• Home
  • /
  • Livsstil
  • /
  • Nissestreger, babytanker og julekonkurrence
Julekonkurrence

Nissestreger, babytanker og julekonkurrence

Julekonkurrence: Vind en bog.  Drillenissen er på er på spil her i det lille hjem. Den laver nissestreger i den computer, der skal uploade interviewet, jeg lavede med Claus Meyer i New York i sidste uge. 

Min ældste lover det er klar til imorgen. I kan godt begynde at glæde Jer. Det bliver en superfredag imorgen – Claus Meyer er en travl mand. Så travl at han føler, han er ved at løbe ud for tid i New York. Og så er han en reflekteret mand midt i livet, der gør og har gjort sig vigtige tanker om det at starte på noget nyt i en alder af et par og halvtreds, som han selv forklarer.

 

Der er nu kun 9 dage til jul. Og her hos os tæller vi ned i mere end en forstand. Jeg ved endnu ikke, hvor julen skal holdes, eller hvor mange vi bliver. Men jul skal det nok blive. Min søster er nemlig højgravid og har termin om lidt, så  tal lige om den søde ventetid. Kom nu baby – vi venter på dig og julemanden! Og vi glæder os helt vildt. Ja vi banker nærmest i bordet med grødskeerne. 

 

Julegaverne eller julekonfekten er heller ikke helt på plads endnu. Gavelisterne er lavet, egentlig skal gaverne bare købes, så måske bliver den årlige juletur til Helsingborg eller Malmø alligevel til noget – svenskerne er også gode til julehygge og julemarkeder. 

 

Og måske står I også og mangler den sidste gave eller mandelgaven. Den kan I vinde her. Jeg sætter nemlig 10 af mine bøger på spil. I skal bare svare på dette navlebeskuende spørgsmål : 

 

Hvornår er jeg født ? I 1961, 1965 eller 1971. 

De første 10 rigtige vinder min seneste bog : Bag Skærmen – om mine møder med kendte og ukendte, og om at lave TV til stregen. Og så alle Jer, der ikke var tidligt oppe, også kan være med, så er der yderligere 5 bøger, som jeg trækker lod om. Husk at sende Jeres adresse.

 

Ho ho ho – vi ses til Claus Meyer-dag på bloggen i morgen. 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

67 kommentarer

Skriv et svar