Hør hele Liane's historie

Hør hele Liane’s historie

Reklame for Støt Brysterne: Forleden postede jeg den tankevækkende historie om 47- årige Liane Skaar. Hun fik konstateret brystkræft for snart 11 måneder siden. Og trods kemo, operation og stråler, har Lianes kræft bredt sig til hjernen. Hør hele Liane’s historie

Det er historien om, hvor skrøbeligt livet er, og hvor meget vi skal holde øje med selv små symptomer, som kan udvikle sig livstruende. Lianes budskab til os er klart.

Se videoen og lyt til hele Lianes historie. Den er barsk, ja. I tirsdags fik Liane foretaget en PET-scanning, der giver lidt lys i som sygeplejersken sagde: Du skal være glad, selvom der er lang vej endnu.

Hjælp mig med at støtte Støt Brysterne

Jeg håber samtidig, at du vil hjælpe mig med at støtte Stør Brysterne. Min indsamling slutter på tirsdag, og jeg har foreløbig nået 22.000 kr – men jeg havde et mål om at indsamle 50.000kr. Så jeg har brug for jeres hjælp. Penge går til Støt Brysterne  Brysterne til forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Du kan støtte ved at klikke på linket her 

Du kan også SMS til 1277 og skrive teksten SB line, så støtter du automatisk med 150 kr plus sms takst. Eller støt med et valgfrit beløb på mobilepay på 650205

Hør hele Liane’s historie her:

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

  • Line Baun Danielsen

   11/12/2020 at 19:56

   Kære Susanne

   Ja, det er så umådelig trist og uretfærdig.

   Jeg kondolerer og vil altid mindes Liane som det livstykke og glade menneske hun var

   Æret være Lianes minde.❤️

   Svar
 • Jeanette Kær

  03/10/2020 at 10:50

  Kære Liane

  Tak fordi du deler din historie med os <3
  Sender AL kærlighed din vej <3 <3
  Bliv ved med at kæmpe <3 <3 <3

  Kærlig hilsen
  Jeanette

  Svar

Skriv et svar