Tag med til TV fest

Tag med til fest i det store skrud!

Det er dagen for den årlige TV Guld fest på d’Angleterre i København. Den aften hvor Billed Bladet samler næsten revl og krat i TV-branchen og kårer Årets danske TV-dokumentar og TV-værter. Tag med til fest i det store skrud!

Tag med til fest

Tine fra Lasse Spangenberg syr – Lasse designer

Jeg har stort set været med til alle fester, siden jeg startede som TV-vært for over 30 år siden. Og selvom jeg ikke er det mere, så bliver jeg stadig inviteret. Det sætter jeg faktisk ret stor pris på, fordi det er en god lejlighed til at møde gamle kollegaer og bare have en festlig aften. Og jeg tænker, at når jeg stadig er på invitationslisten, så skyldes det måske, at jeg selv er kåret som årets TV vært 2 gange, og var nomineret stort set hvert år op gennem 80erne og 90’erne. Det var dengang. Men tak for det! Jeg ved, at mange af mine kolleger føler, at TV Guldet er den ’rigtige’ kåring, fordi det er SEERNE, der stemmer og ikke branchen selv. Og det synes jeg, de har ret i.

Alle trækker i festtøjet – kvinderne i de lange kjoler og mændene ulasteligt i smoking og butterfly. Jeg har det selv sådan, at det er den ene gang om året, hvor jeg føler mig lidt Hollywoodagtig, får syet eller låner en kjole, håret bliver sat, og der kommer et par ekstra ’koste’ på øjenvipperne.

 

Tag med til fest

Min ledsager har matchende butterfly

I år har dygtige Lasse Spangenberg syet en smuk, enkel kjole i en gul pangfarve, som jeg glæder mig vildt til at tage på. Det er en længere proces at få syet en kjole, for den skal sidde perfekt. Jer der fulgte Oscar-festen på TV2 forleden ved, hvor hårde ord, der kan falde over kjolerne og deres ’ejerkvinder’. Der bliver slået ned top alt fra diskrete topmaver til runde skuldre og sågar ARMPIT-VAGINAS…. En latterlig betegnelse for den lille hudfold, der nogle gange kommer i et ærmegab på en stram kjole. Tennisstjernen Serena Williams blev kritiseret for sådan en – det er jo helt skørt! En toptrænet sportskvinde.

Min kjole har været en måned undervejs. Først diskuterede vi, hvordan den skulle se – jeg ville gerne være gul og havde nogle ideer. Så blev der taget mål til kjolen og så har der ellers været et par ’fittings’ – og NU er den altså færdig.

Jeg har investeret i et par lækre (og dyre) Wolfordstrømper, der lige strammer lidt ekstra og holder det evt. ’løse’ på plads! Bare for en sikkerhedsskyld – og ja jeg ved godt det er lidt fjollet. Håret får lige en hånd fra frisør Ronni, når jeg alligevel kører gennem Lyngby for at aflevere hunden hos min mor. Den kan jo ikke være alene hjemme hele fredagen.

 

Tag med til fest

Ronni fra Nordic Hair concept ordnede håret

Og så mangler der kun en gang make-up. Det gør jeg selv – selvom jeg egentlig gerne ville have haft en prof til at gøre det. Men det kan jeg ikke nå.

Min ledsager kommer og henter mig – det er min gode ven Stefan, som også er journalist, og som jeg kender fra min tid på TV2 Lorry. Han er og en detaljernes mand, så han har fået syet en fin gul butterfly i samme stof som min kjole. Coolt ikke ! Og nej Stefan og jeg er ikke kærester. Han har allerede en dejlig en og er lige blevet far!

Nu venter bare festen – og jeg lægger billeder ud på Instagram, så kan Ifølge med der.

Hav en dejlig fredag!

 

 

Tag med til fest

Der laves mønster

Tag med til fest

1. ‘fitting’

Tag med til fest

2.fitting

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

5 kommentarer

Skriv et svar