Min tid er kostbar, og jeg elsker den.

Min tid er kostbar, og jeg elsker den.


Sponsoreret af Grohe:

Jeg besluttede allerede før jul, at der fremover skulle være mere ”Line tid” i mit liv. Ikke bare til at finde den efterhånden så omtalte mand, til at rejse og dermed lade op i et travlt liv med børn og karriere. Bare mere tid til MIG i erkendelse af, at min tid er kostbar, og jeg elsker den.

Grohe – ja det er dem med blandingsbatterierne – kører netop nu kampagnen #DitBadDinTid, der lige præcis handler om, hvad travle kvinder gør i badet, når de endelig har lidt tid til sig selv. Når børnene er lagt i seng, når manden rydder op efter aftensmaden, og klokken runder 20. Det gik op for mig, at sådan var det måske engang for mig, da mine børn var små. Men nu er de store, og ofte står maden først på bordet efter klokken er 20. Og der er først ro i huset lige omkring midnat.

Så ”min-tid” findes sjældent om aftenen, hvor nyhederne ruller over skærmen, og drengene er sultne. ”Min tid” på badeværelset under bruseren, i badekarret eller bare foran spejlet er, når jeg en sjælden gang har tid til overs til at pleje mig selv i løbet af dagen.

Min tid er kostbar, og jeg elsker den.

Ingefær the, en god bog og stearinlys

Sådan en dag som i går eftermiddag, hvor huset er stille, og jeg har det hele for mig selv. Hvor jeg kan fylde badekarret med perfekt tempereret vand og lækre æteriske olier. Tænde for stearinlys, lave en kop urtethe. Finde en god bog frem og forsigtigt glide ned i det varme vand og bare slappe af. Og i øvrigt huske at låse badeværelses døren, så vores hund ikke lige skubber den op med snuden og vil være med på sidelinjen.

Min mor gav mig engang den skønneste nakkepude med sugekopper, så den kan sidde fast på badekarret. Den ligger bagerst i skabet som et vidnesbyrd om, at jeg ikke er alt for god til at tage den vidunderlige og nødvendige time-out. Men den kom også frem i dag. Puden.

Og faktisk havde jeg helt glemt, hvor skønt og nemt det er, at tage den lille pause herhjemme. Ingen taske der skal pakkes for at gå i spa eller wellness ude. Bare vand, olie og skum i badekarret. Eller en tur under en fed bruser som f.eks. Grohe Rainshower Smartcontrol. Nemt og lækkert – du kan selv se på linket her.

Jeg tror rigtig mange har det som jeg, at de glemmer sig selv i hverdagens travlhed, fordi der er så meget vi skal og gerne vil nå: Træning, veninder, familien, børn. Men hvis vi ikke engang imellem tager det lille time-out, der ikke fokuserer på at YDE men bare NYDE, så brænder vi lettere sammen.

Hvad er ”din tid” for dig ? Og er du god nok til at tage de små pauser og f.eks lægge dig i badet og bare slappe af ?

#GroheDesign, #DitBadDinTid, #GroheSmartControl,#Sponsoreret

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar