Skal vi strikke

Det er snart jul – skal vi strikke om kap?

Konkurrence: Engang for sådan cirka tusind år siden var julen sådan noget, hvor vi selv fabrikerede vores julegaver. Der blev tryllet alt frem fra hjemmestrikkede sokker og vanter  til halstørklæder og karklude. Jeg synes, det er en hyggelig tradition. Det er snart jul – skal vi strikke om kap?

Skal vi strikke?Jeg har nemlig fået mulighed for at udlodde 3 strikke-kits til et mega-lækkert tørklæde i den blødeste uld til alle Jer strikkeinteresserede kvinder derude. Tørklædet kommer fra firmaet Önling. Det hedder Peacock og fås i 3 størrelser. Jeg skal selv strikke et medium tørklæde i de her skønne lysegrå farver, som I kan se. Men der findes også andre farver. Tørklædet er designet af en skøn pige, der hedder Katrine Hannibal. Hun var oprindelig kvinden bag Rosemunde – I ved de der små undertrøjer med blondekant. Det er solgt, og nu laver hun så strik og strikke opskrifter.

Önling No 2., som er det garn vi skal strikke med kommer fra et familiedrevet garnspinderi i Italien. Det er produceret bæredygtigt og er ren merino uld – ja næsten som i ”Højt fra træet” !

Skal vi strikke?Jeg ved godt, at hjemmestrik nok ikke gør sig under træet til vores unger, der forventer større og mere eksklusive gaver… MEN der er noget dejligt og smukt over tanken, at nogen har gidet at bruge tid og energi på selv at lave en gave. Og i de her tider, hvor penge bare fosser ud af pengepungen, kunne man godt ønske sig, at julen ikke var det dyre gavehelvede, det er blevet for langt de fleste familier.

Som jeg tidligere har skrevet i et andet indlæg , så kastede jeg mig forsigtigt over stikkepindene og begyndte at strikke karklude efter mange års pause i efteråret – simpelthen for at stresse af om aftenen. Jeg har ikke været voldsomt produktiv (jeg var nok blevet fyret, hvis det havde været et fast job), men se lige her: En bunke lækre karklude er det da blevet til – og jeg skal nok nå nogle stykker inden jul !

Skal vi strikke?Lige nu sidder jeg godtnok hos min veninde i Paris og skriver disse linjer, og der var ikke plads til strikketøjet i min kuffert. Men i næste uge sætter jeg slutspurten ind i strikning af karkludene og det nye tørklæde. Og som I kan se på det store billede, så trænger jeg sgu til et nyt og lækkert hjemmestrikket tørklæde her i Paris!

Men INDEN da, vil jeg gerne have Jer med…. Så de 3 vindere kan få deres strikke grej så hurtigt som muligt – og I bestemmer selvfølgelig selv, om det er en julegave til jer selv eller til en, i gerne vil gøre lidt ekstra glad.

Jeg tænker, der sidder mange skrappe strikke-tøser derude bag skærmene, så at strikkke om kap med mig er nok ikke det sværeste – men det er helt klart motivation for mig, der jo er et konkurrencemenneske.

Så kære følgere:

Hvis I vil være med i konkurrence, så send en hilsen her på bloggen med dit navn, adresse og farve på tørklæde. Så trækker jeg lod om 3 strikkekits på mandag.

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

219 kommentarer

 • Bettina Legardt Nielsen

  10/12/2017 at 19:12

  Jeg ville elske at vinde dette kit i den støvet rosa. Kæmpe dejlig julegave. Elsker alt garn derfra. Har købt en del og det må kaldes luksus.

  Svar
 • Githa Voigt

  10/12/2017 at 15:27

  Jeg strikker gerne om kap med dig. Strikker selv “som terapi”, da min søn er ramt af kræft. Strikkeriet får tankerne væk fra de svære ting for en stund.
  Det har hjulpet mig at genoptage strikningen – jeg startede også op med karklude, efter mange års pause
  Strikning eller andet håndarbejde kan virkelig anbefales 💙
  Jeg ønsker mig det i en blå eller grå nuance
  Til sidst vil jeg ønske jer alle en rigtig god jul ❤️

  Svar
 • Mariann Lennert

  10/12/2017 at 15:21

  Ja !!!
  Lad os strikke om kap 🙂
  Hvis jeg skulle være den heldig vinder, vil tørklædet blive strikket i Önling No 2, soft light pink
  Hilsen M

  Svar
 • Charlotte Kassebeer

  10/12/2017 at 03:18

  Hvor er det et super smukt tørklæde😍 jeg vil elske at strikke det i lysegråt. Også jeg strikker for at få ro på en stressramt hjerne 🙈

  Svar
 • Anne Sørensen

  09/12/2017 at 11:03

  Hej Line
  Det er så dejligt og afstressende at strikke. Jeg ville elske at strikke det fine tørklæde i dueblå 🙂

  Svar
 • Britt Sloth

  09/12/2017 at 00:30

  Uhhh – hvor dejligt, hvis jeg kunne være en af de mega heldige. Strikker stort set altid og elsker det. Jeg ville klart vælge lysegrå – min farvoritfarve 🙂

  Svar
 • Bettina jensen

  08/12/2017 at 23:53

  Hej Line
  Det tørklæde vil jeg rigtig gerne vinde. 😊🍀
  Jeg er efter en stressende periode begyndt at strikke klude da det er afstressende, og for mig til at slappe af.😊 Nu syntes jeg det kunne være dejligt med et lidt større projekt.
  Jeg krydser finger!!! Skulle jeg være en af de heldige der vinder, kunne jeg tænke mig et grå.😊
  Glædelig jul🎄🤶🏻🎅🏻

  Svar
 • Vibeke Hegelund

  07/12/2017 at 23:49

  Det ville være overdådigt lækkert at vinde -totalt jule cool. Meget gerne i grå – skal passe til “det grå guld”.

  Svar
 • Mona Gjerløv

  07/12/2017 at 19:53

  Dejligt projekt. Jeg vil meget gerne være med, da det at sætte sig med et strikketøj, er bedste afstresnings middel og godt kan bruges i denne travle tid🎄🎁🛍🍪 Jeg synes bedst om Onling’s Kit no 2 i lysegrå☃️.

  Svar
 • Mirjam

  07/12/2017 at 16:31

  Hello! I would like to join in although I understood not much from the giveaway. Ich would love to have the kit with the light grey. Thank you!

  Svar
 • Malene Beckmann

  07/12/2017 at 15:55

  Jeg ville elske at strikke dette tørklæde… helst i lysegrå… strikker så snart jeg kan komme afsted med det…

  Svar
 • Karina søgård pedersen

  07/12/2017 at 15:18

  Hej Line
  Da jeg er stor fan af dig og af at strikke specielt med garn fra önling ..Så krydser jeg mine små julefingre🎄 for at vinde Et af de 3 kits der er på højkant 🙏🏼⭐️
  Glædelig jul 🎅🏻

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   14/12/2017 at 15:05

   Hej Carina.

   Du er en af dem, der har vundet – men du er ikke vendt tilbage på bloggen, hvor det blev offentliggjort i foregårs.
   Jeg har brug for farve, str og en adresse.

   KH
   Line

   Svar
 • Alice Jensen

  07/12/2017 at 15:08

  Det tørklæde vil jeg gerne vinde og strikke med på. Farven skal være lysegrå natur. 🎄🎄🎄
  Er i gang med en større produktion af hjemmestrik til julegaver. Så det er ikke bare i gamle dage der lå bløde pakker under træet.

  Svar
 • Helle H

  07/12/2017 at 14:19

  Man kan aldrig strikke for meget…. det er skønt og afslappende. Udfordrende hvis man træder udover sin comfortzone og vælger nye strikopgaver. Men også beroligende hvis man gentager noget man kender og strikker det samme. Jeg har begge sider…. nyder at strikke de samme pigekjoler igen og igen, eller en masse nissehuer, eller store fair isle sjaler med 800-900 masker på pindene. Lige nu hænger der julegaver på pindene, men det ville da være skønt at kunne lave et stort lækkert tørklæde fra Ønling (kan ikke finde umlaut O-et) til mig selv. Peacok sjalet har jeg ikke prøvet at lave, så det må da være en dejlig udfordring. Alle farver er velkomne.

  Svar
 • Gry Have

  07/12/2017 at 08:38

  Uhh sikke et labert tørklæde!!!! Og så strikket i det aller lækreste garn👍
  I love it🎄🎄🎄
  Hvis jeg skulle være så heldig at vinde er jeg vild med den lysegrå🎅🏼❤️

  Svar
 • Lonnie Christensen

  07/12/2017 at 08:18

  Kære Line
  At strikke giver mig ro og migtid, så at vinde et strikkekit ville være skønt.
  Jeg elsker farver, så farven skal være karrygul, hvis jeg vinder.🎅🏻🎄🎁

  Svar
 • Karina Leonora Fjodorova

  07/12/2017 at 06:22

  Hej Line..
  Jeg håber og krydser fingre… det er skøn blog du har 🙂
  Hvis jeg vinder vil jeg glæde min svigermor Tove Sørensen som strikker de vidunderligste cardigans osv..til min lille datter.
  Glædelig Jul 🙂

  Svar
 • Charlotte Jahncke Strand

  07/12/2017 at 01:31

  Kære Line
  Jeg vil med glæde strikke sammen med dig. Har altid strikket meget med pauser ind imellem. Lige nu strikker jeg en lang cardigantrøje og så selvfølgelig nogle karklude. Jeg mistede mit job efter mere end 34 år (det var et hårdt slag) og så er det bare så dejlig afstressende at sidde og strikke og lade tankerne flyve der ud af. Glædelig jul til dig og familien 🎅🏻🎄

  Svar
 • Tina Degn Christiansen

  07/12/2017 at 01:14

  Jeg vil super gerne tabe til dig 😜
  Hvis jeg vinder vil en mørk grå eller lilla være skønt.
  Glædelig jul!
  Mange hilsner
  Tina

  Svar
 • Heidi Schultz Hansen

  07/12/2017 at 00:43

  Jeg er klar på at strikke om kap, og vil gerne gøre det med mørke blåt garn 💙💙

  Svar
 • Janni Christiansen

  07/12/2017 at 00:22

  Jeg strikke meget og kunne tænke mig det smukke kit i grå, hvis jeg skulle bæredygtig så heldig at vinde😉

  Svar
 • Eva Wæhrens

  07/12/2017 at 00:13

  Kære Line
  Efter at min mand døde af kræft sidste år og jeg kort tid efter kom ud for en trafikulykke, der var tæt på at koste mig livet, har strik været min livline til at håndtere sorg og stress. Jeg ville elske at strikke om kap med dig på et tørklæde i støvet rosa. Bedste hilsner

  Svar
 • Jeanette Lønberg

  07/12/2017 at 00:07

  Jeg tager gerne udfordringen op med at strikke om kap 😉
  Skulle lykkens gudinde vælge mig, vil det være fint i gråt

  Svar
 • Anne-Mette Varney

  06/12/2017 at 23:51

  Jeg vil rigtigt gerne strikke om kap med dig og specielt dette smukke tørklæde. Vil gerne strikke et medium i den lækre lyse grå.

  Svar
 • Marianne Rask

  06/12/2017 at 23:28

  Jeg elsker at strikke. Havde ikke strikket i 25 år, men begyndte igen da jeg skulle være farmor. Vil være lækkert at vinde det lækre kit i grå. Glæder mig til at strikke om kap.

  Svar
 • Mette Andersen

  06/12/2017 at 23:26

  Hej Line
  Jeg strikker også….. Og lige pt gløder pindene med julegaver til familien, bla sjalet “Skråplan”, huer med logoer fra Marcus og Martinus, hjemme-komponerede huer med fx Peter Plys osv…
  Så just hit me, så strikker vi to da bare om kap 😃😉😈😇 ville elske at vinde, gerne i lysegrå
  God jul

  Svar
 • Hanne Nielsen

  06/12/2017 at 22:09

  Vi skal helt sikkert strikke om kap. Det vil da være så sjovt.
  Jeg vil gerne strikke mellemstørrelsen i grå.

  Svar
 • Tina Nødvig

  06/12/2017 at 22:05

  Hej Line jeg er også en af dem der er hoppet på strikkebølgen. Hvis jeg vandt ønsker jeg kittet i gråmelange. Så er jeg sikker på at min datter er den glade modtager af det færdige tørklæde..

  Svar
 • Ena Kiim

  06/12/2017 at 21:45

  Hvor er det flot. 👌
  Det vil være dejligt om aftenene, når familien er gået i seng, og jeg er ved computeren, tv’et eller med en lydbog og det vigtigste strikketøjet,at have sjalet over skulderen, vil fuldende hyggen.
  Te er også en fin sag at have 😃

  Svar
 • Hanne Meyer

  06/12/2017 at 21:42

  Nuuuiiii – jeg ville ELSKE at vinde garn i lysegrå. Og jeg gad faktisk også godt at være i Paris lige nu…. Fortsat god tur.

  Svar
 • Lone H

  06/12/2017 at 21:42

  Har ikke rigtig strikket i mange år da tiden har været knap men nu hvor ungerne er store er der igen tid😁.
  Jeg og et par veninder er i færd med at starte en strikke/hækle klub men strikker gerne om kap med dig. Hvis jeg vinder ønsker jeg det i en lys rosa farve.

  Svar
 • Edwin Chammon

  06/12/2017 at 21:04

  Kære dejlige smukke Line.
  Det er første gang jeg ikke kan bruge bloggen, da jeg aldrig har lært at strikke,og nu er jeg for gammel med mine 71år.
  Men som altid nyder jeg at læse hvad du skriver, du har et smukt sprog, det er en fornøjelse at læse.
  Hav det godt i Paris.
  Knus den gamle i Græsted

  Svar
 • Ulla Ulstrup

  06/12/2017 at 21:00

  Rigtig god ide at genoptage strikningen… det er SÅ hyggeligt.
  Ville være skønt at vinde strikke kit i rød 😊😊❤️❤️❤️

  Svar
 • Emma Beckneir

  06/12/2017 at 20:27

  Jeg vil give karkludene videre til min datter, hun er ret vild med strikkede karklude 🍀🍀🍀

  Svar
 • Anja Stie Jensen

  06/12/2017 at 20:10

  Jeg elsker at sidde med mit strikketøj og alt hvad jeg kan er selvlært. Jeg er faktisk pisse stolt af hvad jeg nogle gane formå at få af de pinde.
  Jeg ville elske at strikke tørklædet i gråt 😍

  Svar
 • Chanette

  06/12/2017 at 20:06

  Det ville være en dejlig overraskelse 🎄 Mit favoritgarn er uld, og jeg vil blive lykkelig for alle farver bortset fra brun 🙊

  Svar
 • Lene West Larsen

  06/12/2017 at 20:01

  Er lige ved at være færdig med önling silkesweater, så der er klat til nye projekter. En tørklæde i petrolum nr. 2705, står højt på krea ønskelisten.
  Selv er jeg også igang med de bløde pakker til jul, syntes bestemt at det hører julen til med hjemmelavet gaver. Så iår skal min datter have en tehætte i confettipatchwork med massere at håndbroderi ovenpå og svigermor et indkøbsnet.

  Svar
 • Susanne Nielsen

  06/12/2017 at 20:01

  Hej Line. Jeg er klar til at strikke om kap. Er lige blevet færdig med mit seneste projekt, så et garnkit vil være velkomment. Har på Fanø strikkefestival set de lækre Garner fra ønlings. Glædelig jul.

  Svar
 • Camilla Vang

  06/12/2017 at 19:58

  Det er skægt – det var netop dit indlæg om din ny-genfundne hobby med karkludene der fik mig igang igen – jeg strikker ikke særlig godt. Jeg laver masser af fejl, men til gengæld går det virkelig langsomt – men jeg elsker det og den næsten meditative effekt det har at sidde og nørkle om aftenen. Jeg ville elske at vinde et strikkekit i mørkegrå – men jeg er ikke sikker på, der er nogen konkurrence i det for dig, hvis du strikker om kap med mig ;P

  Svar
 • Lone viborg

  06/12/2017 at 19:56

  Jeg vil rigtig gerne være med i udfordringen🤗 For tiden strikker jeg sutsko, og trænger til at strikke noget andet. Jeg har faktisk aldrig strikket et sjal, men mangler et nyt tørklæde/sjal så det kunne være et fint projekt for mig. Jeg ville vælge olivengrønne farver🍀

  Svar
 • Laila Tell

  06/12/2017 at 19:41

  Hej Line
  Tak for din skønne blog❤️❤️
  Prøvede sidste år for første gang i mange mange år at strikke.
  Kastede mig ud i en islandsk sweater. Den blev super flot, indtil
  jeg tog den på og den bare blev længere og længere😳😳
  Forkert garntype til arbejdet😂😂
  Så jeg vil super gerne op på hesten igen og konkurrerer med dig👍🏻
  Gråt garn vil være smukt.
  Kh Laila

  Svar
 • Lone B

  06/12/2017 at 19:37

  Yes, at strikke er at leve. Ville elske at vinde et strikkekit. Helst i grå.
  Mange hilser herfra.
  Lone

  Svar
 • Mette Abildgaard

  06/12/2017 at 18:43

  Det er sååå lækkert garn og et utroligt smukt tørklæde. Min teenager datter har netop sagt at hun ønsker sig et gråt eller bordoux tørklæde, sp hvis jeg bliver den heldige vinder får du lov at bestemme hvilken farve 😍😍😍
  Glædelig jul til dig og dine kære, og rigtig god strikkelyst.

  Svar
 • Rikke Werther

  06/12/2017 at 18:35

  Jeg er så frisk på at strikke om kap med dig, Line.
  Har ry for at være end “speed-strikker” – så er altid frisk på en konkurrence 😉
  Og BTW elsker Önlings garn <3

  Svar
 • Bitten

  06/12/2017 at 18:35

  Hej Line
  Glædelig jul, vil gerne strikke om kap med dig – tørklædet skal være lysegråt og gerne det store

  Svar
 • Grete Knudsen

  06/12/2017 at 18:33

  Hej Line! Jeg strikker massevis af huer til julegaver pt. – ja faktisk til alle i familien 🎁
  Det kunne være dejligt at vinde et skønt strikkekit til MIG SELV – gerne i en smuk grøn farve 🎄 Jeg ææælsker tørklæder og jeg ææælsker grønne farver 😊👍

  Svar
 • Lone Olesen

  06/12/2017 at 18:33

  Dejlig gave 👍. Jeg elsker at strikke og har gjort det i mange mange år. Sjaler kan man ikke få nok af og de grå farver er lige mig 🍀🍀🍀👍

  Svar
 • Lene Krusell

  06/12/2017 at 18:31

  Hej Line.
  Glædelig jul vil gerne vinde en i støvet lilla eller råhvid. Lækkerier❤️
  Juleknus
  Lene

  Svar
 • Hanne Dam

  06/12/2017 at 18:20

  Uhh, det kunne da være sjovt. Jeg strikker hver aften, det er den bedste afstresning for mig efter arbejdet. Farven er underordnet, önlings garner er altid helt fantastiske, jeg er fan 🙂

  Svar
 • gitte lind

  06/12/2017 at 18:19

  Det ville være skønt med en gave til mig selv og jeg ønsker mig et nyt halstørklæde. Gerne i en grå, rosa eller lavendelblå farve. God jul! Gitte lind 2100 Kbh.Ø

  Svar
 • Hanne Jakobsen

  06/12/2017 at 17:47

  Uhm det var dog en lækker præmie. Den stiller jeg gerne op til og så er det godt at jeg har fri i juledagene 😁😁

  Svar
 • Charlotte Sekkelund

  06/12/2017 at 17:37

  Hej Line
  Sikke en dejlig konkurrence 😍
  Jeg vil gerne vinde det store tørklæde i en koks grå farve 😊
  🎄🎅👼🦌⛄

  Svar
 • Mette

  06/12/2017 at 17:30

  Jaaa – fed ide at strikke om kap 😄😂
  Det vil jeg gerne prøve – og et nyt lækkert tørklæde kan jeg godt bruge her til vinter.
  Jeg krydser fingre 🍀🎁😄❤️

  Svar
 • Pernille Johannessen

  06/12/2017 at 17:26

  Hej Line. Jeg vil rigtig gerne udfordre dig i strikke tempo 🤪 jeg ønsker mig et tørklæde i mørke- eller lysegråt i det mega lækre Onling garn 😄 glædelig jul 🤶 😘

  Svar
 • Gitte sørensen

  06/12/2017 at 17:06

  Jeg vil elske at strikke omkamp ☃️ Og allerhelst i en blålig farve. Strikning er intet mindre end fantastisk 🙌🏽

  Svar
 • Nynne Bech

  06/12/2017 at 17:02

  Önling laver de smukkeste opskrifter til lækkert garn 🙂
  Vil gerne ønske mig et kit i grå ❤️

  Svar
 • Janni Burslund

  06/12/2017 at 16:42

  Mens jeg har været sygemeldt med stress, har jeg genoptaget strikketøjet. Dét har og er stadig dejlig terapi for mig. Jeg har siden før sommer strikket babytøj til mit første barnebarn, som kommer omkring jul, så det vil glæde mig meget, hvis jeg er en af de heldige. I så fald vil jeg gerne strikke det lille Peacock tørklæde i farven lysegrå🙏🏻

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   14/12/2017 at 15:08

   Kære Janni.

   Jeg trak lod forleden og annoncerede vinderne på bloggen. Du var en af dem, men jeg har ikke hørt fra dig.
   Jeg skal vide farve, størrelse og have en adresse,

   Mange hilsner
   Line

   Svar
 • Birte

  06/12/2017 at 16:33

  Hvor ville det være skønt at eje det flotte sjal. Jeg vil strikke den i støvet rosa.
  Så jeg håber jeg er en af de heldige 😊🤞🎄

  Svar
 • Mette E.

  06/12/2017 at 15:58

  Det vil da være en fornøjelse at strikke om kap, på den gode made 🙂 Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg vælge at strikke tørklædet i farven peach.

  Svar
 • Trine Hausgaard Ubbesen

  06/12/2017 at 15:56

  Ja da! Jeg strikker gerne om kap. Sæt i gang……. hvis jeg vinder ønsker jeg et gråt strikkekit (str M).

  Svar
 • Rikke Krogh

  06/12/2017 at 15:50

  Jeg har længe gerne ville strikke et af Onlings designs så det kunne være sjovt at strikke om kap med dette sjal 😊 Gerne i lys grå

  Svar
 • Trine kyhl

  06/12/2017 at 15:49

  Der er ikke noget bedre end hjemmestrik ❤️
  Jeg ønsker mig garn til et sjal i lysegråt 🍀🙏

  Svar
 • Jeanne Bay

  06/12/2017 at 15:45

  Kære Line
  Skønt med en konkurrence og så endda med noget lækkert garn. Kan godt forstå du ikke har haft tid til at strikke, når du nu er i Paris! Så er der jo så meget andet man skal. Skulle jeg blive den heldige vinder, vil jeg strikke halstørklædet i dueblå. Strikkede for øvrigt mit første halstørklæde i orange til min far, da jeg var 6 år gammel.
  Venlig julehilsen fra Sydfyn
  Jeanne

  Svar
 • Malene Hoxer

  06/12/2017 at 15:33

  Hej Line.
  Mega fint tørklæde fra Önling 😊 hin er mega dygtig, hende Katrine Hannibal. Jeg får også ro med mine strikkepinde i en stresset hverdag.
  Jeg kunne godt tænke mig et lysegråt 😊🤞
  Glædelig december.

  Svar
 • Puk Lindgren

  06/12/2017 at 15:29

  Jeg ville elske at strikke tørklædet i det lækre garn 😊 Jeg ville gerne strikke det i lysegrå. Jeg krydser fingre …… 🎄🎄🎄

  Svar
 • Grethe Møller Olesen

  06/12/2017 at 15:28

  Hej Line Glæder mig til at følge din blok. Har strikket siden jeg var barn… og elsker det❤ Det ville være en dejlig forkælelse at være heldig og vinde et kit i gråt.🎄🎄

  Svar
 • Carina Bendix

  06/12/2017 at 15:21

  Hej Line

  Ja lad os bare tage en strikkekamp, det kunne både være sjovt og hyggeligt

  Jeg er sååååå klar

  Svar
 • Annette

  06/12/2017 at 15:14

  Åh hvor ville det være skønt at vinde og kunne strikket et lækkert tørklæde til mig selv 😘😍🍀.
  Lige nu står den på trøstemus, i reste garn fra de 18 karklude jeg har strikke til julegaver 😃

  Svar
 • Mariann Schjødt

  06/12/2017 at 15:13

  Hej Line
  Min mand har lige foræret mig en brun vinterjakke og kunne da godt tænke mig at være med til at strikke om kap. Et brunt tørklæde ville være dejligt at finde under juletræet til mig selv. Har strikket alle mine julegave til børnebørnene, 4 stk som efterhånden er blevet 24-15. De elsker heldigvis stadig bløde pakker. Rigtig god jul til alle og pøj pøj med at vinde

  Svar
 • Henriette Mez

  06/12/2017 at 15:10

  Hej Line, jeg ææælsker konkurrencer og vil da gerne strikke om kap med dig. Hvis jeg skulle være så heldig at vinde, ville jeg foretrække at strikke halstørklædet i gråt.
  Med venlig hilsen
  Henriette

  Svar
 • Maiken Sørensen

  06/12/2017 at 15:07

  Det kunne da være ganske hyggeligt 🙂 Jeg plejer altid at tage det blålige farver – men her ville jeg vælge den gule:-) Ønsker dig en God jul og forhåbentlig en fornøjelig december

  Svar
 • Anne Rasmussen

  06/12/2017 at 15:06

  Hej Line
  I denne travle juletid er det ikke et problem at strikke om kap med mig, så hvis jeg er heldig så må det blive en efter julegave til mig selv. Farven gør ikke så meget bare den er lys.

  Svar
 • Ulla Schmidt Pedersen

  06/12/2017 at 15:01

  Jeg strikker i forvejen en del julegaver. Der er helt sikkert en i min familie, som vil blive glad for tørklædet i lys grå.

  Svar
 • Anette S.

  06/12/2017 at 14:57

  Jeg er selv relativ ny strikker, men nyder det i fulde drag – jeg kan i øvrigt anbefale at strikke med rundpinde – og jeg er ved at færdiggøre et tørklæde, som skal bruges ikke som julegave, men som fødselsdagsgave senere på måneden.

  Svar
 • Anne Mette johnsson

  06/12/2017 at 14:55

  Elsker at strikke . Det afstresser min hjerne så godt. Har jeg meget om ørerne er det helt klart karklude jeg springer over. Men elsker bestemt også lidt større projekter. Så ville elske at strikke et flot tørklde😘

  Svar
 • Bodil Dam

  06/12/2017 at 14:46

  Åh hvor ser det lækkert ud – både garn og mønster 🤗
  Det er svært at mellem imellem de lækre farver, men lys grå er nok mest anvendelig ☺️

  Svar
 • Irene Anker

  06/12/2017 at 14:46

  Ih hvor ville det være dejligt at vinde. Jeg er netop igang med en bluse af Katrine Hannibal. Jeg er vild med hendes designs. Jeg kunne tænke mig at strikke tørklædet i blå melange.

  Svar
 • Hanne Black

  06/12/2017 at 14:38

  Jeg ville elske at vinde – det garn er super lækkert og tørklædet er på min ønskeliste til jul

  Svar
 • Helle Reinbach

  06/12/2017 at 14:38

  Hej Line
  Jeg ville elske og strikke om kap med dig😜
  Hvis jeg er den heldige og vinde, ville jeg elske et i grålige farver😍🎄

  Svar
 • Marlene Stensen

  06/12/2017 at 14:36

  Hold nu op en fed udfordring, jeg er SÅ klar!☺. For mit vedkommende er det også ved at være tiden til at strikke andet end karklude og grydelappe. Så det ville være ikke mindre end perfekt at strikke et blødt tørklæde (gerne grå) til at lægge under juletræt🎄 til mig fra “julemanden”

  Svar
 • Betina Madsen

  06/12/2017 at 14:35

  Ja tak, bruger i øjeblikket strikking som terapi i mit behandlingsforløb for brystkræft. Ønsker mig garn i den fine gråfarven du også har valgt, vil passe til den mosegenser, jeg er igang med at strikke for øjeblikket🤞😊

  Svar
 • Esther Nielsen

  06/12/2017 at 14:31

  At strikke er simpelthen den bedste afslapning. Så kan der være et hvilket som helst program på tv, – enten følger man med mens man strikker. Ellers er det bare ligegyldigt. Sokkestrik har i ofte været mit tog/bus og bilstrik, men det ville da være dejligt at få det skiftet ud med et tørklæde.
  Hvis jeg er heldig, – så er jeg til de rødlige jordfarver.

  Svar
 • Helene Harritz

  06/12/2017 at 14:27

  Kære Line, tak for din hyggelig blog. En fornøjelse at læse😊 Jeg er også en af dem, der efter mange år uden tid til strik, igen har fundet glæde ved at hygge med garn og pinde. Så det vil være fantastisk, at kunne strikke det lækre tørklæde – gerne i oliven. Vil minde mig om mine ture til Toscana som olivenplukker hos gode venner. Glædelig jul og godt nytår. Kærligt Helene

  Svar
 • Berit Frederiksen

  06/12/2017 at 14:25

  Jeg kunne godt tænke mig at strikke det i råhvidt😊 Jeg er ikke så hurtig på pindene efter en skulderoperation, men ville elske at sidde og hygge mig med så lækkert et stykke strik❤️ Glædelig jul til dig og dine kære 🎄🎅🏻☃️

  Svar
 • Meriam van der Male

  06/12/2017 at 14:25

  Jeg er passioneret strikker og ikke normalt så meget konkurrence menenske, MEN det her jo – jeg strikker gerne om kap med dig (og vinder) det skal være i mørkeblå.

  Svar
 • Maja Busted

  06/12/2017 at 14:24

  Jeg elsker at strikke, og hvis jeg er den heldige vil.jeg skynde mig at få det på pindene så Peacock kan komme undertræet til jul. Jeg vil strikke det i str L i lilla nuancer, da den veninde der skal modtage det er vild med lilla 🙂 Jeg har allerede en julegave klar, en fin kjole til min niece 🙂
  God Ferie
  Maja

  Svar
 • Inge Gammelgaard

  06/12/2017 at 14:20

  Jeg strikker rigtig gerne om kap med dig Line 🙂 Blå er min yndlingfarve, så det vælger jeg.
  Rigtig glædelig strikkejul.

  Svar
 • Berit Hundsdal

  06/12/2017 at 14:17

  Lækkert tørklæde! Skal med glæde give dig kamp til stregen 😊 Foretrækker en skøn festlig-grå! 😁

  Svar
 • Susanne Holm

  06/12/2017 at 14:11

  Det var som om noget gik galt ifb med den første kommentar. Hvor vil det da være den bedste julegave til mig selv. Efter at være stoppet efter 43 år på samme arbejdsplads er det godt at holde hjernen i gang. Det gør jeg ved at strikke og spille bridge. Hvis jeg er så heldig at vinde, så meget gerne str. M i den flotte grå farve, du selv har valgt.
  Glædelig jul og tak for din inspirerende blog ❤🌲🤶

  Svar
 • Lene Johnsen

  06/12/2017 at 13:51

  Hej Line
  Det ville være dejligt at vinde dette strikke kit i en mørk grå eller hvid/beige 😊 al håndarbejde er terapi for sjælen. Jeg både hækler, strikker og har også kastet mig ud i broderi (ikke korssting broderi 😃). Men et dejligt tørklæde ville være skønt at vinde.
  God jul – jeg glæder mig til at se DIT færdige resultat 👍

  Svar
 • Helle Riise Lose

  06/12/2017 at 13:43

  Så fint et tørklæde, det vil jeg gerne vinde garn til.
  Så vil jeg fluks gå i gang med at strikke, pendler med
  bus hver dag, så der kunne tiden bruges godt.
  Hvis jeg bliver en af de heldige, så str. m farve Peach.

  Svar
 • Liselotte Jensen

  06/12/2017 at 13:37

  Jeg lærte at strikke som 7-8-årig og har strikket lige siden, så jeg er frisk på udfordringen.
  Hvis jeg skulle være heldig, vil jeg gerne have tørklædet i en glad gul, der kan lyse op i mørket – og på min mørke vinterfrakke.
  Kh Liselotte

  Svar
 • Lone damsø

  06/12/2017 at 13:08

  Jeg elsker at strikke og har en klar svaghed for sjaler så jeg vil glæde mig tiæ at steille i det dejlige garn.

  Svar
 • Hanne Nielsen

  06/12/2017 at 12:59

  Sikke et hyggeligt indlæg. Jeg begyndte at strikke karklude sidste år og det er dejligt afslappende. Hvis jeg bliver en af de heldige, er jeg vild med grønt garn🍀

  Svar
 • Lone Ipsen

  06/12/2017 at 12:45

  Jeg vil gerne strikke om kap med dig 😊
  Jeg har endnu tilgode at strikke noget fra Ønling, så jeg vil rigtig gerne have et lod i denne konkurrence

  Svar
 • Susanne Holm

  06/12/2017 at 12:34

  Det vil da være den bedste julegave til mig selv. Efter at være stoppet efter 43 år på samme arbejdsplads er det godt at holde hjernen i gang. Det gør jeg ved at strikke og spille bridge. Hvis jeg er så heldig at vinde, så meget gerne str. M i den flotte grå farve, du selv har valgt.
  Glædelig jul og tak for din inspirerende blog ❤🌲🤶

  Svar
 • Yvonne Danielsen

  06/12/2017 at 12:33

  Et lysegråt i str M.
  Strikker selv håndklæder i mange mønstre og farver. Efter 30 års pause er jeg lykkelig for at få strikkepinde i hånden igen.

  Svar
 • Ulla Mullis

  06/12/2017 at 12:30

  Hej Line
  At strikke er en fuldkommen vidunderlig måde at afstresse på og jeg ville elske at vinde det smukke tørklæde i en lys rosa eller lys grå.
  Tak fordi du deler.

  Svar
 • Bente Jensen

  06/12/2017 at 12:28

  Kunne virkelig godt ønske mig et mellem str. Kit i mellemblå til min mor, i bordeaux til min datter eller i grøn til mig selv. Ved ikke om jeg kan nå at strikke det inden jul, men så bliver det da bare en nytårsgave – ingen strikkestress her, trods konkurrencen om at strikke om kap 😉 Rigtig glædelig jul.

  Svar
 • Lise

  06/12/2017 at 12:14

  Jeg har taget strækningen op igen. Jeg har denne gang strikket et hav af karklude, der er blevet brugt til værtindegaver, dernæst har jeg strikket til det dejlige barnebarn, nu kunne jeg tænke mig noget på pindene til mig selv, som ekstra julegave. Som tørklæde vil jeg gerne strikke i lys grå, det passer smukt til alle farver.

  Svar
 • Tina Krogh

  06/12/2017 at 12:09

  Åh hvor vil det være dejligt med en før julegave, jeg vinder ellers aldrig i nogen konkurrencer. Tænk om jeg kan vinde garn til dette flotte tørklæde. Så vil jeg ønske mig et i den flotte lyse grå. Så vil jeg finde mine strikke evner frem igen og nyde de hyggelige aftner her i december. Sidder nemlig mest ved symaskinen og den er ikke så let at sidde med i sofaen 😉.
  Glædelig jul til alle sammen.
  Kh fra Tina

  Svar
 • Rike Jørgensen

  06/12/2017 at 12:08

  Kære Line! Hvis jeg bliver en af de heldige, vil jeg strikke det lækre tørklæde til min dejlige veninde, som er gået ned med stress,, meget slemt! Hun er der altid for andre, og fortjener virkelig noget varme, både i tanker og små erkendtligheder! Jeg krydser fingre😊 vi skal holde jul sammen, vi er så heldige at have fælles barnebarn, da hun er min datters dejlige svigermor, og min veninde! Kan du fortsat have en dejlig miniferie i Paris😊 kærlig hilsen Rikke

  Svar
 • Marlene H

  06/12/2017 at 12:05

  Det ville da fantastisk med et lækkert hjemmestrikket tørklæde:-)
  Jeg ville blive meget glad for at vinde støvet grønt garn.
  Rigtig glædelig jul.

  Svar
 • Lis

  06/12/2017 at 11:44

  Kære Line
  Jeg har allerede 3 julegaver færdige. En kørepose og en lille lyserød blondekjole med sokker til Ellen som blev født midt i november derfor str 0-3 mdr. En gave til min (hemmeligt til efter jul)….. bolero er også færdig og sendt til DK da jeg bor i Tyskland.
  Jeg strikker hver dag er i strikcafe hver 14 dag – her udveksler vi strikketeknikker og opskrifter. Hvis jeg er den heldige vinder blever til luksus til mig selv:-) M og gerne mørkeblå

  Glædelig jul og godt nytår til dig og din familie.

  Svar
 • Lis Johansen

  06/12/2017 at 11:44

  Jeg har strikket i mange år men sidste år fik jeg en golfarm og har ikke kunnet strikke i år før til september og det var ganske forfærdeligt. Nu kan jeg strikke igen og hvis jeg vinder skal farven være råhvid. Den passer til det hele.

  Svar
 • Lis Vinter

  06/12/2017 at 11:35

  Jeg strikker meget, mange strømper og lige nu nissehuer, både små og store og tøj til bamser og dukker, nu har jeg mod på et lidt større projekt !

  Svar
 • Rikke Skjødt

  06/12/2017 at 11:28

  Kære Line
  Jeg strikker hver dag og heldigvis er både familie og venner glade modtagere af hjemmestrik.
  Det er i efteråret blevet til en sweater til min mand og vores datter og en T-shirt igen til vores datter 🙂
  Jeg ville rigtig gerne vinde et tørklæde i en rød farve, da det er MIN farve og gerne stort, da jeg er en frossenpind. Det kunne være dejligt med en gave til mig selv i denne søde juletid og det er da en julefarve. Dog ville en lys grå passe rigtigt flot til min røde frakke!
  Rigtig god jul til dig og dine.
  De kærligste hilsner fra Rikke

  Svar
 • Birgitte Bogø

  06/12/2017 at 11:14

  Lyseblå/isblå, vil være helt fantastisk og så skal jeg da kickstarte mine strikkefærdigheder igen. 🙂

  Svar
 • Kirsten V. Mikkelsen

  06/12/2017 at 10:29

  Strikning er for mig ikke en konkurrence, men en forunderlig skabende fornøjelse, hvor tråde af forskellige kvaliteter bliver til små og store stykker beklædning. Jeg vil elske at vinde en julegave, jeg ikke selv har skullet finde. Önling 2 i mørkeblå er lige mig.

  Svar
 • Helle Duerlund

  06/12/2017 at 10:03

  Hej Line
  Der er ikke noget så skønt og afstressende som at hygge sig med at strikke, det elsker jeg. Hvis jeg er blandt de heldige som vinder, vil jeg gerne bede om farven Råhvid eller Petrol. Ønsker dig en skøn og hyggelig jul.

  Svar
 • Pernille kjærholt

  06/12/2017 at 09:27

  Min famile vil stadig godt have hjemmestrik til jul. Flere har ønsket sig sokker, min mor op søster sjaler, min far vest og en del forskelligt til børnebørnene, så det er dejligt. Så et strikke kit vil gøre lykke her gerne i M og grå

  Svar
 • Helle Merethe Johannsen

  06/12/2017 at 08:40

  Hej Line
  dejlig opfordring, tak – jeg vil gerne strikke om kap med dig.
  Jeg har også “kun” strikket klude og sokker de sidste par år.
  hvis jeg er en af de heldige, kunne jeg ønske mig at strikke det i mørke blå melange eller lys grå.
  Rigtig god december
  Hilsen Helle
  Klintager 2, 4673 Rødvig Stevns

  Svar
 • Charlotte

  06/12/2017 at 06:59

  Ikke en dag uden strikketøj !
  Jeg strikker hver dag, kan slet ikke undvære det.
  At vinde garn til et smukt stort tørklæde, ville jo være som en ekstra julegave.
  God dag til dig, Line

  Svar
 • Gitte Samsøe

  06/12/2017 at 06:56

  At strikke er min mindfulness. Jeg har en bindevævssygdom – og jo mere ondt leddene gør jo mere strikker jeg. Så kan jeg helt glemme, at leddene gør ondt.
  Jeg ville strikke tørklædet i dem lysegrå farve.

  Svar
 • Helle Petersen

  06/12/2017 at 01:06

  Hej Line🎄
  Jeg vil utrolig gerne strikke mit eget halstørklæde i gråt som vil passe fint til min sorte frakke og mine grå strikvanter, SÅ kan sneen bare komme an ☃️☃️
  Rigtig glædelig jul til dig og dine 🤶🏻🎅🏻🌲🎄

  Svar
 • Tove Møller

  06/12/2017 at 01:05

  Vil gerne strikke et råhvidt sjal til mig selv , efter at have strikket så meget til andre må det vist være min tur .Tak for en god blog

  Svar
 • Tove Møller

  06/12/2017 at 01:04

  Vil gerne strikke et sjal i råhvid til mig selv, har strikket så meget til andre så nu er det min egen tur til at få noget 👍Tak for en god blog

  Svar
 • Bettina Hors

  06/12/2017 at 00:38

  Jeg vil gerne strikke om kap – de lysegrå farve er super fine, så de vil passe perfekt 🙃

  Svar
 • Jette Vinther

  05/12/2017 at 22:15

  Jeg har desværre ikke været så “strikkeflittig” i flere år, men er igen blevet glad for at strikke. Det virker afslappende efter en dejlig arbejdsdag. Lys grå vil være flot. 😍
  Glædelig jul 🎄❤️

  Svar
 • Anja krogsgaard

  05/12/2017 at 21:40

  Jeg har strikket hver dag siden jeg var 5 år. ( nu er jeg 46 ).
  Jeg har altid strikket om kap med min mor. Jeg har dog aldrig fortalt hende det.
  Men, jeg kan godt afsløre over for jer det læser med, at det er umuligt at overhale en mor.
  Jeg kunne nu godt forestille mig at jeg ville ha’ en rimelig chance i en strikke konkurrence imod alle andre end min mor.
  Derfor vil jeg med glæde deltage og farven ønsker jeg mig i lys grå.

  Svar
 • Pernille Kortland

  05/12/2017 at 20:39

  Jeg er helt med på en gang kapstrikning. Jeg ønsker mørkegråt eller baby lyserødt . 🙏🙏🙏Meget smukke tørklæder

  Svar
 • Rikke Wittendorff

  05/12/2017 at 20:35

  Jeg hækler og strikker altid julegaver og ungerne er heldigvis stadig små nok til at sætte pris på dem (så det må jo udnyttes..! 😜).. Tørklædet ville dog blive en gave til mig selv (eller min mor, hvis jeg kan nå det inden jul….).. Uanset hvem af os, jeg ender med at forkæle, skal garnet være gråt.. 😉🤞🏻

  Svar
 • Lene Dalgaard

  05/12/2017 at 20:35

  Lysegråt i str. M – ser lækkert ud – strikker lige nu babyting til mit første barnebarn der kommer til verden i marts måned. Men kunne bruge lidt strik til mig selv. Glædelig jul til dig Line 🎅🏻🎄

  Svar
 • Henny Andersen

  05/12/2017 at 20:33

  At strikke er virkelig hygge. Når først, jeg kommer igang, kan jeg ikke stoppe.
  Hvis jeg er heldig, vil jeg gerne strikke i den samme skønne grå farve, som du gør

  Svar
 • Louise Duus

  05/12/2017 at 20:32

  Hej Line.
  Jeg er en af de stress ramte kvinder, som finder ro i at strikke og hækle. Derfor vil jeg elske at vinde et strikke kit. Fantastisk at du osse har opdaget hvor gavnligt det er at strikke. Tak for sin blok.😍
  Vh
  Louise

  Svar
 • Marianne Heldgaard

  05/12/2017 at 20:22

  Hej Line!
  Jeg vil da så gerne vinde et af dine strikkekit. Hvis jeg er heldig må det gerne være str m. Mange hilsner Marianne

  Svar
 • Britta Martinussen

  05/12/2017 at 20:10

  Jeg vil gerne strikke om kap med dig. Gerne i en lys grå farve
  Rigtig glædelig jul til dig.

  Svar
 • Jette bau

  05/12/2017 at 19:58

  Jeg vil rigtig gerne strikke sådan et tørklæde evt til min datter som bare altid er så sød at hjælpe efter mit lange sygdomsforløb🍀

  Svar
 • Christina

  05/12/2017 at 19:48

  Jeg er amatøren der vil sætte stor pris på dette kit 👏👏👏. Jeg må snart videre fra karklude stadiet. Pjattet med grå/sort

  Svar
 • Lise Ask

  05/12/2017 at 19:48

  Hej Line
  Jeg vil også gerne strikke om kap netop med dig, for det var dig, der fik sat mig igang med ALLE mine karklude i meget forskellige størrelser 😂 Men heldigvis meget ensartet strikkefasthed, selvom det er 20 år siden jeg strikkede med indviklede mønstre og fletninger. Skulle jeg være lykkenspamjulefis, vil lilla og grå nuancer være dejligt 😍
  Nyd Paris og god jul

  Svar
 • Anna Aasbjerg

  05/12/2017 at 19:33

  Årh, et lysegråt tørklæde ville være SÅ smukt! ❤️😊 Vil rigtig gerne strikke om kap! 👍🏽

  Svar
 • Margit Rahbech

  05/12/2017 at 19:10

  Jeg vil elske at strikke dette flotte tørklæde i naturfarvet. Har lige haft en pause med at strikke, men er klar igen efter endt uddannelse. Glædelig jul 🎄🎄

  Svar
 • Ulla Boltz

  05/12/2017 at 19:00

  Jeg strikker meget Seneste projekt: Julekjoler til de to ældste børnebørn på fem og veste til deres små brødre på 2 1/2 år og fem måneder Jeg når ikke at blive færdig med bestilte projekter før næste bestilling kommer 😀 En af mine døtre vil elske et tørklæde i lysegrå farver

  Svar
 • Bente Madsen

  05/12/2017 at 19:00

  Sikke en fin give away!! Jeg har længe villet genoptage strikning, og har, ligesom dig startet med nogle klude:-) Dette tørklæde ville jeg elske at strikke til min datter. Er sikker på, at hun vil sætte pris på det! Gerne i grå.

  Svar
 • Bente Madsen

  05/12/2017 at 18:59

  Sikke en fin give away!! Jeg har længe villet genoptage strikning, og har, ligesom dig startet med nogle klude:-) Dette tørklæde ville jeg elske at strikke til min datter. Er sikker på, at hun vil sætte pris på det!

  Svar
 • Helle Frederiksen

  05/12/2017 at 18:49

  Lys grå. Strikker i øjeblikket små uldveste til mit barnebarn, så ville være så skønt at kunne strikke lidt til mig selv også.

  Svar
 • Helle lund

  05/12/2017 at 18:39

  Hej Line
  Jeg vil rigtig gerne strikke om kap. Jeg er pt ikke særlig mobil efter en rygoperation. Men har lært mig at strikke liggende.
  Vil rigtig gerne strikke i gl rosa eller marine blå

  Svar
 • Annette Nielsen

  05/12/2017 at 18:21

  Jeg ville gerne vinde det i grå / grøn eller rosa , ville være hyggeligt at sidde med om aftenen her op til jul ⛄️❄️🎁

  Svar
 • Birte Riis

  05/12/2017 at 18:19

  Jeg er med på en strikkedyst😊 Farven på tørklædet må gerne være lys grå🤗 Jeg strikker altid (næsten) og har lige nu gang i en større produktion af turbanhuer – en veninde kaldte det en Karen Blixen hue😀
  God jul og god strikkelyst

  Svar
 • Pia Demuth

  05/12/2017 at 18:18

  Hej. Ville elske at få sådan et strikkekit. Hvis jeg skulle være så heldig skal det være dueblå😊🤞🍀🤶

  Svar
 • Lene N. Olsen

  05/12/2017 at 18:14

  Hej Line – jeg strikker køkkenhåndklæder og karklude til den store guldmedalje. Jeg afstresser ved at strikke ➿ hvis jeg er den heldige kunne jeg tænke mig at strikke tørklædet til mig selv i gråt 🎄

  Svar
 • Kirsten Agerlund Knudsen

  05/12/2017 at 18:12

  Hey Line
  Det kunnne være lækkert at vinde et gråt kit – så vil jeg strikke det til min veninde i julegave 🍀🍀
  Glædelig jul 🌲🤶🏻
  Kh Kirsten

  Svar
 • Marianne Nilsson

  05/12/2017 at 17:50

  Åhh dejlig give away – jeg er vild med at strikke og med tørklædet. Vil garnet i grøn.

  Svar
 • Heidi Frederiksen

  05/12/2017 at 17:41

  Hej Line
  Jeg vil gerne strikke om kap med dit – for sikket et fedt tørklæde 🎄🎄🎄. Er der farvevalg er jeg nok mest til noget i grå nuancer – ønsker dig en glædelig jul 🎄🎄🎄.

  Svar
 • Henriette Andersen

  05/12/2017 at 17:28

  Ville elske at komme igang med strikketøjet igen og et tørklæde er godt sted at starte og gerne i gråt og glædelig jul 🌲

  Svar
 • Helle Thorvøe

  05/12/2017 at 17:28

  Hej Line
  Hvor dejligt ❤️ jeg strikker gerne med dig. Farve grå eller blå. Jeg strikker i øjeblikket til børnebørn. Så tørklædet er helt sikkert til mig selv . 😍🎄
  Glædelig december

  Svar
 • Anette Sand

  05/12/2017 at 17:26

  Hej Line!
  Jeg hedder Anette og bor i Svenstrup syd for Aalborg. Jeg er også begyndt at strikke igen efter en lang pause. Det er simpelthen så hyggeligt og afstressende. Jeg ville elske at vinde et strikke kit i gammelrosa.
  Hilsen Anette og glædelig jul til dig.

  Svar
 • Lene Madsen

  05/12/2017 at 17:12

  Hvis jeg er så heldig at vinde, vil jeg gerne strikke det i sort, åh så lækkert.
  God jul🎄

  Svar
 • Vivianna Vinter

  05/12/2017 at 16:35

  Lækkert tørklæde. Jeg hopper med på udfordringen! Det skal lune mig på vinterens kolde guideture i den italienske hovedstad.

  Svar
 • Dorte Chabert

  05/12/2017 at 16:07

  Hej Line
  Jeg vil meget gerne strikke om kap med dig 🍀 og vil gerne strikke det smukke tørklæde i råhvid eller lysegrå 🍀
  God jul ❤️

  Svar
 • Tina

  05/12/2017 at 15:51

  Jeg bruger også strikning/hækling som afstressning. Har efterhånden strikket mange klude og lige nu hækler jeg halsrør.
  Ville gerne vinde kittet til halstørklædet i sort/grå farver, så kan det jo bruges til alt😀😀
  Glædelig jul

  Svar
 • Lis Kuntz

  05/12/2017 at 15:00

  Råhvid eller lys grå ❤️
  Jeg er enig i, at det er hyggeligt at strikke. Er selv begyndt igen efter mange års pause og startede med karklude, men skal nu i gang med en trøje.

  Svar
 • Karin Philipsen

  05/12/2017 at 14:57

  Hej Line 😊 super god ide 👍
  Jeg ønsker mig sådan et strikkekit i str. m, og farven grå vil være helt perfekt. Dejlig december til dig 🎄

  Svar
 • Helle S.

  05/12/2017 at 14:52

  Det kunne jeg godt tænke mig at strikke i støvet rosa!

  Det er så hyggeligt og afstressende at strikke, og jeg er faktisk i gang med et andet tørklæde, som Katrine Hannibal har designet. Krydser fingre for jeg bliver én af de heldige 🙂

  Svar
 • Caroline

  05/12/2017 at 14:13

  Hej Line,
  Jeg strikker om kap med migselv lige for tiden – en bluse til ældste søn på 20, en (lidt alternativ 😄) nissehue til yngste sønnen på 18 og lange strømper til min bror til de kolde fisketure; alt sammen julegaver!
  Men jeg kunne nu godt få tid til at strikke et lækkert rosa eller lys lilla tørklæde til migselv også – (Til Caroline fra Julemanden 🎅🏻) – ellers må jeg tage nætterne i brug også 😄

  Svar
 • Dorthe Bach Nielsen

  05/12/2017 at 14:00

  Yes det vil jeg meget gerne vinde tak ❤🤞. Farve lys grå. Tak for en skøn blog og rigtig glædelig jul 🎅🎄

  Svar
 • Lone Torngarrd

  05/12/2017 at 13:40

  Hej Line
  Håber du har det dejligt i byernes by. Smukt tørklæde, som jeg gerne vil vinde garn til. Gerne i en mørkere grå.

  Svar
 • Conni

  05/12/2017 at 13:40

  Jeg skal stoppe med at ryge efter jul, og planen var faktisk at kaste mig over noget strikketøj i starten for at holde mig beskæftiget..☺️ Det grå er rigtig flot..☺️ Glædelig jul til dig..🎄🤶🏻🎄

  Svar
 • Susan Frederiksen

  05/12/2017 at 13:13

  Hej Line
  Jeg kan faktisk godt finde på at give hjemmelavede julegaver. Sidste år syede jeg dækkeservietter til en veninde. Men i år har jeg hundehvalp og mindre tid til kreative sysler. Men jeg elsker et hyggeligt strikketøj og vil supergerne vinde et strikkekit, meget gerne i støvet blå eller grøn.
  Glædelig jul fra Susan

  Svar
 • Charlotte Wagner

  05/12/2017 at 12:46

  Kære Line
  Jeg tænker tilbage på min barndom og teenagetid i 70’erne, hvor jeg havde utallige hyggelige timer med min mormor, som lærte mig kunsten at strikke og hækle❤️ Efter mange hektiske år med med job, ægteskab og børn, hvor strikketøjet ikke har haft så stor prioritet i min tilværelse, finder jeg nu igen glæde i at hive garn og strikkepinde frem! Og ikke mindst mærke den meditative ro det giver😊, medens jeg ser flotte garner transformere sig til lækre sweatre, tørklæder m.v.
  Min datter, Clara, på 12 elsker heldigvis hjemmestrikkede ting – “ for så ligner man ikke alle de andre med La La Berlin tørklæder”.
  Derfor vil jeg gerne strikke det flotte tørklæde i farven ‘Soft Rosa’ og lægge det under 🌲’et til hende. Men, mon ikke jeg ‘kommer til at låne’ det af og til!
  Rigtig glædelig jul, Line, og tak for en fantastisk blog👼🏻☃️🎶🎅🏻

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   14/12/2017 at 15:13

   Kære Charlotte.

   Jeg trak dig som en af de heldige vindere, og offentliggjorde det for nogle dage siden på bloggen.

   Jeg har desværre ikke hørt fra dig. Hvis du fortsat er interesseret så skal du melde tilbage asap- Ellers må eg trække en ny vinder.

   Jeg har brug for størrelse, farve og adresse.

   Bedste hilsner
   Line

   Svar
   • Charlotte Wagner

    05/02/2018 at 21:39

    Kære Line
    Øv, øv og atter øv!
    Jeg, som ellers aldrig vinder noget, var så en de tre heldige vindere af et af de vidunderlige Önling-strikkekit til sjal, og så overser jeg helt mit navn på vinderlisten og ser heller ikke din besked😔
    – hvor uheldig kan man være….
    Regner med, at du, som du skrev, har trukket en anden vinder tilbage i december, men hvis ikke🙏🏼, så er min adresse:
    Charlotte Wagner
    Nyvej 1, st..
    3460 Birkerød
    ….og min datter ønsker sig fortsat et stort sjal i lysegrå💕
    Fortsat tak for din fantastiske blog…!
    Kh
    Charlotte

    Svar
 • Else Johnsen

  05/12/2017 at 12:26

  Det er noget at det smukkeste, det vil jeg rigtig gerne vinde og strikke til min datter. Hun kan godt bruge noget varmt om halsen, hun er lige kommet hjem efter 4 mdr. i Østen. Gerne grå.

  Svar
 • Karin Krause Staudal

  05/12/2017 at 12:23

  Hej Line!
  Håber jeg kan være een af de heldige 3. Gerne samme farve som vist på billedet.
  Glædelig jul til hele din familie. Kærlig hilsen Karin

  Svar
 • Kirsten Abelin

  05/12/2017 at 12:06

  Kære Line
  Vi skal da strikke om kap 👍😄
  Du skriver man kan vælge farve, men er det ikke størrelse. Jeg ønsker mig et medium i den skønne grå farve.
  God jul
  Kh Kirsten

  Svar
 • Susanne Glyngby

  05/12/2017 at 11:58

  Det vil da være en rigtig skøn ting at vinde. Skulle jeg være heldig, må farven gerne være lys grå.
  Mange julehilsner
  Susanne

  Svar
 • Mette Kühl

  05/12/2017 at 11:54

  Og i øvrigt er der den sidste torsdag i måneden strikkecafe i Lyngby på cafe de Picasso. Så hyggeligt – altid gode råd og mange gode snakke. Alle er velkomne. Tilmelding via Facebook gruppen.

  Svar
 • Mette Kühl

  05/12/2017 at 11:53

  Helt enig – at strikke er mit zen – total afstress og nødvendigt i en travl hverdag. Skal altid liiiiige nå et par omgange. Har for nylig kastet mig over fair isle, – nu kan jeg ikke få nok af det strik, selvom jeg til tider strikker mere baglæns end frem.

  Svar
 • Karla Gøte

  05/12/2017 at 11:51

  Der er ikke noget bedre end hjemmestrik, så dejligt at det er in igen at nørkle 😀 Hvis jeg bliver den heldige vinder ønsker jeg farven råhvid.

  Svar
 • Mette Andersen

  05/12/2017 at 11:50

  Jeg har også kastet mig over karkludene, ville være fantastisk at gå lov til at prøve kræfter med tørklædet i gråt 🙏🍀

  Svar
 • ulla sandborg kristiansen

  05/12/2017 at 11:40

  Vil elske at vinde et strikkesæt. Jeg sidder med 2 stk brækkede ankler så nu er tiden til at genoptage strikkeriet.

  Svar
  • Lene Andersen

   09/12/2017 at 00:36

   Hej Line
   Tror vi minder en del om hinanden. Jeg elsker at læse dine indlæg. Du er en fantastisk pige, siger din mening . Jeg glæder mig altid til at læse, det gør mig glad.
   Jeg fik stress , gik ned med flaget med et brav, det var virkelig skræmmende. Efter 3 måneder med gåture i skoven , hjem og ligge på sofaen, kom jeg i tanke om mine strikkepinde og garn rester. Jeg begyndte at strikke . Det hjalp mig op, jeg meldte mig ind i den lokale strikkeklub . 😊😊
   Derfor vil jeg selvfølgelig gerne vinde strikkekit til et lækkert tørklæde. Gerne mørkegrå.
   Vi er mange herude der strikker, du må endelig ikke føle dig gammel Line. Strikning er det nye sort.

   Svar

Skriv et svar