Wow sikke en fest

Wow sikke en fest vi har haft!

Det er søndag og dermed dagen efter dagen derpå. Jeg havde ondt i håret i går lørdag. Årets TV-Guld på d’Angletterre er altid noget særligt, og det var den også i år. Wow sikken en fest vi har haft!

Wow sikke en festAlle giver den gas sådan en aften for som konferencier Martin Brygmann også sagde fra scenen, så har Billed Bladet altid holdt en fin balance med at på den ene side skrive om de kendte, og alligevel ave respekt,  distance og ikke mindst god tone. Og til en fest som i fredags ruller kameraerne indtil 3.dans er danset, og så er der kamerafrit resten af aftenen.

Festen starter som alle andre fornemme galla-events med fornem rød løber, fotografer og blitzlys – på mange måder total udansk men alligevel festligt og sjovt at prøve.  Min ledsager i år var en god ven og tidligere kollega fra TV2 Lorry – Stefan – og vi var klædt som svensk poppar i gult og lyseblåt. Stefan havde fået syet en butterfly i samme stof og farve som min kjole (det kan du læse om her). Ret tjekket. Vi fulgtes til festen med min anden gode ven Jes Dorph og hans smukke kæreste Mai-Britt. Og skæbnen ville, at vi kom til at sidde til bords alle 4.

Faktisk var det en lidt rørende seating. Jeg havde Jes til bords på den ene  side. Bordet var lidt Go’Morgen Danmark og Nordisk Film nostalgi  med bla. og Anette Kokholm (også tidligere Go’morgen vært sammen med Ole Stephensen) og journalist Michael Klint, ved bordet. Jeg tror, der var en mening med det – det vender jeg tilbage til.

Wow sikke en festMenuen var som altid lækker – og lidt forudsigelig. Fisk, kød og  dessert med is og kage. Forretten var et hit – lækker laks med tang og grøn sauce. Hovedretten var oksefilet med confiterede svampe (som smagte forrygende) og en desser jeg faktisk ikke nåede at smage! Dertil diverse vine.

Årets TV-Guld handler om at kåre årets TV-værter, underholdningsprogram og Dokumentarprogram. Og her er nogle af dem, der løb med sejren:

Årets kvindelige Nyhedsvært: Cecilie Beck, TV2

Årets Mandlige Nyhedsvært: Kaare Quist, DR

Årets kvindelige sportsvært: Stine Bjerre, TV2

Årets mandlige sportsvært: Morten Ankerdal, TV2

Årets kvindelige underholdningsvært: Sofie Linde, TV2

Årets mandlige TV-vært: Peter Ingemann

Årets Nye TV-program: De sjældne danskere

Årets underholdningsprogram: Badehotellet

Årets Dokumentarprogram: Olegs Krig

 

 

Wow sikke en fest

Jarl Friis Mikkelsen modtager den særlige hæderspris på vegne af Ole Stephensen

Aftenens mest rørende gestus var, da  min dejlige og nu afdøde kollega Ole Stephensen blev hyldet og  posthumt modtog den særlige hæderspris. Det var så fint og smukt. Og der blev fældet flere tårer ved mit bord. En lang sammenklippet videosekvens fra Ole imponerende karriere blev vist, og både Billed Bladets chefredaktør Annemette Krakau og derefter Oles ven og kollega Jarl Friis Mikkelsen holdt de fineste taler. Jarlen modtog prisen på vegne af Oles familie. Det var så fint og smukt – og velfortjent. Hele salen stod op og hyldede en kollega, der døde alt, alt for tidligt.

Mine to sønner dukkede pludselig op og var med en times tid, inden de stak afsted videre ud i nattelivet, hvor de fejrede deres far, der snart har fødselsdag. Vi andre festede videre og dansede fødderne så ømme, at jeg stadig kun kan gå i bløde sko.

Og så sluttede festen på behørig vis af med en ristet på cafe fodkold og et shot på Centralhjørnet med Hans Pilgaard, og en masse andre festlige mennesker. Jeg var hjemme kl, 3.30! – og ærligt. Det er jeg sgu blevet for gammel til!

Tak for festen.

 

 

Wow sikke en fest

3 gratier, 3 smukke kjoler, rød, gul, grøn

Wow sikke en fest

Min smukke kjole fra Lasse Spangenberg

Wow sikke en fest

Jes Dorph og Anette Kokholm

Wow sikke en fest

Badehotellet Årets underholdningsprogram

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

Skriv et svar