• Home
 • /
 • Corona
 • /
 • 9 ting jeg vil når verden åbner!
9 ting jeg vil når verden åbner!

9 ting jeg vil når verden åbner!

Jeg har været stille nogen tid. Jeg er Corona ramt på humøret, som så mange andre. Det er ligesom ikke så sjovt mere – for hvornår kommer hverdagen, som vi kender den, tilbage? Bliver den nogensinde helt den samme? Og hvormeget tør vi drømme om? Her er 9 ting jeg vil når verden åbner!

1.rejse

At rejse er at leve, som HC Andersen skrev så rammende. Og hele min krop og sjæl længes efter at sætte kurs ud i verden. Paris, New York, Spanien, Italien, Sydamerika, Japan… Stik mig en flybillet og kufferten er pakket på et splitsekund.  Det er, når verden lukker om os, at man virkelig opdager, hvad frihed er ! Og friheden har været taget fra os snart et år.

2.Møde mennesker igen

9 ting jeg vil når verden åbner!

Jeg vil rejse, gå på cafe og restaurant – som her i Paris med mine dejlige drenge

Jeg drømmer om at komme ud og møde mennesker igen. På arbejdet, til fester og hyggelige komsammen, hvor mundbind og begrænsninger på 5 ikke holder os tilbage. At kunne give en krammer til dem, jeg har lyst til, uden at være smittebekymret og skulle nøjes med en kølig albue hilsen.

Jeg drømmer om at kunne samle hele den pukkelryggede og mine venner og veninder til et brag af en fødselsdagsfest, når jeg runder det næste skarpe hjørne i december.

3.Gå på cafe og restaurant

Jeg glæder mig til at sidde med et menukort i hånden på min yndlingscafé eller restaurant og få mine livretter serveret af en smilende tjener.

Moules frites, en rørt tartar, en beuf bearnaise, confit de canard, en friskfanget pighvar eller velsmagende jomfruhummer.

I godt selskab med latter og snak fra alle de andre borde omkring mig.

4.Frisøren

9 ting jeg vil når verden åbner

Jeg vil nyde min frisørs kyndige hænder ordne mit hår

Jeg vil som noget af det første og største se frem til at sætte mig i stolen hos min frisør og nyde en hårvask og frisørens kyndige hovedbundsmassage.

Jeg vil indsnuse den krasse lugt af affarvning og forventningsfuldt iagttage kammen og saksen, der professionelt forvandler mit coronahår til en smuk frisure.

5.Gå i butikker

Jeg vil slentre ned af Strøget og alverdens gader og kigge på vinduer og mennesker uden at skulle gå i en kæmpe bue udenom dem, jeg passerer på min vej.

Og jeg vil smile til alt og alle på min vej, og nyde smilene jeg får igen.

6.Museer og teatre

Jeg vil lægge min vej forbi alle de mange museer, som en hungrende kulturjunkie, der mangler sit oplevelses fix.

Og jeg vil gå i teatret og give stående ovationer til skuespillerne, der ikke har stået overfor deres publikum i over et år, og lade dem vide, at de har været savnet.

7.Biografen

Jeg vil læne mig tilbage i biografens bløde sæder og nyde en film på et stort lærred.

9 ting jeg vil når verden åbner!

Jeg vil svede og grine med tøserne fra mit fitnesscenter

Jeg vil købe den største bøtte popcorn og guffe dem lystigt i mig og ikke irriteres over naboen, der rasler med sin slikpose – men bare smile tålmodigt i taknemmelighed over, at vi endelig kan det.

8.Fitnesscentret

Jeg vil med barnlig begejstring sige ‘hej’ til min træner og alle dem, jeg plejer at svede med i mit fantastiske fitness center. Og jeg vil aldrig mere brokke mig over burphees og airbike. Men bare svede med det største smil på læben og mærke, at kroppen lever.

9.Tage på hotel

Jeg vil booke et weekendophold på alle de smukke hoteller, jeg kan komme i tanke om, og føle mig som en dronning, der indtager sit slot. Jeg vil tømme minibaren og glæde mig til at få morgenmaden serveret på sengen – eller nej, i hotellets smukke spisesal fuld af mennesker.

Således de 9 ting jeg vil når verden åbner! Hvad drømmer DU om?

Andre indlæg om corona:

Der er lys for enden af mørket

Mette luk nu op!

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

12 kommentarer

 • Susanne Andersen

  17/03/2021 at 22:19

  Hej Line
  Jeg vil tilbage på jobbet og arbejde SAMMEN med mine kolleger. Og så vil jeg på cafe og bytur. Invitere mine sønner og kærester ud at spise.
  På bytur med min kollega og i biffen og/eller Tivoli. Har billetter til teater i Ulvedalene, men bliver det til noget? Jeg vil ud på fyldte gader og se mennesker og tage pitstops på cafeer og ikke på en iskold og vindomsust bænk. Fitnesscenteret bliver efter vaccination. Ferie bliver i DK i år (sommerferie) men måske en efterårs- eller juletur til udlandet? Der er SÅ meget at se frem til😄😄😄

  Svar
 • Niels Vestberg

  17/03/2021 at 19:17

  Kære Line,

  Du rammer “hovedet på sømmet”! Kunne vi dog bare gøre det hele på een gang !
  Jeg fornemmer at du, som jeg selv, godt kan holde dit eget selskab ud i lang tid, men nu er det sgu ved at være nok, med et helt år med nedlukninger og begrænsninger er grænsen nået !

  Hold ud smukke !

  Svar
 • Mia

  16/03/2021 at 07:24

  1 jeg vil i Sats og træne hver dag
  2 jeg vil holde en kæmpe fest for min søn
  3 jeg vil rejse ud i verden med dig
  4 jeg vil ud og spise og drikke drinks
  5 jeg vil ud og danse på bordene
  6 jeg vil ud og spise brunch
  7 jeg vil på golfophold
  8 jeg vil i Biografen
  9 jeg vil shoppe i Magasin

  Svar
 • Erik

  15/03/2021 at 23:53

  9 ting jeg glæder mig til i prioriteret rækkefølge:
  1. Café og restaurant
  2. Møde mennesker
  3. Biograf og teatre
  4. Koncerter
  5. Frisør
  6. Fitnesscentret
  7. Rejse
  8. Museer med billedkunst
  9. Landsholdet i Parken

  Det bliver skønt, du!
  KH, Erik

  Svar
 • Anna Vase

  15/03/2021 at 23:25

  Ja Line jeg er helt enig med dig nu er vi godt nok ved ud tolmodig det er bare så hårdt ikke at være sammen med sin familie og søde venner og som du så sandt skriver at komme ud at rejse jeg har været på flere krydstogter set mange skønne steder mødt mange søde mennesker det savner jeg virkelig også så Line vi er enige håber og krydser alt vi har på det snart bliver bedre tider i lille Dannevang

  Svar
 • Catarina

  15/03/2021 at 15:44

  Uhhh ha ja, det er så mange ting jeg også glæder mig til, natligt at kunne mødes med venner i byen og bare nyde livet og specielt nu når foråret er på vej. Ja, og rejse…vi har faktisk bestilt til næse vinter og håber så at vi kan komme afsted i næste 3 uger – vi har bestilt med fortrydelse, andet ville nok være lige lovligt duet 😉 Jeg har også bestilt tid hos min yndlings kosmetolog til april, hvor hun forhåbentlig får lov til at åbne 😀
  Endnu et dejligt positivt skriv fra dig, som får mig til at tænke over om jeg skulle lave et ligende på min lille blog. Tak for inspirationen Line og ha en glad dag 😀

  Svar
 • anne struck

  15/03/2021 at 14:15

  Kære Line♥️
  Det bedste jeg har lært ved at følge dig er, at du altid sørger for at se godt ud 🤗 og det vil jeg huske mig selv på, at det betyder utroligt meget for én selv og udadtil 🗽

  Svar
 • Joan

  15/03/2021 at 13:03

  Jeg vil også glæde mig til igen at kunne rejse,men det er jo uvist hvor mange steder🌴
  der bliver åbner op,vil også gerne vaccineres først inden jeg tør rejse ud,der bliver jo også
  nok et krav for at kunne komme ind i de forskellige lande.vil også glæde mig til at kunne
  komme ud at spise,og igen få brugt mine årskort til diverse museer.glæder mig også
  til at kunne slippe for at gå med mundbind,så føler man sig lidt mere fri.😷😷

  Svar
 • Jytte Marie Petersen

  15/03/2021 at 12:05

  Kære Line.
  Jeg glæder mig også til at rejse igen. Var det ikke vores kære HC Andersen der mente at Rejse er at leve 😉.

  Svar

Skriv et svar