Rigtige mænd

Rigtige mænd kan trylle med staven!

Ja, ja jeg ved godt, der er undertoner af sex og omklædningsrum, når jeg skriver, at rigtige mænd kan trylle med staven!

Men jeg er så glad i låget, for jeg har fået et tilbud, jeg ikke kan sige nej til. Og jeg vil gerne dele det med Jer.

Jeg er blevet en af foreløbig 15 ambassadører for Ishockey VM i Danmark til næste år – som eneste kvinde. Behøver jeg sige, jeg er henrykt ? Vi var samlet første gang sidste lørdag i Royal Arena i København, hvor Car Park North spillede koncert. De skal nemlig levere den officielle VM-sang.

Rigtige mænd kan trylle med staven!

5 af de 10 ishockey ambassadører og maskotten Ducky

Og se lige et felt : Mathias Käki Jørgensen fra tv-serien Nordskov, Jes Dorph-Petersen , Morten Bødskov , overborgmester Frank Jensen, Claus Elming,  Lars Seier Christensen, Brian Mikkelsen, Henrik Sass Larsen, Olaf Eller, Eloq, Rune Rask, Claus Elming, Morten Green, Rune Glifberg og Nicky Russell.

Jeg har det jo med ishockey som med vin, mad og sex: det er fantastisk. Det skal ses, opleves og nydes, fordi det er underholdning af topatleter på topplan i højt tempo, i en fortættet stemning, med musik og gang i den. I MÅ komme med..

Verdens 16 bedste ishockeynationer indtager København og Herning fra den 4.  til 20.maj. Som I ved, har jeg selv spillet verdens hårdeste og sejeste sport hele min ungdom. Jeg har fulgt det danske herre ishockeylandshold fra 1977, hvor de spillede i C-gruppen og hele vejen til toppen, da de spillede A-VM for allerførste gang i Finland i 2003.

Rigtige mænd kan trylle med staven!

Vi har dækket mange ting sammen Jes og jeg. Nu er vi også dette.

Jeg var vært og stod som en anden konfirmandmor med tårer i øjnene, da Danmark for første gang nogensinde slog USA og spillede uafgjort med Canada. To af verdens førende ishockeynationer.

Hvorfor betyder det noget – og hvad rager det os kvinder her på bloggen. Det rager os i den grad – og jeg vil gerne invitere jer ind i en sportsverden, som er unik og underholdende. For det første er ishockeyspillere udstyret med nogle af de meste komplette og flotte sportskroppe… Og det synes de fleste kvinder er lækkert.

Og jo jo de er pakket ind i alverdens udstyr… Men det er vikinger på is, der kæmper så sveden sprøjter – og nogle gange blodet med. Og så er ishockeyspillere ekvilibrister på is, der i højt tempo på en lille bane og med en stav i hånden og en puck på størrelse med bagerens medaljer, kan give enhver sportstosse julelys i øjnene. Og så foregår det indendørs – man fryser ikke.

Rigtige mænd kan trylle med staven!Nu kommer så verdens allerbedste ishockeyspillere til Danmark for første gang nogensinde. Det er den største sportsbegivenhed, der nogensinde har været i Danmark – og Danmark er jo en pygmæ med sine 5 millioner indbyggere sammenlignet med store nationer som USA, Canada og Rusland. Derfor skal vi jo bakke op om de 25 unge seje mænd, der skal holde Dannebrog højt.

Er der nogen af Jer der vil med på en oplever ? Så skriv her på bloggen… Måske kan jeg trylle noget frem !

Rigtig dejlig søndag

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

33 kommentarer

 • Kisser winter

  21/11/2017 at 23:05

  Hej Line
  Fantastisk indlæg om ishockey. Og selvfølgelig skal vi kvinder rykke os også på sporten. Jeg siger gerne ja tak til en fantastisk sportsoplevelse, hvor der er mænd med flotte kroppe som svinge staven hen over isen.
  Det bliver stort 💪🏻👍

  Svar
 • Zofia

  21/11/2017 at 11:36

  Hej Line, Tillykke med titlen, hvor fantastisk… Vil elske at være med…. Er selv “gammel” ishockey spiller, spillede i Brøndby, da de en kort årrække, havde et dame hold,jeg var 1. målmand 🙂 nåede også at spille kamp mod dig og dit hold (Vi tabte stort Line):) Levede og åndede i Brøndby Hallen i teenage årene. Det ville være fantastisk. 🙂 Kh. Zofia

  Svar
 • Martin

  20/11/2017 at 23:33

  Kære Line
  Fedt! Som viceforstander på Brøndby Idrætsefterskole – og initiativtager til Danmarks første og hidtil eneste ishockeylinje for piger på en efterskole, følger jeg – og pigerne – spændt arbejdet frem mod den største sportsbegivenhed nogensinde på dansk grund! Og i en tid hvor pige/kvindehockeyen har trænge kår i DK, er det sgu dejligt at se, at man anerkender dig som repræsentant for hockeyen!
  Høj stok her fra😉
  Bedste hilsner
  Martin Lund

  Svar
 • Emma Beckneir

  20/11/2017 at 23:19

  Hej Line.
  Vi vil glæde os til at se dig til VM i Herning.
  Har forlængst købt billetter og håber vores svigersøn skal hjem og spille for DK
  På gensyn i Herning næste år og selvfølgelig klarer de danske drenge sig godt 👍🌹🎈

  Svar
 • Laila

  20/11/2017 at 20:30

  Stort tillykke med titlen ☺️🏒 Ishockey er fantastisk og følger selv meget med. Det ville være så fedt at komme med på en oplever 😉 ser frem til VM i Danmark og glæder mig over at vi som en lille hockeynation kan få det hjem til os ☺️🏒💪

  Svar
 • Leif Bonven

  20/11/2017 at 19:47

  Line!
  Bare fortsæt med din blog, tag de emner op som du finder relevant, og finder du det nødvendigt at bruge lidt “sexsiktiske” overskrifter så bare fortsæt.

  Svar
 • Anne Brøndum

  20/11/2017 at 18:52

  Hej Line

  Jeg vil SÅ gerne se en ishockeylandskamp live. Det fanger mig ikke rigtigt på TV, fordi pucken bare fiser afsted, og jeg har svært ved at få overblikket. Det ved jeg, man får til en rigtig kamp, så hvis du kan trylle, håber jeg der drysser lidt støv ned over mig.

  Svar
 • Camilla Vang Østergaard

  20/11/2017 at 17:43

  Kunne ikke være mere enig. Verdens bedste sport – intet mindre 😊
  Brugte selv det meste af ungdommen i kostalden i Rødovre … startede dengang, hvor pigerne trænede 2 timer søndag aften -Typisk efter en 1. Divisionskamp … og når vi var rigtig heldige, så var det den søde halmand, der var på job … så fik vi kørt isen ….
  Sad også troligt til hver eneste kamp i Brøndbyhallen dengang i start-90’erne, hvor Danmark rykkede fra C til B … tror da jeg skal overtale min mand til at tage med mig ind og se noget hockey snart … han har dog den “brist”, at han holder med Norskov … eller Frederikshavn … men det er vel een af de ting man må forvente, når man er så tovlig at gifte sig med en nordjyde 😁

  Svar
 • Edwin Chammon

  20/11/2017 at 11:47

  Kære Line 😘
  Jeg vil utrolig gerne med til nogle kampe, hvis vi kan følges, så du kan sætte mig ind i spillet. Og ja jeg blander mig i 50+ kvinder, men der er ingen som dig, der kan udtrykke sig som dig, og på dig og på en fantastisk medrivende måde. Tak for dig 😍.
  Knus fra Edwin

  Svar
 • Terese Hansen

  20/11/2017 at 11:16

  Hej Line,
  Følger din blok og er helt vild med den.
  Det er så fedt og se ishockey, der er fart på og det er så spændende.
  Da jeg var ung fulgte jeg herrerne fra HIK og var med på deres Jyllandsture sammen med en veninde. Men dengang var det nok mest de “lækre” drenge der trak 🙂
  Men i dag er det spillet der

  Svar
 • Gitte Leth

  20/11/2017 at 11:11

  Ville elske at være med til det;-) Har set flere Esbjerg kampe i mine yngre dage, det var vildt spændende;-)

  Svar
 • Christina Glad Filtenborg

  20/11/2017 at 10:44

  Kære Line
  Vil elske at komme med på en hockey oplevelse – selvom jeg til daglig oplever hockey på tæt hold. Min datter spiller på 5. år ishockey i KSF hun spiller nu på uge 11 som målmand – så en stor del af vores liv drejer sig om ishockey – men vil elske at tage hende med ind at se verdens bedste ishockey spillere, da det er hendes drøm selv at blive en af dem.
  Christina

  Svar
 • Christel Irmov

  20/11/2017 at 08:25

  Hej Line,
  Wow hvor spændende!
  Min dreng på 7 startede til ishockey i den nye hal ved siden af Arenaen for et år siden. Siden da har vi begge været bidt af sporten! Som du siger, den skal opleves live. Der så meget knald på, fart, mål og bare gang i den. Elsker det!
  Jeg var SÅ glad da jeg fandt ud af vi kunne komme til VM lige i Kbh hvor vi bor. Men da jeg så priserne, har jeg desværre måtte fortælle min dreng at det ikke kan lade sig gøre. Av det er dyrt…
  Drømmer om at kunne tage ham med og se en ‘rigtig’ ishockey kamp i så fedt et setup som i Arenaen.
  Stort kram og tak for en dejlig blog,
  Kh Christel.

  Svar
 • Anne-Marie Back

  20/11/2017 at 08:18

  Som mangeårig “hockey mom” ville det da være fantastisk med lidt hockey-tryllerier😊

  Svar
 • Sabine

  20/11/2017 at 07:49

  Faceoff, iceing, slashing, powerplay, boxplay der er så mange udtryk og regler i Ishocky.
  Jeg håber med VM til Danmark og et så stærkt hold til at dække det, at der også bliver tid til at forklare regler udtryk og hvad der faktisk sker på isen.

  Svar
 • AL

  19/11/2017 at 23:55

  Må erkende jeg aldrig har set en kamp live, det kunne da være fantastisk for en “gammel kone” som mig at opleve og hvis det skal ske kan det jo ikke værre større end til et VM i Danmark 🎶🇩🇰🍀🤞

  Svar
 • Linda Larsen

  19/11/2017 at 23:47

  Hej Line
  Ishockey er en fantatisk sport 🏒🏒
  Jeg er født ind i en hockeyfamilie , så jeg har set masser af kampe, i de forskellige haller i Danmark og Sverige …( gør det stadig )
  Nu har jeg selv en 15 årig dreng som elsker den fantastiske sport , og har spillet siden han var 2,5 år hans store drøm er at møde Sidney crosby 🙏🏒
  Så hvis du kan trylle , vil han blive glad😍😊

  Svar
 • Helle (Emma)

  19/11/2017 at 23:44

  Hej Line.
  Tillykke med titlen.
  Ja, hockey er bare den fedeste sportsgren.
  Jeg skal SÅ meget se WM. Det er fantastisk, at det er lykkes, at få det til DK.
  Hvis du kan trylle lidt, så der bliver plads til mig, lover jeg at synge højt og larmende i alle 3 perioder i alle kampe 😀

  Svar
 • Birgitte Sørensen

  19/11/2017 at 23:35

  Hej Line.
  Allerførst, du er den sejeste kvinde.
  Dernæst, min bedre halvdel har lige fået 1 dagsbillet til den 4. Maj, i 60 års gave, af den elieteklub, han er holdleder for. 1 billet. Øv.
  Min datter spiller hockey, og jeg er holdleder for vores piger, og vi er faktisk lige så vilde med den sport som mændene, selv om vi ikke bliver regnet for slet så meget. Og vi kunne for pokker da også godt tænke os at se nogen trylle med staven. 😉
  Den bedste sport. Højt tempo, fysisk spil og ikke alt det pyller, som i visse andre sportsgrene.
  Birgitte

  Svar
 • Camilla T

  19/11/2017 at 22:57

  Hvor er det fedt at læse at du er blevet ambassadør 👍🏻 Elsker selv sporten højt, og synes at alle som ikke har prøvet at opleve en rigtig hockey kamp, med stemning, spillet, sang og self en kold fad går glip af en fed oplevelse 😀
  Var som juleaften for mig, da det blev offentliggjort at VM2018 skulle holdes i DK. At kunne komme til at opleve det i lille DK er for vildt.
  Og ja vil gerne med på en oplever 💪🏼

  Svar
 • Lene Kranker

  19/11/2017 at 22:50

  Hej Line
  Jeg må indrømme, at min favoritsport er håndbold, men jeg er vil meget gerne se, de danske vikinger live. Jeg bor i Nakskov og har kun set ishockey på tv, så det vil være en fantastisk oplevelse at se isens Nøddesbo, Landin og Mikkel live 😉 Kh Lene Kranker

  Svar
 • Denice Sortenstjerne Sindlev

  19/11/2017 at 22:38

  Hej Line
  Jeg ville elske at komme med på din rejse.
  Jeg er voksede op med
  Ishockey, hvor andre familier var på stadion og se fodboldt var jeg i skøjtehallen med min far og lillebror for at se ishockey. De første par år med en slikpose i hånden. Senere var det for at se spillet.
  Eller bare at hænge ud i hallen ved træning og se på spiller.
  Jeg ville elske at komme ind og se WM i Danmark, men syntes ikke lige økonomien byder det.
  Men sådan er livet fyldt med sorger og glæder og for korte underhylder😂

  Svar
 • Gitte

  19/11/2017 at 22:37

  Hej Line. Jeg elsker hockey , og er altid i hallen når White Hawks spiller, vi hører også rundt i landet og følger dem. Skal helt sikkert også se det, når landsholdet skal spille

  Svar
 • Søren Høyer

  19/11/2017 at 22:18

  Hej Line,
  hvor er det fedt at høre, tillykke.
  Jeg skal så meget til Ishockey VM sammen med min søn Joakim.
  De bedste hilsner, Søren

  Svar
 • Dorte Vind Nielsen

  19/11/2017 at 22:09

  Hej Line,
  Da min mand og jeg mødte hinanden først i 90´erne fulgte vi Esbjerg Ishockey Klub i en del år, da Olle og Tolle var stjernerne dernede 😀 Så fik vi børn og tiden blev besat med andre ting. Nu er de flyttet hjemmefra og vi er igen begyndt at tage afsted til Ishockey. Det ville bare være så fedt at komme ind og se VM i Ishockey på dansk jord.
  Kh Dorte

  Svar
 • Jonas Lindgren Christensen

  19/11/2017 at 22:02

  Hej Line
  Det ville være en fantastisk oplevelse for mig at være med til. Jeg startede selv til ishockey som 6 årig i Hvidovre. Jeg har stadig VHS bånd fra vores oprykning fra C-VM i Brøndbyhallen `91, og tre år senere var vi U12 drenge så heldige, at være med til at åbne B-VM foran en fyldt Brøndbyhal lige inden Danmark Holland. Det blev Danmarks første sejr over dem i 23 år. Alligevel var jeg ikke HELT vildt glad for sejren. Så kan du måske gætte hvem jeg kørte ind for😉

  Svar
 • Jessica

  19/11/2017 at 22:00

  Kære Line
  Jeg elsker ishockey. Det er en stor passion og den flyder som DNA i min krop. Jeg elsker det så meget, så jeg er frivillig på et elitehold i Metalligaen (udvisningsboks) og sidder også i bestyrelsen i en ishockey klub. Begge mine børn spiller også, så vi er som familie fælles om vores passion.
  Jeg vil elske, hvis dine “tryllerier” kun resultere i, at jeg kom til at opleve en ishockey kamp på så højt et niveau. Det vil være en kæmpe oplevelse ❤

  Svar
 • kyle rogerson

  19/11/2017 at 21:35

  Excellent Blog! I would love to experience IIHF ! I have played hockey for 8 years growing up, the best sport on the earth. I am a Canadian living in Aarhus with my Danish wife ! I think we will try and see Can vs Den !! Sydney Crosby is also from my hometown

  Svar
 • Marie

  19/11/2017 at 21:16

  Ja, det ville være fedt! Har selv spillet ishockey i mine yngre år, og det er alt for lang tid siden sidst jeg så en kamp 💪

  Svar
 • Dorthe Schäffer

  19/11/2017 at 14:39

  Tillykke med titlen😁 Kunne ikke være mere enig. Det blir ikke større, mere fantastisk, helt unikt😀 Ishockey er bare verdens bedste sport…har jeg hørt🤣🤣

  Svar
 • Anne Karlsen

  19/11/2017 at 14:15

  Ishockey er magisk og spændende at se. Trods en barndom i Sverige, hvor det var på programmet til idræt, har jeg dog aldrig set en stor kamp IRL. Det kunne være spændende at få lov til at opleve det på dansk jord sammen med mine teenagedrenge.
  Synes det er sejt at du har spillet på højt plan 💪
  Tak for dine gode og spændende indlæg, og også dit mod i fht kvinder og inkontinens. 💪
  Kh
  Anne

  Svar
 • Joan

  19/11/2017 at 14:02

  Hej Line

  Følger din blog, og elsker det😃

  Jeg læste lige artiklen om ishockey, må indrømme at jeg aldrig har været til en kamp og ej heller tænkt mig at jeg skulle, men du fik det til at lyde indbydende😆 Så kan du trylle så det sker for mig og min mand så bliver jeg sgu glad i låget 👌🏻

  Knus fra Joan

  PS. Har en nevø der nu er 26 år og som altid har sagt at du er hans drømmekvinde, lidt pudsigt aldersforskellen taget i betragtning 😃

  Svar

Skriv et svar