Der blev jeg sgu lige tøsebegejstret!

Der blev jeg sgu lige tøsebegejstret!

Det sker ikke så tit, at jeg bliver inviteret til fornemme arrangementer i modebranchen, men det blev jeg så i går efter alle kunstens regler. Og ja, der blev jeg sgu lige tøsebegejstret!

Der blev sgu lige tøsebegejstret!

Puder i signaturfarve på båden… Og min nye sag!

Det franske modehus Hermès inviterede til åbning af deres nye modebutik i Danmark. Den har vist været åben nogen tid, men jeg er lidt for nærig til de dyre modehuse og designmærker, så det er ikke der, min shoppingvej normalt går forbi, og mine penge bliver spenderet.

Nå, men jeg var alligevel blandt en masse ”fine , sjove og kendte” mennesker, der var inviteret, og på invitationen stod der, at man skulle møde på parkeringspladsen foran skuespilhuset i København. Dresscode var coctail (altså kort aftenkjole). Min yngste, som er meget modeinteresseret, var helt høj over invitationen på mine vegne og sagde: ”Mor, det SKAL du altså med til”. Så jeg takkede ja.

Der blev jeg sgu lige tøsebegejstret!Jeg iførte mig en ældre sortsag. Mine nye lækre laksko fra Nice, min nye skriggule Michael Kors taske fra Milano og matchende jakke fra Zara på Rue Faubourg Saint Honore i Paris. Ja, ja, kom ikke her – man er vel lidt international! Jeg ejer ikke noget fra Hermès selv – udover en herreparfume, som dog er en af min yndlings. Så jeg duftede lidt af modehuset.

Jeg føler mig nogle gange lidt kejtet til disse arrangementer, selvom jeg er god til at netværk og snakke med mennesker. Men kender I det : Pludselig dukker følelsen OP: Fuck, jeg er jo bare lille Line fra Hillerød. Hvad laver jeg her! Nå, men det er jo også en del af det at BLOGGE. Og det er faktisk sjovt, fordi jeg lærer og oplever noget nyt og møder nye spændende mennesker.

Der blev jeg sgu lige lidt tøsebegejstret!

Huset bygget KUN til festen

Vi blev fragtet i både fra Ofelia Plads ved Skuespilhuset til Refshaleøen. Alle fik en blomst udleveret – som matchede farven på det bord man skulle sidde ved. Bådene var alle pyntede med orange velourpuder – totalt tjekket. Var man begejstret inden sejladsen – så steg begejstringen en tak til ved ankomsten til Refshaleøen. Her stod hele Hermès ledelsen linet op fra topchefen og ned… Og trykkede hånd til de 250 gæster –  og herefter var det bare at følge stien i solnedgang op mod det hus, der var bygget til lejligheden.

Yes, der var bygget et hus til lejligheden, som blev revet ned igen her til morgen !

Der blev jeg sgu lige tøsebegejstret!

Smuk forret

Alt var i udsøgt skandinavisk stil fra huset over borddækningen, stolene (250 forskellige stole i klassisk dansk design). Og menuen, som Restaurant 108 stod for, var biodynamisk og bestod af skandinaviske råvarer… Crudité af friske grøntsager og blomster, små makrelhapser, glaseret lam med byg og salat og vilde blåbær til dessert.

Jeg måtte knibe mig selv et par gange i armen, for jeg tror aldrig, jeg har deltaget i et arrangement så gennemført og ekstravagant. Og jeg tør slet ikke tænke på, hvad det har kostet at skabe sådan en event, og hvad man kunne have fået for de penge.

Der blev jeg sgu lige lidt tøsebegejstret!

Nattefest 3 etager under byen

… Og troede man så, at festen sluttede her ? NEJ, det gjorde den ikke. Vi forlod det smukke hus på Refshaleøen og blev sejlet tilbage til Ofelia Plads, hvor nattefesten foregik 3 etager under København – i parkeringskælderen under pladsen. Her blev der danset og festet badet i orange lys, med orange olietønder og champagne ad libitum.

Ærligt, jeg har aldrig set noget lignende! Bare synd, at man ikke havde inviteret byens hjemløse til lækre rester og en smuk overnatning i engangshuset på Refshaleøen. Så havde ekstravagancen givet lidt mere mening.

Hav en dejlig weekend.

PS Jeg ved godt garageporten trænger til maling !

Hele outfittet fra top til tå!

Hele outfittet fra top til tå!

 

Der blev jeg sgu lige tøsebegejstret!

På vej til fest i både

Der blev jeg sgu lige lidt tøsebegejstret!

Fornem modtagelse – lidt mørkt men det lysnede!

Der blev jeg sgu lige tøsebegejstret!

Min franske bordherre Norbert fra Hermès

Der blev jeg sgu lige tøsebegejstret!

Smuk borddækning

Der blev jeg sgu lige tøsebegejstret!

Blyant og brev som skulle sendes til en særlig person

Der blev jeg sgu tøsebegejstret!

Blomsterdekoration i loftet – selvfølgelig i orange

Der blev jeg sgu lidt tøsebegejstret!

Nattefest i parkeringskælderen!

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

4 kommentarer

 • mormormedstiletter

  01/09/2017 at 20:13

  Fedt, at du var med til det arrangement!
  – og jeg er vild med din gule taske og især MK, da det er tasker til overkommelige priser, så man ikke får dårlig samvittighed over kun at bruge dem få gange;-)

  Svar
 • Hanne Køhlert

  01/09/2017 at 11:27

  Du skriver så godt elsker at læse, når du skriver om sådan noget som en event hos Hermés
  God weekend

  Svar

Skriv et svar