Yes jeg gjorde!

Yes jeg gjorde det!

OL er slut. Nogle af jer har måske set lidt af det på DR eller Discovery/Kanal 5, hvor jeg slog mine folder. Det har været en rejse for mig af de meget store, fordi jeg ikke vidste, om jeg kunne. De mange timer foran skærmen. De lange arbejdsdage. At træde ind i manegen med mennesker, jeg ikke kender. Men yes jeg gjorde det!

Stolt og lettet

Yes jeg gjorde det!

Min skønne makker Simon Egeskov!

At vove er at miste fodfæste for en stund. Og jeg har været på en personlig rejse, hvor jeg skulle levere til dem, der troede på mig på Discovery. Og hvor jeg skulle bevise overfor mig selv, at jeg stadig kunne mestre mit gamle TV- håndværk. Det har jeg gjort. Og jeg er så glad, stolt og lettet.

 

Jeg var rusten, men som bremser på en bil, der ikke har fået de ture og opbremsninger, den skal have, så kørte jeg derudaf og fik undervejs 110 nye live tv-timer på kontoen – og banket det meste af rusten af. Det har været hårdt – men mest af alt har det været sjovt og lærerigt.  

 

Yes jeg gjorde det!

Med cykelkommentator Thomas Bay, min makker Simon og Brian Holm

 

Lærerigt fordi, jeg har arbejdet sammen med en masse nye mennesker i mit gamle fag – sportsjournalistikken. Og sjovt fordi jeg har mødt gamle kollegaer og sportsfolk, som har defineret store dele af mit arbejdsliv dengang. Men allermest lærerigt, fordi jeg selv havde brug for at turde hoppe ud på dybt vand igen og se om, jeg ’holdt’, fordi frygten for stress og ’aben’ har holdt mig tilbage.

Men jeg har vasket frygten for stressen og skammen over den gamle ‘abe’ væk, som har ellers siddet på min skulder som en lille djævel i årevis.  

 

Tak til min coach

Yes jeg gjorde det!

Mine fantastiske medværter: Mette Cornelius, Zak Egholm og Simon Egelund

Da jeg havde takket ja til opgaven, vidste jeg, at jeg det ville være godt at søge professionel hjælp for at gennemføre opgaven. Jeg mødte for nogle år siden en stresscoach, som dengang sagde: Ring hvis du en dag får brug for det. Og jeg valgte at række ud.

 

Sammen med ham fik jeg styr på min bekymring for at være på og opleve den ’rundtossethed’, der sendte mig til tælling, da jeg gik ned med stress i 2016. En svimmelhed, som af til dukker op, når jeg skal performe.

 

Han gav mig en nogle nye værktøjer og fik mig til at sige ’farvel’ til aben eller djævlen, der i mange år har siddet på min skulder. Det var hårdt men effektivt.

 

Et dejligt farvel

 

Tilbage på TV

Sidste udsendelse i guld og det hele!

Jeg har arbejdet stort set 24-7, siddet 10 timer i tv-ruden næsten hver dag i 17 dage. Og mødt nye super dygtige kolleger, som alle løftede i flok og tog imod den gamle tv-rotte med tålmodighed og respekt.

 

Jeg føler faktisk, at jeg omsider har fået sagt et værdigt farvel og sat det punktum, jeg gerne ville i min TV- karriere. Det var så brat, da jeg sluttede i 2016 – og det gjorde ondt at slutte en karriere, jeg egentlig elskede, men som jeg bare ikke kunne klare mere.

 

Nu kan jeg løfte panden stolt. Klappe mig selv på skulderen og sige: Yes jeg gjorde det!

 

Tilbage på TV

PÅ job med Mette Cornelius

Yes jeg gjorde det!

Lidt af det dygtige, store hold bag!

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

12 kommentarer

 • Birgitte

  30/08/2021 at 14:42

  Kære Line. Tak for at dele. Den “svimmelhed” eller “ rundtossethed” som du beskriver – den oplever jeg også, efter at have haft stress. Det er ubehageligt og nogle gange tvivler jeg på om jeg stadig har robustheden. Hvad fik dig forbi – var det coachen eller det at du, blot gjorde det alligevel, som fik dig forbi ? Er det dukket op siden ?hvis det er i orden at spørge om det. Kh Birgitte

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   02/09/2021 at 10:56

   Kære Birgitte.

   Ja, det dukker op af og til. Men sjældnere end normalt, fordi jeg ved, hvad jeg skal gøre, og hvordan jeg kan forberede mig på, at det ikke sker.

   KH Line

   Svar
 • Rico Priesner

  13/08/2021 at 13:19

  Hej Line
  Det har været en fornøjelse af have dig “tilbage” på skærmen, og endnu dejligere at se dig stråle, selv om der har været bump på din vej. Du er en stor inspiration for mange 🙂

  Svar
 • Ulrik Hasselstrøm

  12/08/2021 at 21:28

  Tak for din åbenhed og fine beskrivelse af din krise og arbejdet på vej ud af den. Det er inspirerende og livsbekræftende at se, hvordan du er genopstået i dit gamle metier – i fin form og overbevisende performance. Et OL værdigt! 🙏🏻🙂

  Svar
 • Britta

  12/08/2021 at 20:50

  Ingen ud over dig selv af os der kender dig, var i tvivl om at du kunne klare opgaven. Stort tillykke og flot præsteret. Dejligt du deler dine bekymringer. Bekymringer og desværre manglende selvværd bor i mange kvinder og måske dukker lidt ekstra op til overfladen ved nye udfordringer, du hjælper her ikke bare dig selv, men mange medsøstre. Tak 👍👍❤️❤️ Britta

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   13/08/2021 at 09:27

   Kære Britta.

   Tak for din søde kommentar. Og ja, jeg deler for jeg ved, at andre har det som jeg efter fx. stress.

   KH
   Line

   Svar
 • Anna-Grethe N. Hjortlund

  12/08/2021 at 15:37

  Kære Line,
  Så dejligt at følge dig og selfølgelig gjorde du det rigtig godt, tak for at være så ærlig omkring dine bekymringer overfor det hele ….men du sprang ….og det holdt !!

  Svar
 • Jonna Skov

  12/08/2021 at 14:50

  Flot Line
  Tak for at du skriver om en stresstilstands store belastning mange år fremover.
  Tak for at du skriver om sårbarhed og mod og det fornuftige i at række hånden frem efter hjælp.
  Du hjælper andre i lignende situationer.

  Svar
 • Charlotte

  12/08/2021 at 11:23

  Hvor er det bare sejt og godt gået! Fedt det lykkedes og helt kanon, at du fortæller om både at være sårbar og være stolt👍🏻💪🏻🙏🏻

  Svar

Skriv et svar