• Home
  • /
  • Livsstil
  • /
  • Du kan stadig nå at komme i form med mig i Marbella !
God form eller familien - hvad vælger du?

Du kan stadig nå at komme i form med mig i Marbella !

Halløj derude… Foråret lurer trods frostgrader om morgenen og ømme lemmer derefter. Mange har meldt sig til vores  fitness camp 45+ i maj måned, men : Du kan stadig nå at komme i form med mig i Marbella !

Fitnesstur 45+

Marbella Fitness Camp

Det kan være lidt af en udfordring at tage sig sammen til et sundt liv, der gavner en moden kvindekrop som vores, men jeg vil gerne hjælpe dig på vej sammen med Marbella Fitness Camp i maj måned. Vi taler om en rejse, der skal få os i form, hvor vi slapper af, får sol og lærer om kost og gode vaner. 

Som jeg tidligere har skrevet, laver jeg sammen med Marbella Fitness Camp et program, der er målrettet en voksen kvindekrop med fokus på det, sådan en har brug for sammen med andre kvinder, der er i vores aldersgruppe plus minus: En god core, stærke ben og bagdel, smidighed, styrke og balance.. Kort sagt en krop der er rustet til alt fra alder til overgangsalder.

Programmet ligger klar nu, det kan du se her. Og der er stadig få pladser tilbage.

I form 45+Der er tale om en uges træningsophold i Malaga på et skønt sted med fuld forplejning i enten ene- eller dobbeltværelse. Hver dag indeholder 3 træningspas, og derudover vil der i dagligt være oplæg om kost, træning og kvindekroppen 45+ og en enkelt udflugt. Dagsprogrammet ser således ud:

08-09: Yoga

09: Morgenmad

10:30 – 11:30: Træning

13:00 : Middagsmad

17:00 – 18:00 – Træning

19:00: Aftensmad

20:00 – Foredrag

 

Prisen for opholdet er kr. 5595,- i delt dobbeltværelse plus fly billet. De koster i omegnen af 1100,- kroner t/r. Du kan godt få enkeltværelse mod et tillæg på kr. 1.000,-

Marbella fitness

Fra en tidligere camp

Rejsen er i uge 20 – dvs udrejse søndag den 13.maj og hjemrejse lørdag den 19.maj 2018.

Hvorfor skal vi det ? Fordi rigtig mange af os har svært ved at få fyldt motion ind i vores hverdag. Vi prioriterer det ikke, fordi jobbet, familien eller andre ting bare fylder. Og er det ikke ligegyldigt ku’ man så sige ? Nej, ikke helt. For jo ældre vi bliver, jo vigtigere er det, at holde kroppen i gang. Ikke kun for at modvirke hjerte- kar sygdomme. Men også for at komme godt gennem f.eks. overgangsalderen, hvor der sker en masse i kroppen. Mange tager på, nogle oplever at knoglerne bliver svagere, andre igen sover ad h til og sveder som en hest… Alt det kan træning hjælpe med til at lindre. Og derfor prøver vi at kickstarte det sammen. Udover træning får du 2 foredrag, en udflugt og lækker, sund mad i 6 dage.

Så er du frisk på 6 dage i fitness-heaven sammen med andre ligestillede kvinder ? Så tilmeld dig nu.

 

 

 

 

 

 

Få nye indlæg på mail. Tilmeld dig her →

12 kommentarer

Skriv et svar