Slip brysterne fri

Slip brysterne fri – også de ex-kongelige!

Grevinde Alexandra fik for nylig det halve kongerige på nakken, da hun afslørede et smukt og erotisk portræt af sig selv med slet skjulte feminine attributter. Hun gjorde i virkeligheden det, vi som kvinder til stadighed kæmper for: Slip nu brysterne fri-  også de ex-kongelige!  

Slip brysterne fri - også de kongelige!

Billedet som ugebladet TÆT PÅ var de første til at lægge ud på Facebook

Jeg så billedet på en poolkant omgivet af kvinder i Spanien. Meningerne var delte – ingen var for alvor forargede. Min egen første tanke var: Wow sikke nogle frodige babser. Hvis mine sad så højt ville jeg også posere uden bh ! Jeg tænker, at mange kvinder som jeg var en smule misundelig på de struttende bryster – der iøvrigt har næret kongerigets to prinser Nikolaj og Felix. Og samtidig fået fantasien på afveje hos royalister af hankøn. 

Hvordan kan bryster forarge?

 Jeg har før skrevet om bryster her på bloggen indlægget “Frem med brysterne kære kvinder”. Jeg fatter stadig ikke, hvorfor noget naturen har skabt kan forarge endsige skal gemmes væk. Manden der promenerer på stranden i tætsiddende speedoes, eller den mandlige balletdanser i trikot på det kongelige skjuler ikke ret meget. Skal vi også forarges over det og bede dem tage noget polstret stof på, der skjuler buler og kugler ? Ja, jeg spørger bare? Selvfølgelig er der kodeks og dresscodes mange steder, en kvindelig lærer, sygeplejerske, læge eller TV-vært kan ikke være gennemsigtig og vise strittende brystvorter  på jobbet. Men nu er det jo ikke sådan, at vi ofte ser Grevinden flintre rundt på gader og stræder her i Hellerup, hvor hun også bor – såvidt jeg ved. Og så vidt jeg ved skal billedet jo heller ikke hænge blandt de kongelige portrætter på Frederiksborg slot endsige noget andet slot.

Vi skal hylde brysterne

Slip brysterne friMaleriet af Grevinden er  absolut vovet og modigt. Men i stedet for at forarges, kunne vi så ikke se det som Alxandras hyldest til  alle os modne kvinder. Vi har stadig udstråling, liv, sexualitet og mod. For selvom maleren bag nok har givet både ansigt og bryster et lille løft, så ændrer det ikke ved, at det er et flot og sensuelt billede. 

Og husk lige: Alle kvinder har et sæt bryster. Store eller små. Faste eller bløde. Runde eller aflange – også de kongelige. 

Hjemme på min væg hænger i øvrigt et sensuelt maleri af 2 kvinder med bare bryster, det er malet af kunstneren Tina Horn. Det er det, du ser her og  i billedet allerøverst. Jeg købte der for penge, jeg arvede efter min far. Jeg elsker det billede – havde jeg råd, købte jeg det af Alexandra  – så kunne jeg prale af 3 flotte brystpartier.

I øvrigt var det en fin og tildækket Grevinde, vi så til gallla middagen for Kronprins Frederik i aftes på TV2. Men det er jo en helt anden historie.

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

8 kommentarer

 • Edwin Chammon

  30/05/2018 at 16:32

  Som vanlig kommer du med de helt rigtige udtalelser om emnet bryster. Det er et fantastisk smukt maleri du har hængene derhjemme, og maleriet af grevinden er også fantastisk smukt, og det skal jo hænge hjemme hos grevinde selv. Jeg vil gerne se et portræt maleri af dig min kære ven, for du er bare så fantastisk smuk ❤️😍😘😉☀️

  Svar
 • Erik Balk-Møller

  28/05/2018 at 15:53

  Genialt billede; modigt, grænsebrydende, frihedsskabende – “What’s not to like?”

  Svar
 • Mette

  27/05/2018 at 21:41

  Jeg tilstår – jeg er ikke vild med maleriet. Det ligner noget fra det forrige årti.
  Det er heller ikke en stil jeg forbinder med Alexandra, hun er for mig at se helt igennem klassisk og smuk. Hun kunne sagtens være fremstillet på en måde der var både sexet og tro mod hendes stil.

  Svar
 • G.

  27/05/2018 at 12:13

  Hej Line
  Du har så ret. Jeg er vild med dette maleri af Grevinden Alexandre – jeg kan sagtens finde en plads til dette maleri på vægen.
  Jeg tænkte også Wow Wauw…første gang – jeg så det – blev straks vildt imponeret.
  Det er meget smukt – spændende malet – der er virkelig så mange små – spændene detaljer i maleriet – mystik – fantasi – det udstråler så meget… m.m. Smukt er det – jeg må sige – det er vildt godt malet.
  Dem som er forarget – over maleriet – ja det må de jo selv om… Som du skriver – der er nogle – som bliver misundelige. Jeg kan ikke se hvad der kan forarge – kunstneren går der – hvor grænsen går til. Det er en meget dygtig kunstmaler.
  Gó sommer.
  G.

  Svar

Skriv et svar