Blondine

Jeg sku’ være født blondine!

Reklame: Der er mange af jer, der spørger til mit hår, min farve og min klipning. Jeg har været korthåret næsten altid – det er nemmest, og jeg synes selv, det klæder mig bedst. Og så har jeg Danmarks bedste korthårsfrisør! Jeg er egentlig mørkeblond fra naturen – sådan en lidt trist kommune-brun farve, som jeg har ’pyntet’ på det meste af mit liv. Jeg sku’ være født blondine!

Afblegning eller …….

Blondine

Min seje frisør Ronnie Lund

Og når man nu elsker at være lyshåret, så er det godt, at det kan fixes. Og min søde frisør Ronni fra Nordic Hair Concept er heldigvis enig med mig! Så vi har afbleget mit hår hver anden måned i næsten to år!

Det var egentlig lidt for sjov i starten – men jeg blev så glad for blondine-looket, og afblegningen betød faktisk, at det var endnu nemmere for mig at style håret på forskellig vis. Højt, fladt eller tilbage! Og det er der en grund til.

Som min frisør forklarer, så stiver afblegningen et fint, skandinavisk hår som mit af. Tynde, fine hårstrå i rigelige mængder. Mange tror derfor, at jeg har et kraftigt hår – det har jeg ikke.

…..Striber?

Blondine

Så lægges der striber!

Alligevel er jeg nu vendt tilbage til de lyse striber, fordi mit hår ikke kan tåle flere hel-afblegninger. Afblegning hver anden måde er hårdt for håret og gør det porøst, så hårstråene knækker og bliver høragtige i spidserne. Derfor sagde min frisør STOP. Mit hår er jo også hans ’visitkort’.

Sidste gang jeg blev afbleget var i juli, siden har vi kun lagt lyse striber i. Det er mere skånsomt, og faktisk kan jeg godt lide, at man kan ane min egen hårfarve i siderne og i bunden. Og striberne giver med de rette hårprodukter også struktur i mit hår, så det stadig kan styles på mange måder og blive siddende, som det skal.

Jeg får lagt lyse striber i hver anden måned, og samtidig får jeg en let balsam farve i, der gør farven lidt mere varm uden at blive helt gylden.

Blondine

Før striber

Blondine

Efter striber

Gråt er godt!

Blondine

En god klipning og de rette produkter!

Jeg er også begyndt at få lidt grå hår. Ikke mange – men de dukker stille og roligt op. Mest i siderne – og det er jeg ret tilfreds med, for så hænger det bedre sammen med det lyse look på toppen.

Jeg bliver nok aldrig helt gråhåret. Min mor og mormor er og var det ellers, men jeg har ’arvet’ min fars hår. Han arrangerede i øvrigt de få grå hår, han havde i bakkenbarterne, så de kunne ses!!

Min reservemor, som har det flotteste stålgrå hår, plejer med et smil på læben at sige til mig, at hun drømmer om at se mig med min egen hårfarve igen. Men den drøm kommer ikke til at gå i opfyldelse! Når jeg ser ældre billeder af mig selv, så passer den lyse farve bedst til mig i dag.

Engang kort…

Jeg har kun haft langt hår to gange i mit liv:  Som 8-10 årig og en kort overgang på Go’Morgen Danmark, hvor jeg fik sat extensions på, så det gik lidt stærkere. Det klædte mig på INGEN måde.

Jeg er og bliver en korthårs type, og min frisør har totalt styr på, hvordan jeg skal klippes: Ultra kort  ’undercut’ i siderne og i nakken og klippet på toppen, så det kan styles i alle retninger.

Nedenfor kan du se de produkter, jeg bruger til inspiration.

 

Shampoo, kur og conditioner:

Kerastase shampoo – resistance Bain Force Architecte

Loreal kur – Metal DX (hver 3.vask)

Kevin Murphy – Sugared.Angel (creamy beige)

Varme beskyttelse:

Kerastase varmebeskyttelse – Keratine Thermique

Styling:

Redken – stay high (styling mousse)

Kevin Murphy – Bedroom

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

 • mellhorn

  19/11/2021 at 14:19

  En go’dag til jer alle.

  Som mandlig følger af Lines blog, finder jeg mig godt tilpas ved at læse Lines indlæg og jeres kommentarer.

  En verden af en anden duft kommer en i møde.

  Go’ weekend fra Berlin

  Svar
 • Maria Pedersen

  19/11/2021 at 12:05

  Hej Line. Flot hår du har. Jeg er født blondine, platinblond faktisk, og især hvis det er kort og om sommeren. Frisører spørger mig ofte om det er farvet! Har haft kort hår det meste af mit liv, men efter jeg blev mor kan det samles i en hestehale, det er lettere. Jeg oplever nogle gange at folk først tror man er den dumme blondine, den søde som Monroe eller den stærke som Gitte Nielsen og Annie Lenox. Altså en hurtig mærkat på. Jeg ved ikke helt om det passer men der er jo undersøgelser om at blondiner forbigås på jobbet eller får mindre i løn hvilket selvfølgeligt er uretfærdigt. Men blondiner forbindes med det ungdommelige og et lyst sind, hvilket de fleste synes er tiltrækkende. Derudover har jeg oplevet at der er et vist fællesskab med andre typer der falder lidt udenfor mængden, man genkender noget i hinanden.
  Hilsen blondinen som er ret vild med blondine vittigheder :-))

  Svar

Skriv et svar