tænk stort

Det er aldrig for sent at tænke stort!

Der sker noget med selvforståelsen, når man er i New York. Selvom man fysisk føler sig utrolig lille mellem Manhattans skyskrabere, så er det de store drømme og muligheders by. Bare se på Donald Trump der snart rykker ind i det hvide hus.

Ordene til overskriften på dette blogindlæg faldt på vej mod Brooklyn Bridge idag.

Min yngste gik og filosoferede over fremtiden, efter vi havde nydt udsigten fra Brooklyn Hights Promenade. Det er en af de mest romantiske spots i New York, hvor et utal af filmscener er skudt med Manhattans skyline som yderst dekorativ baggrund. Her kunne man godt se sig selv sidde i en lejlighed i første parket og tænke store tanker.

Og det er lige præcis det, min yngste gør. Han drømmer om, at vi (han, jeg og til nød hans storebror !) engang slår os ned her og skaber et liv og en karriere. Vi skal dele en penthouse lejlighed eller et townhouse – og jeg elsker den drøm. Hvad vi skal leve af er endnu en detalje.

Søndag var vi til stor familiemiddag hos gode amerikanske venner på Long Island. Og det var min veninde, som fik sat skub i min søns seneste drøm. Hun følger trofast min blog med Google Translate og sagde :

‘Line, du kan da blive TV vært her… og du skal blogge til amerikanske kvinder – det vil blive en stor succes’.

Det var de ord min yngste nu gik og tyggede på.
‘Mor, du skal da tænke stort… hvorfor skulle din blog ikke kunne gå her i USA? Du skal da prøve ! Det er aldrig for sent at tænke stort’ lød det fra den kloge 15 årige.

Og så løb fantasien af med os på vej videre over Brooklyn Bridge – bloggen kan jo oversættes næsten direkte til ‘On the blog with Line’. Vi kommer i The Ellen show, i Goodmorning America… og måske i the late Night show! Og sådan blev det ved.

Senere på ugen skal vi mødes med nogle af dem, som HAR tænkt stort og realiseret deres drømme herovre. Onsdag Claus Meyer og senere Malena Belafonte.

Måske kan vi få lidt inspiration der. Og den deler vi med Jer.

Foto: Emil Baun Bartram (Tjek hans billeder på Instagram : baunsbilledbog)

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

 • Hanne Køhlert

  11/12/2016 at 19:29

  Sikker på din gode også ville blive et hit i USA – du skriver med stor indlevelse og du viser en stor personlighed og så er du hudløs ærlig🌷glædelig jul

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   11/12/2016 at 19:52

   Tak Hanne.

   Jeg nyder virkelig at skrive. Det skærper også min nysgerrighed, når jeg ved at der andre, det sætter pris på det.

   Kh Line

   Svar

Skriv et svar