skægstubbe kvinder og Julia Roberts

Sker det mon kun for mig og Julia Roberts ?

Jeg har lige været til behandling hos min dygtige zoneterapeut. Mine fødder – ja egentlig var det min nakke – skulle ha en omgang.  Og det kræver, at man smider strømperne og  hiver op i bukserne. Det gør jeg naturligvis, og der på briksen går det op for mig: Jeg har skægstubbe på benene. Altså sådan nogle som er lidt  længere end “stikke” stadiet.

Jeg griner højlydt og undskylder : ‘Gud, jeg har glemt at barbere ben, det er vinter, og jeg har ingen kæreste’. Ikke at Gud har noget med nogen af delene at gøre – men en måtte jo ligesom tage et medansvar, og det blev ham.

Min søde zoneterapeut lod sig på ingen måde mærke af skægstubbene – jeg tænkte, at han har set det før. Og mens han fixede mine fødder, lå jeg og tænkte på smukke Julia Roberts, der engang dukkede op i gallakjole på den røde løber i London med en lille dusk under armene. Billederne gik verden rundt – og smukke Julia blev både udråbt som en skændsel og som en frigjort heltinde. Tænk egentlig at der ikke skal mere til !

Jeg synes jo selv, at man skal soignere sig, hvad enten man kun gør det for sin egen skyld eller andres. Men jeg må indrømme at her i vintertiden, hvor der er halvmørkt bag badeforhænget,  og benene konstant er pakket ind i strømper – så glemmer jeg det og prioriterer det ikke på samme måde, som når det er sommer og benene konstant bliver luftet.

Og nu hvor jeg tænker over det, så er det sket for mig en gang før: Jeg skulle til et VIP arrangement på Roskilde Festival med en veninde. Vi var totalt shinet op på en 30 graders juli-dag med fine kjoler, stråhat og sandaler. Vi nåede at få lidt indenbords på vej til festivallen, og da vi lettere opstemt efter en længere bustur ankommer til pladsen og smider os i et par liggestole med bene oppe,  så udbryder min veninde: ‘Fuuuuck Line – du pels på benene !’ Vi var ved at kaste op af grin – men jeg forsøgte hele dagen at undgå, at benene kom alt for meget i fokus !

Jeg kan desværre ikke få mig selv til at skrive : Jamen det er jo bare naturligt !

For selvom det er, så synes jeg , det er lidt usexet. Imorgen hvæsser jeg kniven – og næste gang hos zoneterapeuten er benene glatte som en skøjtebane.

Hvad synes I?

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

8 kommentarer

 • Line Baun Danielsen

  12/01/2017 at 01:54

  Hej Catarina.

  Tak for tippet – det er hermed givet videre til alle de “skægstubbede”😊

  Kh Line

  Svar
 • Catarina

  11/01/2017 at 17:56

  Ha ha det sker heldigvis ikke længere for mig. Jeg ofrede nemlig en slat penge på mig selv for en 7-8 år siden og fik fjernet dem permanent. Det er de bedste penge jeg har givet ud på mig selv i mange mange år og kan varmt anbefales. 😀

  Svar
 • Berit Riddersholm

  09/01/2017 at 16:36

  Hej Line

  Det er bare sådan det er og det er fuldstændig korrekt, at det “glemmer” man lidt, når man er single og det er vinter. Kender det så godt 😀

  Svar
 • Carina Dalager

  09/01/2017 at 15:12

  Jeg syntes personligt at det er mest lækkert med pæne glatbarberede ben, armhuler og bikini linjer, men jeg bliver ikke forarget over at andre vælger en anden og mere behåret tilgang til livet. Det må de altså selvom. Og ja…. Vi går vist alle lidt i vinterhi – også os gifte kvinder – just saying!!

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   09/01/2017 at 15:17

   Hej Carina.

   Det er nu meget rart at vide ! Og nej forargelse gør ikke ret meget godt ud over at skabe “skam” og “skyld”. Det har vi rigeligt af.

   KH Line

   Svar
 • Helle Wettergren

  09/01/2017 at 14:40

  Du har jo ret i at det er helt naturligt, men vi kan nok godt blive enige om, at det kan være totalt ucharmerende, at ligne en gorilla på benene.De fleste kvinder vil helst have det fjernet, og mange som du, holder pauser om vinteren. Jeg arbejder dagligt med at fjerne hår på både mænd og kvinder, og det værste jeg oplever er, når kvinder siger ADRRRR…. det er så ulækkert, fjern det nuuuuu… Jeg kan ikke se at vores naturlige hårvækst på vores krop er ulækker, mere irreterende og skruen uden ende at få bugt med. En varm travl sommerdag, hvor jeg behandlede en mandlig kunde, udbrød han med væmmelse, har kosmetologen hår på benene??? Thjaaaaa… selv en kosmetolog kan have for travlt, og glemme sig selv, sagde jeg meget skamfuld og flov.. Senere tænkte jeg, kæft en idiot få dig dog et liv 😉

  Svar
  • Line Baun Danielsen

   09/01/2017 at 15:16

   Hej Helle.
   Hvor er det sjovt ! Altså det med din mandlige kunde. Jeg tænker, at et vel også bare handler om, at det er ok at slappe af ind imellem – også selvom man ikke lige synes det er toplækkert…

   God mandag

   Svar

Skriv et svar