Knib og vind en rejse for to til Rio

Knib og vind en rejse for to til Rio

Reklame: Jeg har et fantastisk tilbud til jer! Rigtig mange oplever på et eller andet tidspunkt i livet, at vi har svært at holde os. F.eks under løb, hop, grin eller bare, når vi virkelig ’skal’. 5 minutters knibeøvelser hver dag kan gøre underværker for bækkenbunden og forebygge inkontinens. Og her kommer så tilbuddet: Knib og vind en rejse for to til Rio i Brasilien.

Knib og vind en rejse for to til Rio

Man kan godt knibe, når man går tur !

Konkurrencen vender jeg tilbage til længere nede i teksten. For som nogen af jer måske husker, er jeg ambassadør for TENA – og dermed for inkontinens-sagen. Jeg blev selv overrasket over, hvormange kvinder, der på forskellige tidspunkter og af forskellige årsager kommer ud for, de har svært ved at holde sig. En ny undersøgelse, som jeg skrev om for ikke så længe siden på bloggen, viser, at 23 % af alle danske kvinder mellem 23 og 60+ oplever det kortvarigt eller mere permanent.

Og det ER et problem. Ikke kun for dem, som er hårdt ramt, og hvis liv er så påvirket, at de ikke tør gå uden for en dør – eller tale med nogen om det. Det er også et problem for dem, der går rundt med frygten for at ’dryppe’, eller som undgår at gøre ting – bare for en sikkerheds skyld.

Den gode nyhed er, at vi selv kan gøre noget. FEM minutters knibeøvelser for bækkenbunden hver dag kan hjælpe. Jeg kniber selv, så snart jeg kan komme i tanke om det: Når jeg sidder og arbejder som nu, når jeg sidder i min bil eller børster tænder! For et år siden havde jeg fx problemer med at sjippe – det er helt slut nu!

Knib og vind en rejse for to til RIo

Yes, jeg kniber !

3 NEMME ØVELSER

Det er vigtigt, at vi kniber rigtigt – derfor minder jeg dig lige om de 3 grundøvelser, som jeg postede for nogle uger siden:

Knib i 2 sekunder, og slap af i 2 sekunder. Gentag så mange gange, du kan.

Styrkeknibet: Knib med bækkenbundsmusklerne, så meget du kan. Bliv ved med at knibe i 5 sekunder. Slap af i 5 sekunder. Gentag 5-10 gange.

Udholdende knib: Knib ved medium styrke, så længe du kan. Prøv at knibe i 60 sekunder. Gør dette, hver gang du har afsluttet en omgang styrkende knibeøvelser.

Hurtige knib: Knib så meget, du kan i 2 sekunder. Slap derefter af i 2 sekunder. Gør dette 5-10 gange om dagen – også hver gang du kan mærke, at du skal nyse, hoste eller begynder at grine.

Du kan også klikke her (link) og se alle knibeøvelserne, som jeg har lagt ud på Instagram de seneste uger. Det kræver lidt øvelse og koncentration – og jo man ser måske lidt sjov ud i starten!

KONKURRENCEN

Knib og vind en rejse for to til RioOg det bringer mig til konkurrencen. For i forbindelse med #knibforlivet kampagnen kan du vinde en rejse for 2 personer til Rio de Janeiro i Brasilien.

Det eneste, du skal gøre, er at poste et billede på Instagram af dig selv, når du kniber. Det kan være en selfie eller et billede af en situation, hvor du finder tid til at lave dine knibeøvelser! Og så skal du tagge billedet #knibforlivet – det sidste er vigtigt for så kan vi registrere, at du er med i konkurrencen.

Hvis du IKKE har en Instagramkonto, kan du maile et billede til #knibforlivet på : knibforlivet@tena.dk

Konkurrencen kører til og med den 30. september 2018. Vinderen får besked via Instagram eller på mail. Du kan læse mere om konkurrencen og #knibforlivet her

Så KNIB med mig og #knibforlivet – så hjælper vi os selv til et bedre liv og underliv!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

 • Hendrine P. Lund

  21/08/2018 at 12:01

  Tusind Tak for jeg faldt over dette, midt i min kamp med mit underliv, og incontinens, jeg går i gang.🤗💪❤️

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   21/08/2018 at 13:01

   Hej Hendrine…

   VElkommen på min side – og held og lykke KNIB ! Det hjælper.

   KH
   Line

   Svar

Skriv et svar