Få dig dog et job

Få dig dog et job – her er vinderne!

For 3 uger siden gæstebloggede forfatter og foredragsholder Camille Hammerich her på min blog. Vi udloddede dengang 2 bøger, fordi Camille netop havde udgivet sin allerførste bog Få dig dog et job – her er vinderne!

Få dig dog et job

Og vinderne er…….

Og de to heldige, som vi trak lod om LIVE på Facebook og på Instagram blev:

Helle Kramme og

Christiane Møller

Camilles bog er blevet taget rigtig godt imod. Netop nu rejser hun rundt i landet for at signere og promovere den. Bogen handler om, hvordan man finder sin passion i livet, og hvordan man skaber sig  et arbejdsliv i balance, hvor passion, lidenskab og kald går hånd i hånd.

Alt for mange mennesker går utilfredse på job hver dag. Ifølge Camille er det 60%. Det bør vi tage alvorligt – og de eneste, der kan gøre noget, er os selv. Med eksempler fra sit eget liv giver Camille en værktøjskasse, der kan hjælpe os i gang. Du kan læse indlægget om bogen her.

Du kan også gense vores live sending fra i går, hvor jeg interviewer Camille om baggrunden for ‘Få dig dog et job’, og hvad hun håber den kan gøre for andre. Du kan se live-interviewet ved at klikke på linket nederst i indlægget.

Tillykke til de 2 vindere – og rigtig dejlig fredag.

https://www.facebook.com/camilla.hammerich.5/videos/10215907528381738/?hc_ref=ARTBVGE-2-BuBzPL9YgNarZBdyFe5ubkOeC6fNIo4RcuD3nnMQs7k2ML6T4EQ4v4I6s

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

 • Hanne Rask / Raskeriet.dk

  29/06/2018 at 11:36

  Garanteret en rigtig vigtig bog – uden jeg har læst den;-). Men det er alt det, jeg også “prædiker” om; At finde frem til det liv, der gør dig glad at stå op til hver dag. Tænk hvor meget stress, sygdom osv. vi kunne spare os selv (og samfundet) for, hvis vi hver dag levede et liv med trivsel og glæde. Vi er så heldige at leve i et land, hvor vi et langt stykke henad vejen selv bestemmer, og hvor der er så mange muligheder. Så “Få dig dog et job” og et liv, du er glad for, og tillykke til både Camille og vinderne..:-)!

  Svar
  • Camille Hammerich

   29/06/2018 at 11:57

   Til lykke til vinderne af bøgerne.
   Og tak fordi jeg måtte gæsteblogge hos dig Line. Det har været en fornøjelse. Min bog giver så mange redskaber til at turde… Jeg oplever nemlig at mange ikke tør. Mange er så bange for hvad andre tænker om dem… Den indre kritiker spænder så ofte ben for os. Mit mål med bogen var netop ærligt og åbent at give de redskaber som jeg har brugt til at turde… gå med min mavefornemmelse og nå helt ind til min passion OG leve den. Det kan I alle sammen… hvis I tør… Ring eller skriv endelig til mig, hvis I har lyst til at høre lidt mere om bogen inden I måske køber den. I kan også læse anmeldelser på min side. Rigtig god dag. Knus Camille, konsulenthammerich@gmail.com tlf. 40971142

   Svar

Skriv et svar