• Home
  • /
  • Alder
  • /
  • Pension kan godt være sexet !
Pesion

Pension kan godt være sexet !

Jeg har været til møde med min pensionsrådgiver i dag.  Normalt tænker de flest nok gaaaabbbbb, men det var alt andet end kedeligt af to grunde. Den første – som er absolut væsentlig – er, at min pensionsrådgiver er en ualmindelig flot mand. Han er godt gift – så vi er ikke ude i den slags tanker. Men det hjælper nu en del på interessen for stoffet, når manden, der tegner og fortæller, er af den lækre slags, som tilmed gør det med en begejstring, som solgte han samtalekøkkener.

Den anden grund er, at jeg er nødt til at få styr på min pension og sundhedsforsikringer. Jeg har jo forladt mit sikre job på TV for at blive selvstændig igen, og jeg må med skam melde, at jeg som langt de fleste kvinder synes, at en pensionsordning bare er noget, man har. Og så må andre i øvrigt forvalte den.

Den lækre pensionsrådgiver havde inden mødet i dag bedt mig hente alle mine pensions oplysninger på pensionsinfo.dk. Jeg anede ikke, der fandtes sådan en side. Men jeg var helt høj, da jeg åbnede den. Den viser nemlig, hvor meget jeg kan forvente at få udbetalt hver måned, hvis jeg går på pension om 5, 10 eller 15 år… Og det kan godt være, der ikke bliver penge til sushi og beuf bearnaise hver dag,  men jeg kommer heller ikke til at sulte. Og det kan jeg takke ham for – rådgiveren.

Jeg ved godt, det ikke er alle, der har et job med pensionsordning eller ressourcer til at spare op – men det giver mening, hvis man kan. Og desværre er det sådan, at vi som kvinder har et stort efterslæb i forhold til mændene. Og det kan vi jo kun gøre noget ved selv. Fra nu vil jeg løbende holde øje med min pension – ligesom jeg gør med min budgetkonto og min benzinmåler. Og så vil jeg glæde mig til, at jeg bliver kaldt ind til næste pensionsmøde om et par år hos ham den flotte pensionsmand.

Og så sendte han mig i øvrigt videre til møde i min bank med ordene: “Kræv noget af dem – de skal ikke slippe for nemt”. Det betød, at jeg i dag slap af med gebyrer for mange tusind kroner. Sådan og tak!

Har du styr på din pension ?

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar