Få dig dog et job!

Få dig dog et job!

Det her er Camille. Camille Hammerich. Hun er 47 år og tidligere butiksindehaver, i dag er hun blogger, foredragsholder og nyslået forfatter med bogen: Få dig dog et job! Vi kender hinanden gennem en fælles bekendt. Sådan er det i livet. Det er gennem netværk, at verden bliver større. Du kan VINDE bogen – men læs lige lidt videre!

Få dig dog et job!Camille har lige som jeg gjort et vigtig STOP mange gange i livet for at mærke efter, om hun var og er på rette vej. Det var hun ikke altid, og derfor satsede hun stort og startede forfra som konsulent og foredragsholder. Lige om lidt kan hun også kalde sig forfatter, og det er derfor, jeg har ”lånt” hende bloggen for en dag.

Camilles budskab handler om passion og om at finde ud af, hvad vi brænder for, hvad der motiverer os. Og det er netop det, hendes bog handler om. Jeg synes nemlig, hendes budskab er vigtigt – og samtidig sætter vi to af Camilles nye bog ”Får dig dog et job” på højkant. Her er Camille’s skriv:

”Få dig dog et job!”

Det skal du jo have… Men sørg nu for at det er et job, DU er glad for. Find din passion i livet og gå efter drømmen… Det har jeg gjort og nu skrevet en bog af samme navn.

 Ved du egentlig, hvad der gør dig glad? Sådan rigtig glad? Ville du turde følge din passion? Kender du din passion?

 Få dig dog et job!Jeg møder SÅ mange, som ikke ved, hvad der gør dem glad – jo vist, vores børn, partner gør os glade – men hvad gør dig glad i hverdagen – når du er alene med dig selv? 

Jeg er selv født af to ildsjæle, som altid fulgte deres hjerter og passion i livet – så jeg har fået det ind med modermælken, og jeg har nu gjort det samme i snart 50 år: Fulgt mit hjerte og passion. Jeg har været konferenceleder, butiksindehaver (Luksus Second Hand Tøjbutik), søsat datingsite (som jeg måtte lukke) og arbejdet som konsulent for andre ildsjæle, som har brug for sparring til at rykke både markedsføringsmæssigt og menneskeligt. Jeg har taget mig en terapeutisk uddannelse og gennemgået en fantastisk proces i livet – fra dramaqueen til ro og balance. Oveni har jeg fundet manden i mit liv – efter riiiigtig mange frøer, og så er jeg mor til den lækreste dreng, Christopher, som om lidt bliver 18 år.

 Jeg har fundet min passion. En passion som handler om at inspirere andre med min historie og de redskaber, som jeg har brugt for at kunne mærke, HVAD der gør mig glad. Bogen handler om mod, handlekraft og ikke mindst min Pippi-indstilling: ”Det har jeg ikke prøvet før, så det kan jeg sikkert godt”. 

Få dig dog et job!Jeg har skrevet om 7 trin, som jeg har fulgt i livet. 7 trin som du kan følge, hvis du også gerne vil finde ind til din passion og glæde. Bogen er skrevet fra hjertet og er en meget ærlig og åben bog. Det er en bog, hvor jeg fortæller om mine svære perioder i livet, om min alkoholiske mor, mine mange parforhold og mine jobs.

 Jeg har et ansvar – et ansvar for at skabe nøjagtig det liv, JEG ønsker mig. Jeg har et ansvar for at styre min indre kritiker og alle mine tanker. Jeg har et ansvar for at leve sundt og fylde det rigtige i min motor (krop). Det er MIT ansvar, at jeg lever med glæde og forfølger min passion.

 Jeg oplever, at rigtig mange desværre først skal runde stress eller depression FØR de kan mærke sig selv – og dermed finde deres passion. Det, synes jeg, er så trist. Derfor har jeg også skrevet bogen.Jeg har netop undgået at falde ned af de stier i livet, fordi jeg har turde stå ved, hvad jeg kunne mærke og haft mod til at svømme mod strømmen.

Min debutbog beskriver, hvordan du kan tage det ansvar og komme ned i kroppen og mærke dig selv. Du kan efter min overbevisning MÆRKE svarene i din krop, hvis du er nede i din krop. Du ved godt, hvornår du skal sige NEJ, og hvornår du skal sige JA… Det kan du mærke i din krop,  HVIS du er i kontakt med den.

 Du kan læse meget mere om det i min bog. Som tak for lån af Jeres tid og sted vil Line og jeg trække lod om 2 bøger. Så skriv en kommentar i kommentarfeltet.

Skulle du ikke vinde, men have lyst til at læse mere om bogen, så kan du finde mere info på min hjemmeside www.camillehammerich.com

 Jeg ønsker dig al held og lykke i livet

Med masser af kærlighed

Camille

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

65 kommentarer

 • Mette Marie Moff Andersen

  28/06/2018 at 09:34

  Åhhh jeg vil krydse alt hvad jeg kan nu prøver jeg 3 gang at vinde søde Camilles bog og alle gode gange 3 må være mit held , jeg ønsker mig den så brændende fordi jeg som Camille udlever en del af min drøm, jeg har bare fået en dårlig start desværre , men jeg er ikke faldet helt af hesten endnu , jubiii fordi jeg er ikke sådan at vælte af 🙂
  Jeg har kendt Camille en hel del år efterhånden , jeg kom i Camilles butik i Roskilde ,hvor hun solgte second hand tøj og jeg havde selv noget dernede ved hende, jeg har også handlet med Camille i andre henseende såsom body wrap hvilket ikke var noget for mig:-)Men jeg har nu efterhånden prøvet en del 🙂
  Camille siger få dig dog et jo – Jeg siger jeg få dog dog en drøm, tror på vi alle har en drøm og nogle tør leve den ud andre gør ikke 🙂
  Nå det blev lidt langt men håber i trækker mig he he he
  Camille Vi ses i morgen jeg glæder mig 🙂
  Hvis ikke jeg vinder en af bøgeren så har du en klar til mig i morgen IK ???
  De bedste Sommer hilsner
  En der beundre dig for den person du er 🙂
  Mette Moff

  Svar
 • Janni Burslund

  17/06/2018 at 09:01

  Jeg er en af de mange, der måtte ned med nakken (stress og depression) lang sygemelding, afskedigelse, ressourceforløb/praktik og et svært og opslidende forløb i “det off. system” og det er bestemt ikke pga af sagsbehandlere, at jeg er landet.
  Jeg har ikke fundet min passion…..endnu, men jeg håber denne skønne bog, som jeg kun har hørt godt om, vil være mig en hjælp🙏🏻🤞🏼

  Svar
 • Henrik V Blunck

  13/06/2018 at 21:47

  Lyder som en rigtig spændende bog. Jeg har hidtil nydt læsningen af bøgerne Find din passion og Udlev din passion fra Pernille Melsted, så emnet er bestemt et, der optager mig voldsomt. Håber at vinde. 🙂

  Svar
 • Natalia Petersen

  13/06/2018 at 05:07

  Wow, hvor jeg ønsker at få fat i denne bog! 🙏🏻❤️ Den er så bekræftende og inspirerende! Jeg står midt i samme process med at finde ro efter mange turbulente år, med at finde min passion og drømmer om at skrive min bog om den udvikling som er sket efter jeg har taget ansvar for mit liv på trods af den vanskelige fortid. Vi er mange om budet, så tillykke til den heldige i konkurrencen 😊

  Svar
 • Karina

  12/06/2018 at 18:27

  Kære du – jeg ved godt hvad min passion er, men får ikke trykket på gaspedalen for at gå all in. Er sikker på din bog vil kunne inspirere mig til at sætte igang. Kærligst Karina

  Svar
 • Karin Schmidt

  12/06/2018 at 15:36

  Den bog lyder som én jeg kunne bruge lige nu. Jeg trænger til at finde min passion. Jeg krydser fingre 🙂

  Svar
 • Vibeke

  11/06/2018 at 11:10

  Det lyder da som den helt rigtige bog for mig her på præcis dette tidspunkt i mit liv. Har lige sagt mit job op for netop at mærke efter hvad det er jeg brænder for og inspireres af.

  Svar
 • Susan

  11/06/2018 at 01:17

  Tillykke med bogen, den vil være god læsning og inspiration og måske guide. Lyder rigtig spændende…held og lykke med salget.

  Svar
 • Lene

  11/06/2018 at 00:53

  Lyder som en bog som jeg helt sikkert vil kunne bruge som inspiration ! Jeg vil meget gerne vinde den bog 😊

  Svar
 • Lene Ratzer

  11/06/2018 at 00:46

  Præcist lige der befinder jeg mig lige nu. !
  Har en langt arbejdsliv i den finansielle sektor bag mig – faktisk kan jeg godt lide at arbejde med økonomi,finansiering og mennesker men jeg var havnet i en niche i den finansielle branche som ikke var god for mig. Derfor tog jeg beslutningen om at trækket stikket for en stund – og denne gang skal der mærkes efter hvad der er det rigtige for mig, hvad tænder mig og hvad trives jeg i ? – i den branche som nu en gang er havnet i og har en forkærlighed for. Jeg har 8 – måske 9 år tilbage på arbejdsmarkedet – og de skal knageme være gode 👍

  Svar
 • Kirsten Hansen

  10/06/2018 at 13:48

  Det lyder som bogen jeg lige har brug for. Har været alt for meget HOVED og for lidt KROP og er pt delvis sygemeldt med stress.

  Svar
 • Helle Kramme

  10/06/2018 at 12:39

  Det giver mig noget at tænke på. Mon det ikke er tiden til at mærke efter og tænke på om jeg er der hvor jeg helst vil være? Må igang med at lytte, føle og mærke mig selv. Kunne være dejligt at vinde bogen. Tror den kunne være inspiration for mig 🤗

  Svar
 • Anna Micski

  10/06/2018 at 12:27

  Ja tak, det er lige den slags inspiration og vejledning jeg mangler ved den skillevej jeg står ved idag…

  Svar
 • Charlotte Jahncke Strand

  10/06/2018 at 01:55

  Den bog kunne jeg rigtig godt tænke mig at læse. Jeg mangler noget inspiration til at komme videre med en passion, som jeg har tænkt over længe😊

  Svar
 • Hanne

  09/06/2018 at 21:50

  Den ville jeg gerne vinde og læse på min snart tiltrængte ferie. Godt tidspunkt til eftertanke. 🍀☀️😎

  Svar
 • Anne Andersen

  09/06/2018 at 15:01

  Den vil jeg rigtig gerne vinde, da jeg står et sted lige nu hvor alt kan ske og jeg godt kunne bruge nogle råd til at søge mod det rigtige

  Svar
 • Lone

  09/06/2018 at 14:44

  Åhh ja, sådan en bog kunne jeg godt tænke mig at vinde.
  Har også en veninde, som gerne vil finde ud af, hvad et godt liv er for hende.
  🍀🍀🍀

  Svar
 • Susanne D

  09/06/2018 at 09:46

  Den bog vil jeg rigtig gerne læse 😊. Jeg har faktisk ikke et job, da jeg valgte det fra for 6 år siden da mine drenge var mindre. Jeg ville være fuldtids mor 😊 og det har bare været det allerbedste. Nu vil jeg egentlig godt lidt igang igen, men ved virkelig ikke hvad min passion er, kan ikke mærke den. Så tænker bogen kunne være en stor inspirationskilde 😊

  Svar
 • Birgitte

  09/06/2018 at 09:24

  Den bog vil jeg rigtig gerne læse! Det der med at mærke, hvad man virkelig gerne vil…Tllykke med debuten!💕

  Svar
 • Birgitte

  09/06/2018 at 09:20

  Den bog vil jeg rigtig gerne læse! Det der med at lære at mærke efter, hvad man virkelig gerne vil…Tillykke med debuten💕

  Svar
 • Lund

  09/06/2018 at 08:42

  Lyder som en meget spændende og relevant bog. Netop det at kunne mærke sig selv i sin krop og lytte efter hvad den fortæller samt at finde hjem til ens egen indre ro og balance er hvad jeg kæmper og arbejder med lige nu. Er pt sygemeldt med stress for anden gang. Det er ubeskriveligt hvad jeg gennemgår, men håber at denne selvindsigt og fordybelse i en selv snart bringer mig igennem og ud som et mere helt menneske. 🍀

  Svar
 • Pernille Chioma Ementa

  08/06/2018 at 21:27

  Det lyder som en bog lige for mig.
  Står her midt i livet – er 47 – og skal i gang med en ny uddannelse.
  Men er det lyst eller praktik eller måske en blanding ?!
  Kunne godt tænke mig noget inspiration og nogle kloge ord og gode råd til, hvordan jeg kommer ind til kernen.

  Svar
 • Kit

  08/06/2018 at 21:24

  Den glæder jeg mig til at læse, og det vil være dejligt at vinde bogen. Mod, handlekraft og Camilles Pippi-indstilling, det lyder godt og lærerigt

  Svar
 • Pia bast

  08/06/2018 at 17:39

  Syntes at mange kvinder finder sig selv sent. Jagtet alt muligt hele ungdommen. Jeg har fundet en indre ro efter jeg er blevet 50 meeeeen kan dog godt stadigvæk mærke jagten ligge og lure. Din bog lyder spændende og udfordrende. 👍🌞

  Svar
 • Christiane Møller

  08/06/2018 at 16:54

  Hvor lyder det som en spændende bog. jeg er lige nu et sted i livet hvor jeg trænger til et spark har været gået ned med flaget været sygemeldt og er nu rask meldt og skal ud og søge job igen

  Svar
 • Gitte Sørensen

  08/06/2018 at 15:05

  Den bog vil jeg rigtig gerne læse. Har netop haft en tur med stress, som du beskriver, og er netop nu på vej opad igen. Til en forhåbentlig endnu bedre udgave af mig selv end før stress, og alt det som sådan en tur tager med sig. Håber netop ikke at jeg kommer tilbage til den jeg var før, for sådan skal tingene jo ikke være.

  Svar
 • Anne Brødsgaard

  08/06/2018 at 14:11

  Dit skriv på bloggen rammer mig SÅ meget lige der hvor jeg er pt. 47 år, sygemeldt fra mit job med depression, og mangler i den grad motivation, inspiration og et spark i po-po’en til at komme videre fra denne tilstand af tomgang jeg befinder mig i. Gid jeg bare turde turde….. at GØRE NOGET! Håber jeg vinder bogen🍀

  Svar
 • Grete olin

  08/06/2018 at 14:07

  Præcis der jeg står lige nu. Er ikke det rigtige sted, men har ingen idé om, h ad det rigtige er og i hvilken retning jeg skal bevæge mig. Gør mig klogere ved hjælp af din bog🙏🙏

  Svar
 • Susanne

  08/06/2018 at 13:47

  Jeg tænker at det er en bog som vi alle kan lære noget af – den vil jeg meget gerne vinde🙏🏽

  Svar
 • Vibeke B

  08/06/2018 at 13:47

  Lyder som en rigtig spændende bog og vil være dejligt at dykke ned i mens man holder ferie og rigtig kan mærke sig selv. Skøn sommer til jer begge 🙂

  Svar
 • Helle Zohnesen

  08/06/2018 at 13:18

  Meget tankevækkende – lyder som en bog mange kan få glæde af. Den passer i hvert fald lige ind i forhold til mange af de tanker, jeg selv tumler med:-)
  God vind ønskes herfra!

  Svar
 • Maria Hansen

  08/06/2018 at 13:08

  Wauw, den lyder helt vildt spændende og lige præcis aktuel for mig som er ved at starte op som selvstændig terapeut efter en vild tur ned af stressruten med sygemelding og fyring. Nu er det tid til det som jeg vil, men med en kæmpe portion usikkerhed i bagagen 🙂
  Og jeg vil læse bogen, uanset om jeg vinder eller ej 😉
  God sommer til jer.

  Svar
 • Monika Köns

  08/06/2018 at 12:23

  Denne bog vil jeg gerne læse og håber , at den hjælper mig til at finde “ endelig” min passion☘️🙏🏼

  Svar
 • Mette Jørgensen

  08/06/2018 at 12:15

  Hej.
  Lyder som en meget lærerig og utrolig tankevækkende bog. Yderst relevant for rigtig mange og ikke mindst mig selv. Har været helt nede med stress men opdagede det ikke før det var mere end slemt. Så ikke det kom. Utroligt det kan lade sig gøre….og dog……..aldrig rigtig kommet til toppen igen. Prøvet og prøver meget forskelligt. Tænker jeg skulle læse din bog. Tak fordi I findes.

  Svar
 • Lis

  08/06/2018 at 12:13

  ja, 7 trin – det kunne være en spændende måde at lære sig selv bedre at kende og måske finde en ny og bedre vej frem i livet.

  Svar
 • Laila Tell

  08/06/2018 at 12:01

  Lige en bog til at snuppe alt det jeg kan bruge og så sende den videre, til andre skønne kvinder❤️❤️

  Svar
 • Vibeke

  08/06/2018 at 11:24

  Det lyder som en inspirationsrig bog.f.eks.
  til én som i sit sene arbejdsliv, har brug får råd til, at komme videre med sin passion
  Mange sommerhilsner til jer begge.
  Vibeke.

  Svar
 • Birgitte Svingel

  08/06/2018 at 11:19

  Lyder som en bog der er SÅ meget brug for. Er med i flere netværk heriblandt et erhvervskvinde netværk, hvor vi netop taler om hvordan vi finder passionen i bl.a.vores job, eller måske et ny job der kan give os passionen. Det er vigtigt at finde ud af hvad du ønsker dig f.eks. i dit job, selvom du måske p.t. mest er fokuseret på hvad du IKKE vil have. Glæder mig til at høre mere 🙂

  Svar
 • Karina Carlsen

  08/06/2018 at 11:10

  Det lyder super interessant. Mon ikke man kan blive klogere på sig selv ved at læse den.
  Rigtig god weekend herfra 🌞

  Svar
 • Eydrit Ragnudóttir Mikkelsen

  08/06/2018 at 11:10

  Denlyder spændende. Jeg ville da blive rigtig glad hvis jeg vandt sådan en, ingen tvivl om at den lyder meget inspirerende.
  Held og lykke med salget og livet 🙂
  kh Eydrit

  Svar

Skriv et svar