Hjælp - jeg er sgu forvirret!

Hjælp – jeg er sgu lidt forvirret!

Jeg er på modemessen i Bellacenter i København i de her dage. Dels for at hjælpe min veninde og for at få i inspiration til næste sommers garderobe. Alt er stort set tilladt. Striber, blomster, dyreprint. Hjælp – jeg er sgu lidt forvirret!

Hjlp - jeg er sgu lidt forvirret

4 smukke leoparder!

Bildøren var knap nok smækket i bag mig før jeg troede, jeg fejlagtigt var havnet i zoologisk have. Det vrimlede med leoparder og slanger – som smøg sig på kvinder i alle aldre og størrelser. Altså på deres kjoler, nederdele, sko og bluser.

Dyreprint er hot – men bare ikke hos mig. Der er det NOT, jeg kan simpelthen ikke li’ det, selvom jeg forsøger. – jeg nøjes med et par fake slangeskindssko og en jakke, som jeg netop har erhvervet mig i Lissabon. Mest for sjov og for at være bare lidt med på moden.

Jer, der følger mig her på bloggen, ved, at jeg godt kan lide tøj og har meget af det – især sko. Tøj er i min verden også en måde at udtrykke sig på og vise, hvem man er. Men jeg har det samtidig sådan med mode, at man ikke skal klæde sig i hvad som helst, bare fordi trenden dikterer det. Som f.eks med dyreprint eller cykelshorts, som er dukket op i flere modereportager, jeg har set.

Hjælp - jeg er sgu lidt forvirret!

Mine næste musthaves fra Apair

Man skal tage sin kritiske sans med i prøverummet – og har man det svært med, så spørg nogen: Gør det her noget godt for mig? Og dyreprint er bare ikke pænt til mig.

Modemessen er på den ene side et eldorado. På anden side et mareridt. Man skal virkelig være stilsikker for at navigere i en modejungle, der stort set tillader ALT! Og det er sådan modebillet er nu- og sådan bliver det også næste sommer.

Prikker, striber, blomster, dyreprint og tern gerne blandet i et stort mønstermix. Der skal være knald på farverne rød, koral, cherise, gul, blå, grøn ….. Chiffon, flæser, plisse, guld og glimmer, kedeligt er det ikke og anything goes! Det er som om designerne har smidt alle modens ingredienser ned i en stor gryde !

Hjælp - jeg blir sgu lidt forvirret!

Også en musthave fra SummumWoman

Ærligt – Jeg kan ikke finde ud af det – men de der kan ser jo cool nok ud!! Og når jeg tager en pause på min venindes stand og går rundt og kigger, så er jeg imponeret over det fine farveorgie, opfindsomheden og dekorationerne. Ligenu er der meget tutti-frutti over det – I ved farver-farver-farver.

Jeg har valgt mig mine yndlinge til næste sommer nu. Jeg satser på de sædvanlige lidt mere sporty og enkle styles – bukser fremfor kjoler, et par fede jakker og peppet op med sko eller støvler i frække farver. Så er jeg klar til næste sommer. Jeg vover pelsen med et jakkesæt i cherise og et i kobolt blåt – det behøver jo ikke være kedeligt. Men jeg kommer ikke til at skifte garderoben ud – måske finder jeg noget frem fra gemmerne – jeg har et lille deport hos min mor.

Hjælp - jeg blir sgu lidt forvirret!

Denne må jeg vist også eje fra Plus Fine

For moden går jo igen ! Og hører du til dem, der har gemt det gamle 70’er tøj med trompetbukser, flowerpower kjoler, flæser og løse gevandter, så find det frem – det kan måske genbruges. Vintage er jo også IN!!

I dag er så sidste dag.

I går nåede jeg lige at få et sug i maven på vej hjem. En ‘John’ fra Københavns Politi havde ringet og lagt en besked kl. 15.15 på min mobil. Min bil holdt ifølge ham ulovligt parkeret og skulle flyttes straks – ellers ville den blive fjernet på MIN regning. Jeg aflyttede først min telefonsvarer kl 18 og frygtede, at bilen var VÆK! Den stod heldigvis, hvor jeg havde stillet den – dog med en bøde – det blev en dyr dag i modens tegn. Læg så de 108 kroner oveni , jeg i forvejen havde betalt for at parkere på et sted, hvor der i øvrigt IKKE stod, man ikke måtte parkere – så blev det lidt af en kostbar dag!

Rigtig dejlig fredag.

Hjælp - jeg er sgu lidt forvirret!

Armymønster og slangeprint – fra Cocoture

Hjælp - jeg er sgu lidt forvirret!

Nitter duer stadig blandet med feminin top fra Cocoture

Hjælp - jeg blir sgu lidt forvirret!

Farver-farver-farver her fra Sand

Hjælp - jeg blir sgu lidt forvirret!

Tutti-frútti i lak, lavt og højt (Apair)

Hjælp - jeg blir sgu lidt forvirret!

Ok – vildt men coolt fra Bianco

Hjlælp - jeg blir sgu lidt forvirret!

Smukke Karen Simonsen i eget design – fin chiffon og flæser

Hjælp - jeg blir sgu lidt forvirret!

Frækt og coolt fra Custommade – tør jeg?

Hjælp - jeg er sgu lidt forvirret

Og ligeså skønne Vibeke fra Plus Fine i eget mønstermix

Hjælp - keg blir sgu lidt forvirret!

Jeg satser lidt mere klassisk med dette sæt fra Plus Fine

Hjælp - jeg blir sgu lidt forvirret!

Og så må jeg vist også eje disse fede sneakers fra SummumWoman

Hjælp - jeg blir sgu lidt forvirret!

Og så lige familiebilledet ! Min veninde Hanne og hendes søn.. Det er hende, jeg hjælper. Sættet her har jeg også sat kryds ved fra SummumWoman

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

 • Henrik V Blunck

  10/08/2018 at 17:00

  På det øverste billede ser du stribede bukser – jeg ser straks zebraprint. 🙂
  Jeg er dog helt enig med dig i, at man gerne må bevare sin kritiske sans og så vælge hvad man synes matcher én bedst.
  God weekend

  Svar

Skriv et svar