Rejs

Spis, rejs og ….. knald

Sponsoreret indlæg: Ja, undskyld mit danske – men mine damer og herrer – dette er mit første sponsorerede indlæg. Det handler om sex, rejser og børn, hvad kan være bedre ! Jo, at jeg formentligt ville have skrevet om det alligevel.

Måske har I allerede set den nye Spies reklame video DO IT FOREVER. Den kom nemlig forleden og 1,5 millioner har allerede set den. Hvis ikke – så har I forhåbentlig set de to første ”Do it for Denmark” og ”Do it for mom”. Formålet er at lokke danskerne på rejse, dyrke hinanden og kærligheden og få børnetallet i vejret. Og det er hamrende sjovt. Den sidste kampagne handler om, at vi skal huske at gøre det hele livet, også når vi har fået børn. Vigtigt budskab ik’! Og så får man tilmed loyalitetsrabat alt efter, hvor mange børn man har sat i verden.

Mine to mødre var til middag for nylig, og snakken gik om løst og fast. Og midt i middagen  smider min ældste søn bomben: ”Er man egentlig aktiv i Jeres alder” med henvisning til deres sexliv. Den ene tabte næsten gebisset, og den anden begyndte at fnise som en teenager. De er begge to singler, og jeg vil ikke udlevere mine mødre her på bloggen – men det blev til en ret løssluppen snak over kaffen. Befriende og mega sjovt !

Sex og forældre er en mærkelig tabuiseret størrelse. Jeg tror, at de fleste af os med pinlig nøjagtighed husker, da vi første gang opdagede, at vores far og mor havde et sexliv. Det var så flovt, især når man var på ferie, og de hele tiden skulle op på værelset og ”sove til middag”. Og de fleste af os, husker sikkert med samme rødmende følelse, da vi selv blev taget med bukserne nede af vores unger. Not funny!

Mange vil helst ikke vide OM eller HVAD, der foregår under dynerne hos de ”gamle”. Eller at vores børn ved, at vi har et liv syd for navlen, hvor naturligt det end er.

Som mor til 2 børn husker jeg godt, hvor svært det kunne være at få tid til at passe på parforholdet i en presset hverdag. Og hvor fantastisk det var at tage på ferie og være fri for indkøb, madlavning, oprydning og sex-dræbende diskussioner om, hvem der nu skulle gøre hvad. Og hvorfor der igen ikke var noget toiletpapir.

Den nye video opfordrer os alle ligegyldig alder og antal børn til at have gang i dynerne hele livet – også når vi ikke lige er på ferie, og sex ikke længere handler om at få børn. Tallene viser faktisk, at et par har 102% mere sex på ferie end derhjemme, at vi lever længere og i det hele taget bare får mere lyst… Det er da til at tage at føle på.

Og selvom jeg ikke lige har en kæreste at rejse med nu, så råber jeg gerne med i det kor. For helt ærligt – tænk hvis sexlivet sluttede, bare fordi man rammer et tal.

 Spies, rejs og knald ! Undskyld min dårlige humor.

 

Se Spies Do It Forever videoen her

doitforever.dk

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

9 kommentarer

 • Brian L. Nielsen

  26/11/2016 at 14:44

  Til den artikel kunne jeg godt fristes til at sige så gad jeg nok godt være den kæreste der kom med på din rejse, jeg troede det var generelt slut når kvinder kom i overgangsalderen, og hold op hvor man savner det. Både kærligheden men også knaldet.

  Svar
 • Lotte

  18/11/2016 at 16:42

  Jeg kan virkelig ikke li de reklamer. De gør mig ked af det.
  Jeg kan godt se, de prøver at være søde og sjove, men det ændrer ikke på at trods utallige behandlinger og kroner til fertilitetsbehandling, så kom der ingen børn. Utallige ferier hjalp heller ikke. Eller at Spies skulle give mig dårlig samvittighed over ikke at kunne gøre mine forældre til bedsteforældre efter den første reklame.
  Nu skal jeg ovenikøbet betale mere for min ferie fordi jeg ikke kan få børn.
  Jeg kommer nok aldrig til at handle hos Spies.

  Men tilgengæld kan jeg godt li din blog og jeg kan saften se hvorfor andre kan synes reklamerne er fine.

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   21/11/2016 at 15:24

   Kære Lotte.
   Puha, den vinkel havde jeg ikke selv set det fra. Men jeg forstår, hvor av det må gøre. Og det er jo en rigtig fin pointe.
   Jeg er dog glad for, at du har lyst til at læse med her trods alt… Også selvom mit næste indlæg også tager afsæt i at være mor.

   Kærlig hilsen
   Line

   Svar
 • Henrik

  18/11/2016 at 12:28

  Der er to grupper i vores samfund der ikke har sex. Den ene gruppe er vores forældre og den anden er vores børn 🙂

  Svar

Skriv et svar