Hvordan kan du holde til det?

Hvordan kan du holde til det?

Reklame: Hvordan kan du holde til det? Du er jo snart 60! Spørgsmålet kom fra min mor forleden, da jeg netop var kommet hjem fra to ugers intensiv fitness camp i Spanien med en masse skønne kvinder. 34 træninger på to uger – og min mor rystede på hovedet og konstaterede tørt, at det havde hun ikke klaret.

Jeg startede sidste sommer på kosttilskuddet fra VitaePro  Og allerede efter et par måneder mærkede jeg, at jeg ikke var så træt som normalt efter mine træninger.

Min krop skulle stå sin prøve

Hvordan kan du holde til det?

Jeg KU’ sgu ! Og jeg er så glad.

Mine 4 årlige camps har været aflyst i halvandet år pga corona. Jeg har savnet dem, og selvom jeg har trænet herhjemme flere gange om ugen i min egen stue, så var jeg nervøs for, hvor meget min krop og hjerne kunne klare.

Jeg har jeg ikke været sammen med så mange mennesker så intenst to uger i streg i umindelige tider. Og det at være mentalt på i to uger er næsten lige så krævende som at træne fysisk. For min opgave er jo at gå forrest, motivere og opmuntre, dem der er med.

Og derfor var mine camps nærmest en eksamen, der skulle vise mig om min krop og jeg stadig kunne holde til det. Og JA, det det kunne vi!

Træt men ikke smadret

Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var træt efter 14 så intensive dage på træningslejr. Og selvom jeg helst ikke vil indrømme det, så BLIVER min krop ældre, og aldringsprocessen stopper jo ikke, selvom jeg træner og spiser sundt. Vidste du fx, at vores muskelmasse begynder at skrumpe allerede fra 40-årsalderen? Med tanke på det, vil jeg gerne være på den sikre side.

Jeg kender efterhånden min krop så godt, at jeg ved, den skal have de rette ’godbidder’ hver dag. Og selv når jeg er på farten, har jeg selvfølgelig mine små røde ’VitaePro-venner’ med. Sammen med frugt, grønt, vand, søvn og motion giver de mig og mine muskler, knogler, led, hjerte mv  de ALLER bedste betingelser

Hvad indeholder De små røde?

Hvordan kan du holde til det?

En klassisk morgenmad hjemme hos mig – en lille rød hver dag!!

VitaePro indeholder en masse gode, naturlige ingredienser af høj kvalitet, og som det ‘madøre’, jeg er, er det vigtigt for mig. Selvfølgelig kan jeg få en del gennem min normale kost – men med mit kosttilskud, skal jeg ikke bekymre mig om det. Jeg VED, jeg er dækket ind med bl.a. C,D,E-vitaminer, B12, Omega 3, Selen og olivenoliepolyphenol. De virker på forskellige processer i min krop, lige fra at mindske træthed, beskytte cellerne mod oxidativt stress (som man kan få fx ved hård fysisk træning) og hjælpe mine muskler.

Du kan læse mere om, hvad VitaePro indeholder i det indlæg, som jeg skrev sidste år HER.

Jeg fortsætter ufortrødent med lille morgenritual. Og hvis du vil prøve, får du første pakke til halv pris – 164 kr. Den bliver leveret lige til døren – fragtfrit. Du skal bare klikke på dette link!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

Skriv et svar