julekonkurrence

Søndag, tømmermænd og vinderne er….

Det er søndag og vinderne af min bogkonkurrence skal findes idag – og det har været en meget hård dag.

Jeg var til en stille middag hos en af mine skønne veninder lørdag aften. Hun var egentlig småsløj og havde aflyst – men en Panodil og en dukkert i Øresund gjorde underværker på hende. Og derfor har jeg tømmermænd idag. Over midnat dansede vi alene rundt i en rødvinsfest – sådan kan det også være at være 50+. Men det straffer sig – så det har været en hård søndag.

Jeg havde nemlig lovet min ældste, at vi skulle på juleindkøb i Helsingborg. Hvis I ikke har været der ved juletid – så skulle I prøve. Det er en rigtig lille perle med gode butikker og smukt jule pyntet. Billedet herover er en lidt kitschet men alligevel flot lys dekoration i springvandt på vej op mod borgfæstningen Kärnan. Går man ned ad hovedgaden (Kullagatan), så er der smukt oplyst og diskret musik fra højttalerne på hus væggene. Cafeerne lokker med julehygge – Ebbas Fik som vi plejer at “fika på” som svenskerne kalder det, var desværre lukket idag. Men der er så mange andre hyggelige steder at besøge. Og så er det jo værd at huske, at den svenske kroner kun 75 ører værd.

Nu sidder jeg så hos min papmor i Helsingør og har lige fundet de 15 vindere af min bog “Bag Skærmen”. De første 10 giver sig selv – de sidste 5 har jeg trukket lod om på helt reel vis. Jeg har lavet en video som bevis for, at lodtrækningen er gået aldeles ordentligt for sig. Men jeg kan ikke lige finde ud af at uploade den. Så den kommer først på bloggen imorgen.

De 15 heldige vindere er:

Laila Jensen, Susan Larsen, Iben, Inger, Gitte Isaksen, Janne Borregaard, Sverre Riis Christensen, Christiane Møller, Joan, Terese Hansen, Vibe Sloth Rosengaard , Stine, Mette Simonsen, Kirsten Nielsen, Helle Riise Lohse.

Husk at sende Jeres fulde navn og adresse  til line@lbdkommunikation.dk

Tillykke.

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

En kommentar

Skriv et svar