammen!

Morgenudsigt fra Alvildes værelse

Jeg glæder som et lille barn til at være med til at bringe andre kvinder til nye højder. Og til at bruge endnu mere tid med disse skarpe kvinder.

Kom gerne med input til, hvad I synes et “kvindetopmøde” skal have fokus på ? Så tager jeg det med til næste møde. Og skriv gerne i kommentarfeltet, om I kunne være interesseret i at deltage.

Hav en vidunderlig torsdag.

 

 

Kvinder tænker godt - sammen!

Lækker wellness

Kvinder tænker godt - sammen!

Jeg sov kongeligt på Alvildes Værelse

Her skal noget af topmødet stå!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

6 kommentarer

 • Mette Pettersson

  07/07/2017 at 18:06

  Hvor lyder det dejligt!
  Både jeres workshop og jeres planer 🙂
  Jeg var selv på Kragerup for nylig og kan ikke forestille mig enheder ramme for et stærkt, kvindeligt univers. Jeg ville helt bestemt blive glad for en invitation.
  Idéerne summer allerede, men hvem er målgruppen?
  De bedste hilsner
  Mette / Danske Konferencecentre

  Svar
 • Marie / krøllerier

  30/06/2017 at 09:37

  Det lyder rigtig spændende!
  Jeg synes også fokus på, hvordan kvinder får uddannet/promoveret/sat sig selv i spil til ledelsesposter og bestyrelsesposter, kunne være spændende.
  Og så håber jeg, at I kan holde arrangementet, så det ikke bliver alt for dyrt at deltage.
  God arbejdslyst.

  Svar
 • Rikke

  30/06/2017 at 08:02

  Fantastisk tiltag, hvor et fokus afhænger af jeres målgruppe, som du ikke skriver så meget om :-)… Er det karrierekvinden? Er det jetsetkvinden? Eller er det den almindelige husmor?
  Karrierekvinden vil elske følgende fokus:
  * Kvinders vej til direktørgangen
  * Vores vej til succes
  – hvor punkter som “Rule-breaking”, “Coaching”, “Mødeledelse”, “Forskel på mænd- og kvindehjerner”, “Grafisk facilitering” og “forandringsprocesser” vil kunne give os kvinder en stærk ballast i rygsækken, når vi bevæger os ud i erhvervslivet med rank ryg og sætter os til rette “ligeværdigt” ved siden af mændene :-).
  Dog mener jeg personligt, at 90% af alle kvinder vil have godt af først at finde sig selv. De “perfekte piger”, som ses gå ned med stress i eksamenstider i folkeskolen, findes også i “voksen udgaver”. Så ind med noget selvindsigt, selvværd og selvtillid :-)…
  Jeg glæder mig til at høre mere om jeres projekt…
  Mange forventningsfulde sommerhilsner
  Rikke
  P.S. … Indrømmet… Grafisk facilitering er måske lidt malplaceret, men bestemt et område, hvor vi kvinder kan skille os ud fra mængden… Og der er ikke meget, der virker bedre på direktionsgangen end visualisering og facts :-)…

  Svar
 • mormormedstiletter

  29/06/2017 at 21:49

  YES!! Det lyder lige præcist som noget jeg har tænkt og drømt gennem længere tid, om at sætte i gang, men pga. alle vores rejser (dette er bestemt ikke en klage;)) i det seneste halve års tid har jeg ikke fundet tiden til selv at sætte noget i værk, så hvis man kan komme i betragtning til at deltage, siger jeg et kæmpestort JATAK:-)

  Svar

Skriv et svar