Vinderne er

Og vinderne af de 3 strikke kits er!

Konkurrence: Så er det nu ,det sker. Der er 12 dage til jul, og hvis vi skal nå at strikke det smukke Önlings sjal er det nu: Og vinderne af de 3 strikke kits er!

De 3 vindere, som står lidt længere nede, skal sende mig deres fulde adresse, samt hvilken størrelse sjal og farve, de ønsker til line@lbdkommunikation.dk. Og til dem, der IKKE vandt, har jeg som trøstepræmie lagt en opskrift til jer på de fine karklude, som flere har efterspurgt.

De 3 vindere er:

Karina Søgard Pedersen

Janni Burslund

Charlotte Wagner

Der har iøvrigt ikke været meget gang i mine pinde, den forgangne uge. Mit strikketøj har ligget helt stillet i ugen, der gik. Det er som, at Paris og strikning ikke rigtig rimer. Så Jeg er faktisk slet ikke kommet i gang med mit eget sjal fra Önling.

Skal vi strikkeOmvendt tænker jeg, at det vil være en fremragende jule beskæftigelse i dagene mellem jul og nytår. Og i modsætning til at sidde med en mobil mellem hænderne, så tror jeg ikke at et sæt strikkepinde vil forstyrre synderligt til de julefrokoster, vi måtte skulle til.

Nu håber jeg blot, at de 3 vindere når at få deres strikkekits inden jul – det er der jo ingen garanti for i disse umulige Postnord dage, hvor tusinder af andre julepakker står i kø for at blive bragt ud.

Og apropos post – så kommer jeg til at tænke på, hvordan man – ja og faktisk også mig selv – indtil for nogle år siden skrev julekort til familie og venner med dejlige hilsner og nogle endda med lange fortællinger fra året , der gik. En juletradition der efterhånden er helt gået fløjten.

Men kære strikkende læsere – den må vi tage en anden gang.

Til gengæld har flere efterspurgt min opskrift på de skønne karklude. Den får I så her, som en lille ekstra præmie. Opskriften er i virkeligheden fra min veninde, men den er nem og lige at gå til.

Skal vi strikke?OPSKRIFT KARKLUDE:

Slå 57 masker op på pinde nr 3 – 3,5.

Strik 4 pinde ret (svarende til 3-4 riller)

Strik derefter skiftevis som følger:

5.pind 4 ret, derefter 1 vrang, 1 ret og afslut pinden med 4 ret.

6.pind ret hele vejen.

7.pind som 5. pind

Gentag indtil kluden er næsten kvadratisk, og afslut med 4 pinde ret.

Luk maskerne og FÆRDIG !

Læg de færdige karklude i et koldt bad, så suger de bedre bagefter.

Tillykke til vinderne  fra Önling og mig – og god fornøjelse med strikningen.

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

2 kommentarer

 • Edwin Chammon

  12/12/2017 at 12:30

  Kære Line 😍
  Tak for endnu et dejligt indlæg, selvom jeg ikke kan strikke, så er der altid noget jeg kan bruge. Bare det med ikke ALTID at sidde og være helt væk i sin telefon, tal i stedet med de mennesker der er omkring dig, det beriger livet
  Tak for dig.
  Kh Edwin 😄

  Svar

Skriv et svar