Guld og grønne skove

Guld og grønne skove på Østerbro

Reklame: Jeg havde Line-dag forleden hos min dygtige hudveninde Henriette fra Bodyimage . Hun lover ikke bare guld og grønne skove på Østerbro- nej hun laver små gyldne mirakler

Måske en dejlig julegave!

Henriette har længe forsøgt at lokke mig til at teste en ny GULD ansigtsmaske og en gylden kropsdetox fra det canadiske firma Gerard. Faktisk lyder begge behandlingerne navnene Gold Facelift og Gold infusion body.

Lad mig bare indrømme, at der er kommet lidt ekstra depoter på maven her i vinterkulden fra lidt for meget hygge og for lidt træning. Ligesom ansigtshuden ligner en tør vinterkiks. Så guldkuren lød som det helt rigtige.

Og den består altså af 24 karats guldstøv, som er blandet i en maske, der efter en grundig afrensning og frugtsyre peeling bliver lagt ud over ansigtet. Ikke som en creme, men som en maske i 2 dele, hvor de aktive guldstoffer sidder på bagsiden. Den har øjeblikkelig virkning på træt og stresset hud med synlige rynker. Og det kan jeg kun bekræfte!

Når det gælder krops behandlingen, så bliver man smurt ind i den lækreste gyldne creme fra top til tå, og derefter pakket i en kæmpe varmepude, som en anden hotdog. Og her ligger man i 45 minutter til en time, mens stofferne virker og detoxer affaldsstoffer ud af kroppen. Det dufter i øvrigt himmelsk !

 

Guld og grønne skove

Guld fra morgenstunden

Og hvad kan guld da, som er så fantastisk ? Ja, det spurgte jeg naturligvis også om. Havde jeg set efter-billederne inden – så havde det ikke været nødvendigt at spørge, for effekten var faktisk ret synlig, som I kan se på billederne. Både i ansigtet og på kroppen.

Men Henriette forklarede, at der er i guldstøvet er en lang række mineraler, der genopbygger huden, og som har samme effekt som collagen, der genopbygger huden og gøre den mere glat og elastisk. Og i blandingen til kroppen er der samtidig indbygget urter og andre lækkerier, der detoxer huden og giver fugt i lange baner.

For det er jo det, der går ”galt” med alderen og her i de kolde vintermåneder: Vi mister fugt og elasticitet i huden.

Guld og grønne skove

Før behandlingen

Ansigtsbehandlingen foregår som en tretrinsraket, hvor man først får huden godt afrenset og peelet. Derefter får den en let slibning med et lille støvsugerlignende apparat, og inden guldmasken bliver lagt på, får man en skøn collagenkur smurt ud over ansigtet, så huden er helt klar til at tage imod de aktive stoffer i guldmasken.

Når guldmasken er lagt på, ligger man i cirka 20 minutter og slapper af og nyder duften fra urterne i masken, der bare fylder hele rummet. Det er en vidunderlig sanseoplevelse. Og derefter er det tid til at pakke kroppen ud af varmepuden.

Min hud var så flot og lækker bagefter – nu vil jeg ikke lægge billeder af min bare mave og ryg ud, men der var også tydelig forskel før og efter. Huden var ikke bulet og tør. Og væske var helt klart detoxet ud af huden.

Guld og grønne skove

Efter behandlingen

Så blev det tid til at fjerne Guldmasken. Og ærligt: Jeg blev overrasket. I kan selv se billederne før og efter herover. De fine rynker under øjnene var pist væk – mens de dybere smilerynker heldigvis stadig var der – bare lidt mindre tydelige.

Det hele tager et par timer, fra man kommer til man er helt færdig, hvis man tager begge behandlinger. Og man får genopladt batterierne på den dejligste måde. Den brugte maske får man iøvrigt med hjem, så man kan udnytte den til sidste “dråbe” et par dage efter behandlingen. Og nej, det koster ikke en bondegård. Henriette har tilmed et godt tilbud her i julemåneden:

Gold Facelift med frugtsyrepeeling, vitaminbooster og Guldmasken koster 600,- (normalpris 749,-)

Guld og grønne skove

Guld på tube

Kropsbehandlingen Gold Infusion Body koster lige nu 749,- (normalt 899,-)

Jeg nød det – måske det var en dejlig julegave ide!

PS – der skal stå reklame i toppen, selvom jeg ikke får penge for at skrive om det. Det siger de nye regler fra ombudsmanden. Bare så I ved det.

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

3 kommentarer

 • mormormedstiletter

  18/12/2017 at 22:02

  Spændende med guldmaske og guldstøv:-)
  Det er godt nok virkeligt tydeligt at se forskellen – hvor længe holder det, tror du? Jeg synes nogle gange at den fine hud man har dagen efter en behandling, ret hurtigt bliver til den gamle hud igen blot efter et par dage nemlig…

  Svar
 • Edwin Chammon

  17/12/2017 at 12:33

  En lille tieser hvorfor kører din blok med sommertid?????
  Det er jo ligemeget, men alt hvad du foretager dig er ellers altid perfekt!!!!!! Rigtig god søndag 😘😘😘

  Svar
 • Edwin Chammon

  17/12/2017 at 12:18

  Hvis det ikke var dig min kære Line 😍, der skrev dette og du har billederne som dokumentation, så ville jeg sige pjat……. Men med billederne af dig 😍 jeg så må jeg sige at det virker, der er forskel på dr to billeder, det er utroligt. Men hvad med resten af kroppen kan du se forskel, oge på hvad måde? Du er jo guddommelige smuk i dig selv 😍. Du kommer med fantastiske ideer hele tiden, og det er utroligt at du hele tiden bare bliver smukkere og smukkere.
  Tak for dig 😍

  Svar

Skriv et svar